Izberi Karto - "Pick a Card"

V 2o21 se ponovno vračajo karte Aleisterja Crowleya

Izberi karto, ki ti prva pade v oči – oziroma uporabi intuicijo – katera podoba te privlači, šele nato izberi zapise napisane v nadaljevanju.

Karte si sledijio od 1 – 6 od leve zgoraj do desne spodaj.

1

Cesarica 

Ta karta vam nosi v času septembra željo po bivanju in sprehodih v naravo, preživljanja čas z nekom, ki vas potrebuje ali je od vas odvisen. V tem času vas bo predvsem vodilo srce in se boste odločali na podlagi čustev in ne razuma, karta pa vam to tudi priporoča, če ste glede tega v dilemi. Urejali in raziskovali boste odnose s pomembnimi ženskami v svojem življenju, lahko mamo, teto, prijateljico ali pa hčerko, če jo imate. V tem mesecu boste tako uravnotežali svoja čustva ali pa raziskovali podzavestne čustvene vzorce. Se vam pri tem svetuje bolj pasiven pristop ter umirjenost kot pa delovanje. Tistim, ki si želijo naraščaja, ta karta obljublja zanositev in srečo. Lahko pomeni tudi, da boste v tem času srečali nekoga, ki je čustven in nežen, ki rad pomaga drugim, je ljubitelj narave in živali in rad ustreže drugim ter jih neguje. Če se odločate za poklicno pot in ste izbrali to karto, se vam priporoča poklic negovalke, medicinske sestre, socialne delavke, veterinarke, cvetličarke, kuharice ali pa kakšnega drugega poklica, ki je povezan z nego in skrbjo za druge, pa najsi so to rožice, živali ali ljudje. Lahko energija te karte tudi pomeni, da boste v tem mesecu želeli opravljati ta dela in se jim posvečati z vsem srcem.

2

3 mečev – žalost

Ta karta v vaše življenje v mesecu septembru nosi žalost in potrtost zaradi nekega dogodka, ki se je zgodil v preteklosti in s katero se v mislih veliko ukvarjate. Verjetno je, da se vam je zgodilo nekaj pred tremi leti, meseci ali dnevi, kar vas je močno razžalostilo in zdaj to premlevate. Karta nakazuje, da ste v umu zelo usmerjeni v preteklost ter da jo ne morete in jo še niste sposobni spustiti. To žalost lahko povzročajo tudi težka trikotniška razmerja (oče, mati, otrok), razrešitev situacije med tremi ljudmi ali žalostno otroštvo, najbrž takrat, ko ste bili stari 3 leta. Karta vas opozarja, da ste na zelo nizki energijski stopnji in da taka dolgotrajna žalost lahko vodi v težave z zdravjem, sploh na psihičnem področju, zato je potrebno, da pri opuščanju te žalosti poskušate postopno napredovati, da se iz tega stanja čimprej izvlečete. Se vam pa ta situacija lahko pojavlja 3 dni ali tedne, zato v tem obdobju res postopoma poskušajte opustiti zamero, če se je pojavila, za nekaj časa se umaknite od tistih, ki so vam te rane povzročili, prenehajte se ozirati le v preteklost in poskušajte ostati v trenutku. Pri tej karti je res treba poudariti, da je potrebno čim prej prekiniti slabe vzorce iz preteklosti, če želimo da bomo v trenutnih odnosih bolj srečni in zadovoljni. Opozarja nas, da naša prva razmerja, torej tista v družini, kažejo na vsa ostala razmerja – ljudje so namreč naše ogledalo in da je to potrebno sprejeti in predelati. Žalost se lahko pojavi, ko nam nekdo naredi nekaj kar nas prizadene, a moramo se zavedati, da to ni storil namenoma. Drugi ljudje so le glasniki, ki nam pokažejo na naše travme iz otroštva, ki jih še nismo sprejeli in razrešili. Če bomo to ozavestili in poskušali sprejeti to, kar so nam naredili v otroštvu in ne bomo krivili zdajšnjih odnosov, ampak zacelili tiste, ki so to žalost povzročili, bomo uspeli v premagovanju zlomljenega srca in pozdravili globoke srčne rane. V solzah bomo sicer podoživeli boleče in travmatične dogodke, a vse z namenom, da se kot osebe v duhovnem razvoju pomaknemo na višji nivo zavesti.

