Izberi Karto - "Pick a Card"

V 2o21 se ponovno vračajo karte Aleisterja Crowleya

Izberi karto, ki ti prva pade v oči – oziroma uporabi intuicijo – katera podoba te privlači, šele nato izberi zapise napisane v nadaljevanju.

Karte si sledijio od 1 – 6 od leve zgoraj do desne spodaj.

4 PALIC – SPOLNITEV

Ta karta na splošno nosi stabilnost, saj pomeni varnost in trdnost. Lahko pa pomeni tudi negibnost ali ujetost, vendar v pozitivnem smislu varnosti in blagostanja. V mesecu maju vam izbira te karte nosi željo, da bi izkusili nekaj novega v ljubezni, da si najbrž želite novo razmerje ali pa v obstoječem razmerju izkušnjo novega. Pomeni tudi, da ste končno nekaj dokončali in zdaj želite na novo začeti, na primer uspešno ste zaključili šolanje in zdaj iščete službo ali pa ste se zaročili ali poročili in je lahko to začetek življenja po poroki ter življenja s partnerjem v novem domu. Ta karta torej pomeni nek nov začetek, oziroma doživetje nečesa novega, kar nas se nas dotakne na čustvenem področju v roku 4 dni ali 4 tednov. Zagotovo vam tako v maju izbira te karte pomeni začetek nečesa novega v čustvenem razmerju oziroma na čustvenem področju, pa tudi praznovanje nečesa, kar ste dosegli.

CESARICA

Ta karta nosi v času tega meseca željo po bivanju in sprehodih v naravo, preživljanja čas z nekom, ki nas potrebuje ali je od nas odvisen. V tem času vas bo predvsem vodilo srce in se boste odločali na podlagi čustev in ne razuma, karta pa vam to tudi priporoča, če ste glede tega v dilemi. Urejali in raziskovali boste odnose s pomembnimi ženskami v svojem življenju, lahko mamo, teto, prijateljico ali pa hčerko, če jo imate. V tem obdobju boste tako uravnotežali svoja čustva ali pa raziskovali podzavestne čustvene vzorce. Se vam pri tem svetuje bolj pasiven pristop ter umirjenost kot pa delovanje. Tistim, ki si želijo naraščaja, ta karta obljublja zanositev in srečo. Lahko pomeni tudi, da boste v tem času srečali nekoga, ki je čustven in nežen, ki rad pomaga drugim, je ljubitelj narave in živali in rad ustreže drugim ter jih neguje. Če se odločate za poklicno pot in ste izbrali to karto, se vam priporoča poklic negovalke, medicinske sestre, socialne delavke, veterinarke, cvetličarke, kuharice ali pa kakšnega drugega poklica, ki je povezan z nego in skrbjo za druge, pa najsi so to rožice, živali ali ljudje.

PRINC PALIC

Ta karta vam obljublja obdobje navdahnjene ustvarjalnosti, prebuditev voditeljskih sposobnosti in visok nivo mladostne energije. Ta ustvarjalnost, ki se bo porodila v tem času vam bo dala ideje in zamisli, ki imajo moč uresničitve, zato zaupajte vase in v svoje talente ter v njihovo manifestacijo. Ta karta nosi res veliko potenciala za uresničitev, saj nosi tudi intenzivno strast, ki vedno pomaga pri ustvarjanju novih stvari. Vendar vas ta karta opozarja na nepremišljenost, zato stvari, ki ste se jih lotili, tudi dokončajte, preden vas ta strast do ustvarjanja mine. V tem obdobju boste res pozitivno naravnani, lahko pa da se boste napotili na počitnice, krajši izlet ali pa dobili res dobro ponudbo za službo iz daljnih krajev. Ta služba bo dinamična in vam bo pisana na kožo. V mesecu aprilu bi se vam znal oglasiti sorodnik ali prijatelj iz tujine, kar vas bo zelo prijetno presenetilo. Lahko pa v tem času tudi srečate živahno, mlado osebo, ki vas bo navdušila s svojo mladostno energijo in žarom, saj bo karizmatična, vesela, nasmejana, iznajdljiva in energična. Pa tudi vi sami boste v tem času bolj pozitivni, navdušeni ter spontani.

