Izberi Karto - "Pick a Card"

V 2o21 se ponovno vračajo karte Aleisterja Crowleya

Izberi karto, ki ti prva pade v oči – oziroma uporabi intuicijo – katera podoba te privlači, šele nato izberi zapise napisane v nadaljevanju.

Karte si sledijio od 1 – 6 od leve zgoraj do desne spodaj.

SUCCESS – USPEH

Ta karta na splošno sicer nosi uspeh, a samo če se za to močno potrudimo in smo pripravljeni za to tudi kaj narediti, oziroma vložiti materialna sredstva. Če vas je ta karta pritegnila, to lahko pomeni, da si na podzavestni ravni želite doseči otipljive rezultate, katere pa boste dosegli v prihodnjih 6 dnevih ali 6 tednih. Bogate sadove pa boste želi le, če boste imeli dovolj discipline, da dosežete, kar ste si zadali, če boste postopno delovali, boste odprti in prožni za nove možnosti oziroma možnosti, ki jih še niste pretehtali, boste delali tisto, kar želi vaše srce, boste ostali zvesti resnici, zaupali intuiciji ter uredili komunikacijo tako, da bo časovno usklajena s kontekstom ter boste vztrajni in ne boste skakali od ene poslovne možnosti k drugi. Ta karta obljublja uspeh pri tisti dejavnosti, kateri ste zavezani s srcem in vas notranje motivira. Drugače pa vam pomen ta karte obljublja tudi, da vam bo v 6 dnevnem oziroma 6 tedenskem obdobju vrnjen denar, ki ste ga posodili ali pa ga boste morali vrniti vi, saj je to tudi karta povračila dolgov. V tem obdobju boste zagotovo iskali pravo mero med dajanjem in sprejemanjem in možno je tudi, da si boste v tem času izposodili denar ali pa boste zaprosili za posojilo. Zato pazite pri denarju, da ne zapravite preveč. Lahko pa v tem času tudi komu kaj podarite, saj je to tudi karta dobrodelnosti.

WORK – DELO

Ta karta nosi v času 3 dni ali 3 tednih v vaše življenje težko delo, vztrajnost, trmo in zdržljivost, pa tudi odločenost, da iz določene situacije potegnite največ, kar je možno. Karta kaže na to, da boste močno predani, da razrešite določen težavni položaj, oziroma problem ne glede na težave, ovire ali negativnosti. Lahko pa se v vašem življenju pojavi tudi nek nov podvig ali cilj, na primer pogajanje glede denarja, napredovanje v službi ali neka nova poslovna priložnost. Karta pri tem obljublja, da boste za razrešitev težavnega položaja ali pa novega podviga – cilja, imeli dovolj energije, a vas tudi svari, da naj za rešitev določenega problema ali uresničenje novega podviga za nasvet vprašate strokovnjaka, nekoga, ki je dobro podkovan v tem, kar razrešujete (finančni svetovalec, menedžer, odvetnik ali arhitekt).

ACE OF DISKS – AS DISKOV

Ta karta vam obljublja velik uspeh na vseh nivojih bivanja v času meseca avgusta: duševnem, čustvenem, duhovnem in telesnem. Obljublja nov začetek na področju materialnih rezultatov oziroma denarnih zadev, to pa je konkretno lahko večja plača, dodaten denar oziroma zaslužek, ugodno posojilo, dediščina, darila, nova služba in poslovna priložnost z dobrim zaslužkom, nakit, zlato ali darila velike vrednosti. Karta nakazuje tudi, da se boste v roku 1 meseca znali dobro praktično organizirati, se umiriti in delovati kot zanesljivi partnerji, ki so za dosežke pripravljeni tudi nekaj vložiti. Tako delovanje pa vam seveda lahko prinese materialno blagostanje, ki ga boste ob tej karti zagotovo deležni.

QUEEN OF DISKS – KRALJICA DISKOV

Ta karta kaže na to, da boste v obdobju tega meseca bolj skrbeli zase in za svoje telo tako, da se boste bolj posvečali telesni vadbi, uvedli dieto ali bolj zdravo prehrano v vaše življenje. Lahko, da boste v tem času skušali premagovati škodljive prehrambene navade, morda celo zasvojenost s hrano ali pijačo. Ta karta vam nosi željo po lepšanju telesa, kar je lahko povezano z obiskom pri kozmetičarki, frizerki ali pa nakazuje le na nakup novih oblačil. Zagotovo se boste spraševali kaj želite zase, vabilo vas bo v naravo in želeli si boste denarne in čustvene stabilnosti. Karta drugače obljublja izboljšanje denarnih zadev, plodnost, obilje, uživanje v radostih življenja in obilja vsega, svari pa pred skopostjo in materializmom. Karta lahko predstavlja tudi starejšo žensko, s katero boste imeli stik. Ta ženska je verjetno zelo dobro priskrbljena, povezana z zemljo, naravo in čustvi, trdo dela, da bi dosegla svoje cilje, je nekdo, ki vam lahko materialno pomaga. To je lahko starejša teta, sorodnica, ki je pozitivna, umirjena in skrbna. Lahko pa je ta oseba tudi skopa in preveč materialistično usmerjena.

PRINCESS OF DISKS – PRINCESA DISKOV

Ta karta predstavlja idejo, zamisel ali pojem, ki ga nosimo v sebi, lahko pa predstavlja tudi nosečnost, kar pomeni, da lahko v mesecu avgustu zanosite, če ste ženska. Pomeni tudi, da se boste v mesecu avgustu ukvarjali s materinskimi zadevami, torej z vašo mamo, pomembnimi ženskami v vašem življenju ali z vašim odnosom do materinskih zadev. Karta pomeni tudi čustveno stabilnost in nenavadno ustvarjalnost, ravnotežje med moškim in ženskim načelom, dar za intuitivno videnje, zaznavanje novega, fizično ustvarjanje s čustveno strastjo, plodnost, žetev, novosti, varnost in pa ugoden izid neke težave ali dobiček. Lahko, da boste imeli v mesecu avgustu stik z preudarno ženska, ki ve kaj hoče in je pripravljena pomagati drugim. To je drugače ženska, ki svoje korake skrbno pretehta, je zanesljiva ter neguje in čuva druge s ljubeznijo in pozornostjo.

PRUDENCE – PREVIDNOST

Ta karta v vaše življenje nosi obdobje trdega dela, ki pa ni nujno tudi fizično naporno. Pomeni, da boste verjetno v obdobju 8 dni ali 8 tednov izpopolnjevali svoje znanje, ki ga že imate ali pa boste osvojili popolnoma nova znanja, nove obveznosti in naloge, ki vam bodo koristila pri vašem delu ali v službi. Skoraj zagotovo vas bodo doletele nove obveznosti in naloge, boste pa tudi ponosni na dobro opravljeno delo, ne da bi za to pričakovali kakšno posebno nagrado. Karta obljublja začetek in nadaljevanje projektov, vendar se morate pri delu paziti prevelikega pikolovstva, nerganja, kritičnosti in perfekcionizma, saj se vam zaradi tega lahko delo zelo zavleče. Ta karta nas namreč uči, da je dobro, da smo pri delu natančni ter pazljivi pri podrobnostih, a pri tem moramo vedno iskati ravnotežje, saj ko delujemo iz središča, smo ponavadi uspešni in učinkoviti.

Vas zanima, kaj vam kažejo karte?

Pokličite na 041/367-342 ali pišite na info@orakeljluci.si,
lahko pa si tudi brezplačno pogledate nov posnetek