3

10 čaš – nasičenost

Ta karta vam v mesecu septembru nosi čustveno potešenost, veliko zadovoljstvo ter občutek notranjega miru. Ta sreča in zadovoljstvo se bo pri vas širila od znotraj navzven in tako bodo tudi drugi opazili vašo neverjetno dobro in pozitivno naravnano razpoloženje. Imeli boste ogromno energije, prežeti boste z pozitivnim nabojem ter ustvarjalnim entuziazmom. Energija te karte namreč obljublja uresničenost želja ter prinaša uspeh na vseh področjih življenja. Tako boste v desetih dneh oziroma tednih resnično uživali v miru in zadovoljstvu, posebej v družinskem krogu. Potešeni boste v zavedanju, da ste dosegli nek uspeh in da se zaključuje neko obdobje, ki vam še za naprej prinaša dolgotrajno srečo in občutek čustveno pozitivne nasičenosti. Ta karta prinaša v poslovnem ali ljubezenskem življenju obilje strasti, vitalnosti, veliko skupnega sodelovanja in sreče, neporočenim pa celo obljublja skupno življenje s partnerjem, lahko resno vezo ali celo poroko in otroke. Pomeni tudi trajno varnost na poslovnem ali osebnem nivoju ter srečen razplet v katerikoli situaciji.

4

Zvezda

Ta karta vas v mesecu septembru pelje na nov nivo samozavedanja in samospoštovanja. V tem mesecu boste tako po dolgem času spet v stanju, ko se boste končno zavedali, koliko ste vredni in se spraševali ali vam okolica daje tisto, kar resnično potrebujete in si zaslužite. Ker ste že na stopnji, ko lahko priznate drugim, kar so si zaslužili, zdaj zahtevate to tudi zase. In to vam bo v tem mesecu tudi uspelo, saj boste končno dosegli priznanje od drugih. Zvezda je drugače simbol slave za osebne dosežke ali prikaz nevsakdanje ustvarjalnosti na dveh različnih področjih, torej ste lahko v tem obdobju nagrajeni za dve pomembni zadevi, ki ste jo do zdaj uspeli ustvariti ali dokončati. V tem mesecu vas bo spremljala tudi nadarjenost za intuicijo, zaznavo in kreiranje negativnih v pozitivna čustva, zato boste neustavljiv vir energije za druge in zato privlačni in atraktivni. V tem obdobju boste tudi z lahkoto uresničili vsako željo, če se boste usmerili na notranje vodstvo ter zaupali svoji intuiciji. Vendar vas ob tem ne sme preveč zavesti vaše postavljanje meril, kaj vse si želite, saj vas to lahko potisne v odmik od realnosti, zasanjanost in prevelika pričakovanja. Če bodo vaši cilji preveč osnovani na domišljiji in nerealnih pričakovanjih, se namreč ne bodo mogli uresničiti. Drugače vam ta karta v tem mesecu prinaša nove, pozitivne izkušnje, boljše zdravje ter uresničenje realnih želja. Če ste na poti kreiranja novega, vam obljublja bleščečo perspektivo, tistim, ki pa ste usmerjeni v duhovnost, pa željo po delanju dobrega, iskanje smisla in notranjega uresničenja. Ta karta namreč daje dobre temelje in uresničitev zastavljenega, če ne delujemo preveč naivno in vemo kaj hočemo.

