Izberi Karto - "Pick a Card"

V 2o21 se ponovno vračajo karte Aleisterja Crowleya

Izberi karto, ki ti prva pade v oči – oziroma uporabi intuicijo – katera podoba te privlači, šele nato izberi zapise napisane v nadaljevanju.

Karte si sledijio od 1 – 6 od leve zgoraj do desne spodaj.

4 PALIC – SPOLNITEV

Ta karta na splošno nosi stabilnost, saj pomeni varnost in trdnost. Lahko pa pomeni tudi negibnost ali ujetost, vendar v pozitivnem smislu varnosti in blagostanja. V mesecu maju vam izbira te karte nosi željo, da bi izkusili nekaj novega v ljubezni, da si najbrž želite novo razmerje ali pa v obstoječem razmerju izkušnjo novega. Pomeni tudi, da ste končno nekaj dokončali in zdaj želite na novo začeti, na primer uspešno ste zaključili šolanje in zdaj iščete službo ali pa ste se zaročili ali poročili in je lahko to začetek življenja po poroki ter življenja s partnerjem v novem domu. Ta karta torej pomeni nek nov začetek, oziroma doživetje nečesa novega, kar nas se nas dotakne na čustvenem področju v roku 4 dni ali 4 tednov. Zagotovo vam tako v maju izbira te karte pomeni začetek nečesa novega v čustvenem razmerju oziroma na čustvenem področju, pa tudi praznovanje nečesa, kar ste dosegli.

8 PALIC – HITROST

Ta karta vam v mesecu maju prinaša sposobnost hitrega obvladovanja notranjih konfliktov, oziroma razdvojenosti in odločenost, da se spopadete s težavami, ovirami ali preprekami, ki ste jih bili deležni v krajšem preteklem obdobju. Zdaj vam bo dana možnost, da te ovire obrnete v pozitivno smer, jih odstranite in tako končno razrešite nek zapleteni položaj. Tako je to res dober čas, da prekinete s odločanjem ter tehtanjem in enostavno nekaj naredite, namesto, da čakate in še vedno tuhtate, kaj bi bilo za vas dobro, kot ste to počeli do sedaj. To pa boste lahko storili z uporabo hitrega, odkritega, dobro podanega in razumljivega sporazumevanja, na način, da vas bodo drugi slišali. S to karto vam je dana možnost, da stvari končno spravite v tek in prekinete zavlačevanje in to v roku 8 dni ali 8 tednov. To lahko storite z uporabo intuicije in duhovnega videnja, saj ta karta pomeni most med materialnim in duhovnim svetom – most k celovitosti, kar ponazarja mavrica na karti. To je zato tudi karta zadovoljstva in uspeha, saj pomeni gibanje in napredek. Pomeni tudi, da se bodo stvari začele dogajati kar same od sebe, ne da bi zato potrebovali ali vlagali veliko truda. Zato bo za vas maj res mesec olajšanja, saj boste končno deležni sprememb, ki si jih že dolgo želite. Drugače ta karta obljublja tudi potovanje v tujino, odhod na krajše počitnice ali pa prejetje klica iz tujine, ki vas bo močno razveselil. To bo tudi obdobje brez stresov in težav.

9 PALIC – MOČ

Ta karta vam v mesecu maju nosi večjo notranja moč, s katero boste bolj pripravljeni na reševanje morebitnih težav, ki bi se vam v tem mesecu lahko pojavile. Ta karta namreč ponazarja osebo, ki je precej pod pritiskom in je tik pred tem, da se od teh pritiskov skoraj zlomi. A v vas bo ta mesec še moč in vztrajnost, da te pritiske in bremena zdržite in se ne vdate. Mesec maj vam tako lahko prinese večji stres in nalaganje bremen, kot pa ste pričakovali in zato se vam svetuje previdnost. Kaj hitro nas lahko tak stres in pritiski privedejo v bolezen in izgorelost. Zato namenite nekaj časa zase, za spanje in počitek, da se vam kaj takega ne zgodi. Zaupajte svoji notranji intuiciji in duhovni moči, saj vam bo to prineslo zavedanje lastne zunanje moči, s katero lahko zavestno krmarite med nastalimi težavami. Lahko se vam v tem mesecu pojavijo tudi skrbi, ki bi vas lahko obremenjevale in morile in bi ravno zato podlegli večjemu stresu. To pa je lahko vztrajanje v težki vezi, strah pred izgubo službe ali pa kakšni drugi problemi. Vendar ta karta govori, da so te skrbi in težave večinoma neupravičene in da se ponavadi uredijo v roku 9 dni ali tednov. Zato še počakajte in se ne vdajte, čeprav ste morda že kot utrujen bojevnik, ki bo skoraj skoraj padel pod velikimi bremeni. Zato je tako pomembna vaša notranja moč, da upate in se opominjate, da se bo vse uredilo. Vse to bo v mesecu maju tudi vplivalo na vašo novo raven duhovne zavesti, saj če težke probleme vzdržimo, nas ti vedno ponesejo v večjo razumevanje življenja in njegovih silnic.