VESOLJE

Ta karta kaže na to, da boste v obdobju tega meseca končno dosegli nekaj, za kar se trudite že zelo dolgo. Ta karta obljublja, da se je nekaj dokončalo, oziroma izpolnilo, zdaj pa je nastopil čas za nekaj novega ter za praznovanje že narejenega. Karta vam govori, da ste se prebili skozi težave in ovire, ker ste bili predani rasti in razvoju ter lahko zdaj žanjete, kar ste posejali v preteklosti. Dosegli ste tudi psihološko zrelost ter končali neko obdobje, ki se je izteklo in zdaj ste pripravljeni na čisto nove stvari. Konkretno lahko ta karta pomeni osvojitev zunanjih in notranjih lekcij, začetek ali konec šolanja, uresničitev načrtov, srečni konec nečesa ali doseg zastavljenega cilja. Lahko vam prinese tudi potovanje ali izlet, ker predstavlja željo po odkrivanju novih svetov, kultur in ljudi. Poleg tega pa lahko nakazuje na nekoga, ki se bori za spremembo v institucijah z okostenelim okoljem ali sistemom, je ekološko ozaveščen in bi rad v družbo prinesel neko pozitivno spremembo. Lahko tako osebo v mesecu aprilu srečate ali pa ste to vi sami.

VEŠČINA

Ta karta vam v mesecu aprilu nosi visok energijski nivo in globoko ljubezen do ustvarjalnosti, ki jo navdihuje zaznava in čustveni vpogled. Tako boste v tem času dosegli ravnotežje in povezovanje v ustvarjalnem procesu, lahko z umetniškim ustvarjanjem, na primer z ročnim delom ali pa v reševanju konfliktov med sprtimi ljudmi, če ste pravnik, mediator ali pa nekdo, ki pač rad miri sprte strani. Karta v čustvenih razmerjih nakazuje na visoko stopnjo zrelosti in kaže na upanje, dobre obete in sijajne priložnosti. To pa ni ljubezen »rožnatih očal«, ampak trezna in umirjena ljubezen, ki temelji na vzajemnem upoštevanju in sporazumevanju. Tako boste v odnosih potrpežljivi, umirjeni in zmerni, znali pa se boste tudi dobro prilagoditi, ne glede na situacijo. To bo tako mirno, uravnoteženo obdobje, polno ustvarjalnosti in povezovanj, saj boste želeli ustvariti nekaj novega z mešanjem različnih spojin. V tem času boste tudi zagotovo uvideli resnico, ki tiči v nas in to je, da smo le mi sami kreatorji in da je vse okoli nas, svet in ljudje, le naša notranja slika, naša kreacija, spoj vseh naših lastnosti, želja in travmatičnih izkušenj. Če se sprašujete, kakšen je vaš namen na tem svetu ali pa kakšen poklic bi si izbrali, se odločite za kemika, farmacevta, umetnika, mediatorja ali pa učitelja. V vseh teh dejavnostih boste namreč blesteli.

8 ČAŠ – NAMERNOST

Ta karta v vaše življenje v mesecu aprilu nosi nizek nivo energije, saj vam kaže na to, da boste v tem mesecu utrujeni, izčrpani ali pa enostavno lenobni. Seveda se morate ob tem vprašati zakaj je prišlo do take izčrpanosti in utrujenosti. Mogoče ste se preveč naprezali in ste kot oseba nagnjeni k pretiranemu dajanju ali naključnemu razsipanju energije. Zagotovo vas ta karta svari, da se morate naučiti stroge discipline za ohranitev energije, posebej tam, kjer ste čustveno vpleteni, saj ta karta posebej svari pred čustveno utrujenostjo in izpraznjenostjo. Karta tudi pravi, da moramo nekaj izpustiti, da bomo lahko nadaljevali svojo pot, kar lahko nakazuje tudi, da boste morali prekiniti neko čustveno razmerje ali pa poklicno pot, ki vam veliko pomeni. Velikokrat ta karta konkretni pomeni, da smo našli nekaj dragocenega, a se moramo temu odpovedati. Mogoče smo sklenili čustveno ali poslovno vezo, odprli podjetje ali pa začeli projekt ob neugodnem času in nas karta opozarja, naj počakamo in ne hitimo ter ob vsem dobro razmislimo. Ob tej karti je namreč najbrž prisotno varanje partnerja ali pa kakšna druga ovira. Tako nas ta karta opominja, da imajo dolžnosti prednost pred srčnimi željami in da moramo zato dobro premisliti, kako bomo nadaljevali. Karta lahko nakazuje tudi na kronično utrujenost ali izgorelost, ki zahteva obisk pri zdravniku, zato ne odlašajte, če imate take zdravstvene težave.

Vas zanima, kaj vam kažejo karte?

Pokličite na 041/367-342 ali pišite na info@orakeljluci.si,
lahko pa si tudi brezplačno pogledate nov posnetek