5

9. diskov – dobiček

Ta karta na splošno v mesecu septembru nosi uspeh in zadetek v polno. To pa pomeni velik dobitek na vseh nivojih – duhovnem, duševnem, čustvenem, telesnem ali denarnem. Ta dobitek pa v tem primeru izhaja iz vašega lastnega dela, saj ste ali boste do bogastva, oziroma blagostanja na kateremkoli področju, prišli preko reda in dobre organizacije. Ta karta torej nakazuje, da boste v tem mesecu zelo dobro organizirani, delovni in boste dobro znali udejanjiti svojo energijo za doseganje rezultatov. Karta pa tudi opozarja, da boste do željenih rezultatov in otipljivega dobitka prišli le, če boste upoštevali srce in razum. Karta vas tudi uči, da je vaše zadovoljstvo odvisno od vas samih, saj vam lahko prinese občutek neprivlačnosti ali pomanjkanje samozavesti, ker ne veste, koliko ste v resnici vredni. Včasih nakazuje, da si v vezi ali poslu ne znate postaviti prave cene ali pa da vztrajate v vezi, ker mislite, da niste dovolj privlačni za kakšno drugo osebo, ki bi vam prinesla več zadovoljstva. Časovno nakazuje na obdobje 9 dni ali 9 tednov ali pa da se vam je v 9. mesecu zgodilo nekaj, kar že nakazuje na zgoraj navedena dejstva. Lahko vam v določenih primerih prinese tudi skrb zaradi teže, dobivanja ali izgubljanja denarja ali pa pomembno razmerje, ki prinese denar ali dobiček. Lahko pa pomeni tudi, da na pravo ljubezen še čakate, saj ste materialno dobro preskrbljeni in ne potrebujemo nikogar. Energija te karte nosi tudi željo po samostojnosti in nakazuje na privat posel, zato boste v tem času lahko razmišljali tudi v to smer.

6

2. diskov – sprememba

Ta karta vam v mesecu septembru nosi preobrazbo, torej obdobje sprememb, posebej na fizičnem nivoju, kar se tiče vašega telesa ali nečesa, kar se realizira v materialnem smislu, lahko financ ali česa drugega. Pri tej karti gre za simboliko jina in janga – torej pasivne in aktivne energije, ki predstavlja ravnotežje, ki pa ga dosežemo skozi dejavno spremembo, ki se vseskozi dogaja in je v nekem smislu neskončna. Sprememba je v našem življenju namreč edina stalnica. To pomeni, da tisto na kar se resnično v življenju lahko zanesemo, je sprememba. Ta bo zagotovo prišla, pa če si bomo to želeli ali ne. Karta konkretno nakazuje na neko pozitivno spremembo v našem notranjem svetu, ki pa se odrazi na ven v fizični manifestaciji. Uči vas, da se ne upirajte spremembi, temveč potujte z njo, saj se bodo stvari spreminjale če hočete ali ne. Konkretno lahko karta pomeni, da bomo v obdobju tega meseca najbrž bolj na tesnem z denarjem ali pa ne bomo vedeli, kam naj denar naložimo, za kaj naj ga zapravimo. Tako se bomo mogoče ujeli v prelaganje denarja sem ter tja. Lahko, da se bomo odločali med več službami, ki nam bodo ponujene ali pa bomo hazardirali z denarjem. Na primer bomo želeli vlagati v sklade ali delnice. Dogajale se bodo različne spremembe v denarju ali v dejavnostih, ki so z denarjem povezane. A dejstvo je, da bomo negotovi ali neodločni, pa ne glede na to na kaj se bo ta sprememba navezovala. Tako je možno, da vas bo ta pretiran nadzor nad denarjem ali kakšno drugo dejavnostjo izčrpaval, namesto, da bi vam prinesel konkretni dosežek. Velika nevarnost pri tem je vaša slaba presoja, ki se vam lahko maščuje, če ne boste dobro razmislili kaj in kako. Vse to lahko traja do dveh tednov ali mesecev in se zavleče še globoko v naslednji mesec. Tako se vam res svetuje, da dobro prerazporedite svoje finance in omilite prehod v spremembo, ki je neizogibna. To lahko naredite z natančnostjo in pozornostjo na detajle. Tako vam bo namreč tudi uspelo, saj ta karta pomeni tudi doseganje večje varnosti, stabilnosti in trdnosti.

Vas zanima, kaj vam kažejo karte?

Pokličite na 041/367-342 ali pišite na info@orakeljluci.si,
lahko pa si tudi brezplačno pogledate nov posnetek