7 MEČEV – JALOVOST, BREZPLODNOST

Ta karta vam v mesecu maju nosi dvome in zavlačevanje. V vas bodo veliki dvomi v smislu, da vam nekaj ne bo uspelo, pa ne glede na to kaj to je. Lahko to zadeva ljubezensko, poslovno ali kakšno drugo področje. Karta namreč govori predvsem o našem miselnem svetu in ne toliko o resničnem dogajanju. Tako bodo vsi ti dvomi bolj v vaši glavi in v vaših predstavah, ni pa nujno da je to, kar vi mislite in si predstavljate, tudi res. Tako boste pametovali, da nečesa ne morete in da se ne bo zgodilo, da vam tudi ne koristi in podobno. Take jalove misli pa nas vedno ustavljajo in nam preprečujejo, da bi napredovali. Jalovost je namreč želja po nečem in hkratno verovanje, da tega ne moremo dobiti in tako iščemo in navajamo razloge, zakaj se nekaj ne bo ali ne more zgoditi, oziroma zakaj se ne bo posrečilo. Tako mišljenje, ki ga boste v tem mesecu deležni, pa nam prinese le obupavanje, nazadovanje in vdanost v usodo, kar lahko traja 7 dni ali tednov. To je tako čas, da razmislite, ali se vam je kaj zgodilo, ko ste bili stari 7 let, v smislu poraza ali frustracije, zdaj pa to podoživljate in se vam vse zdi vse brez smisla. Počutite se nemočni, negotovi in zato tudi negativno razmišljate. Tako vam lahko v mesecu maju vaš um resnično nagaja in vas ovira ter nasprotuje vašim lastnim željam in idejam, zato bo lahko za vas to mesec nemoči, brezupa in bega. Raje se boste umikali kot delovali, poleg tega pa se boste še počutili krive, ker se ne boste sposobni odkrito spopasti s problemom. Zato se vam svetuje, da resnično razmislite in ste odkriti do sebe in drugih, drugače tega ne boste sposobni rešiti. Svetuje se vam pa tudi previdnost v tem mesecu, saj ta karta v določenih primerih pomeni tudi laži in izdajo. V tem primeru se vam res ne svetuje umik, ampak odkrito soočenje s problemom. Čeravno vas bo mikalo, da se s tem ne bi ukvarjali in da bi pobegnili, poskušajte raje zadevo rešiti zdaj in ne kasneje, ker lahko drugače preraste v večji problem kot je sedaj.

VESOLJE

Ta karta kaže na to, da boste v obdobju tega meseca končno dosegli nekaj, za kar se trudite že zelo dolgo. Ta karta obljublja, da se je nekaj dokončalo, oziroma izpolnilo, zdaj pa je nastopil čas za nekaj novega ter za praznovanje že narejenega. Karta vam govori, da ste se prebili skozi težave in ovire, ker ste bili predani rasti in razvoju ter lahko zdaj žanjete, kar ste posejali v preteklosti. Dosegli ste tudi psihološko zrelost ter končali neko obdobje, ki se je izteklo in zdaj ste pripravljeni na čisto nove stvari. Konkretno lahko ta karta pomeni osvojitev zunanjih in notranjih lekcij, začetek ali konec šolanja, uresničitev načrtov, srečni konec nečesa ali doseg zastavljenega cilja. Lahko vam prinese tudi potovanje ali izlet, ker predstavlja željo po odkrivanju novih svetov, kultur in ljudi. Poleg tega pa lahko nakazuje na nekoga, ki se bori za spremembo v institucijah z okostenelim okoljem ali sistemom, je ekološko ozaveščen in bi rad v družbo prinesel neko pozitivno spremembo. Lahko tako osebo v mesecu maju srečate ali pa ste to vi sami.

KOČIJA

Vam v mesecu maju nosi spremembe, veliko raznolikosti in spodbude. To je karta, ki konkretno spravi stvari v pogon. Torej, če se do zdaj niste mogli premakniti pri projektih oziroma dejavnostih, ki ste jih delali v preteklosti, vam bo v tem mesecu končno uspelo, da se boste premaknili. Imeli boste tudi željo, da bi naredili več stvari hkrati, tako, da to lahko pomeni, da vam bo uspelo spraviti v tek kar več projektov, načrtov, lahko pa da boste imeli v tem času tudi več zamisli ali interesov. Ta karta v vaše življenje nosi tudi željo po potovanju in lahko da se boste v tem obdobju odpravili na več kratkih ali pa na eno dolgo potovanje. Možno je tudi, da boste v tem času dobili dobro ponudbo za službo in se odločili za spremembo v tej smeri ali pa se premaknili v višje duhovne smeri, ki vas bodo navdihovale. Možno je tudi, da se boste morali odločiti med dvema pomembnima zadevama, a ne glede na to kaj se boste odločili, bo izid za vas pozitiven. To je namreč karta, ki pomeni premik na boljše, pa četudi se moramo na poti soočati s kakšnimi težavami ali ovirami. V mesecu maju boste imeli tudi sposobnost, da premaknete tudi druge ljudi, ne le sami sebe in tako boste v tem času pravi spodbujevalci in navdihovalci. Upirali se boste, da bi se specializirali samo za eno stvar in ustvarjalne ideje, načrti, zamisli in projekti bodo kar bruhali iz vas. Vendar se vam vseeno svetuje preudarnost pred odločitvami v katero smer bi šli in kaj vse bi počeli, saj se v hitrosti kot jo daje kočija, lahko tudi v kakšno stvar preveč zaletimo. Ta karta namreč tudi pomeni, da ko sami krmarimo svoje življenje v eno ali drugo smer, se moramo pri tem modro odločati. Umetniki lahko v tem času odprejo svojo lastno delavnica ali atelje, kjer bo do izraza prišla njihova izjemna ustvarjalnost.

Vas zanima, kaj vam kažejo karte?

Pokličite na 041/367-342 ali pišite na info@orakeljluci.si,
lahko pa si tudi brezplačno pogledate nov posnetek