Izberi Karto - "Pick a Card"

V 2o21 se ponovno vračajo karte Aleisterja Crowleya

Izberi karto, ki ti prva pade v oči – oziroma uporabi intuicijo – katera podoba te privlači, šele nato izberi zapise napisane v nadaljevanju.

Karte si sledijio od 1 – 6 od leve zgoraj do desne spodaj.

1

Obešenec – XII 

Ta karta vam v mesecu juliju nosi globoko željo po spremembi ter notranjo odločenost, da bi se premaknili iz omejujočih okoliščin, ki vas že dolgo težijo. Tako se boste v tem mesecu verjetno spopadali s razčiščevanjem in prekinjanjem ponavljajočih se vzorcev in načinov vedenja. Vendar se morate ob tem zavedati, da gre za dolgotrajen proces, ki lahko traja dlje časa kot le en mesec in najbrž se s tem spopadate že nekaj časa. Tako boste v tem času imeli priložnost, da pogledate na marsikateri problem iz drugega zornega kota kot do sedaj in že ta pogled vas bo premaknil iz mrtve točke, na kateri se nahajate že nekaj časa. Tako se bo končno pokazalo tisto, kar je bilo toliko časa skrito in vam tudi omogočilo gledanje z druge perspektive. Čeravno je globoko zakoreninjene pretekle vzorce težko prekiniti in boste imeli zato občutek, da ste v začaranem krogu okoliščin, v labirintu, ki ga ne morete spremeniti in obiti, vas bo to vseeno prisililo, da se boste začeli nekako prebijati skozi te velikokrat nepremakljive nazore, gledišča ali verovanja. Ob tem ne smete obupati, saj karta Obešenca velikokrat prinaša ujetost v okoliščine, omejenost in vezanost ter svetuje vdajo in sprejemanje, ravno zato, ker je pretekle vzorce tako težko spremeniti. Zato potrebujemo namreč ogromno energije in včasih je bolje da sprejmemo nekatere stvari in imamo vero ter zaupanje, da bo proces prekinjanja slej kot prej stekel in se bodo pojavile težko pričakovane spremembe. Pomembno je, da ste prišli do točke, ko želite nekaj spremeniti in čeprav imate še vedno občutek ujetosti in zastojev, je to zagotovo z namenom. Take močne in korenite spremembe namreč potrebujejo čas in če se spremembi ne boste uprli, bo ta slej kot prej prišla.

2

Princ diskov

V obdobju meseca julija boste verjetno telesno precej dejavni kot ponavadi. Ta karta namreč pomeni šport in telesno aktivnost. Poleg tega nakazuje, da boste v mesecu juliju tudi drugače dejavni in nagnjeni k izvrševanju določenih projektov, ki ste si jih zadali, saj karta obljublja jekleno odločenost za premik naprej. Lahko pa pomeni tudi, da se boste lotili nečesa novega, neke nove dejavnosti, projekta, naloge ali pa si zadali nov cilj. Če želite zamenjati službo, je to res dobro obdobje, saj boste resnično pripravljeni na nove premike, za praktično razmišljanje in udejanjanje idej, kar vam bi v vsaki novi službi zagotovo koristilo. Karta nosi darove za gradnjo novih svetov, ki so vidni na ven in so obilnejši, plodnejši ter manj omejujoči, daje občutek za lepoto ter obljublja uspeh na področju gradenj, materialnih investicij in drugih projektov. Zato je to tudi dober čas za začetek gradnje hiše, nakup posesti ali vložek v druge investicije. V tem obdobju boste lahko spoznali osebo, ki je mlada in ima rada šport, ima veliko energije, ki jo v šport ali kakšno drugo dinamično aktivnost, tudi usmerja, na primer podjetje. Ta oseba je odlična kot graditelj, izvršitelj in praktik, je zanesljiv človek, spreten in ima smisel za denar ter za obvladovanje materialnega sveta. Lahko pa imate v tem obdobju tudi vi sami te talente. Poleg tega pa vam ta karta v mesecu juliju daje podporo za polepšanje vašega telesa, preko telesne dejavnosti in diete, ki bi se jo v tem času lahko lotili.

3

2 meča: spokoj 

Ta karta vam v mesecu juliju prinaša željo in tudi nujo po odločitvi med dvema zadevama, situacijama, možnostima, razmerjema ali smerema, pa ni važno na katerem področju to je. Tako boste morali sprejeti pomembno odločitev in to v ljubezni, odnosih, poslu ali pa v kakšni drugi stvari. Ta odločitev pa ne bo lahka in če boste predolgo čakali ter zavlačevali vam bo to stanje prineslo razdvojenost, nemir in tesnobo. Ta nesposobnost, da bi se odločili ali ukrepali vas lahko tudi ohromi, posebej na duševnem področju, zato se vam v tem mesecu svetuje, da se odločite čimprej, saj vam bo to prineslo globoko pomirjenost in mir. Verjetno boste odločitev sprejeli v roku dveh tednov ali mesecev, do takrat pa skušajte premagati strah in se zavedajte nujnosti vaše izbire, oziroma odločitve. Včasih je bolje, da se nekaj odločimo, saj če s tem preveč zavlačujemo, vztrajamo v negotovosti in v zmedi, kar nas lahko še bolj potlači in vznemiri. Odločitev vam bo tako resnično prinesla duševni mir in spokoj ter vam dala novega zagona in energije. Drugače energija te karte pomeni tudi željo po združevanju dvojnosti, polarnosti in nasprotij ter harmonično povezovanje v odnosih ali kje drugje, tako pa tudi prinaša preobrazbo duševnega miru v pozitivno smer.

4

6 čaš: Uživanje

Ta karta vam v mesecu juliju prinaša čustveno ugodje, poleg tega vam daje tudi potencial za omogočenje ugodnega počutja drugim. Tako boste lahko v tem času morda srečali prijatelja ali osebo iz otroštva, s katero ste doživeli nekaj lepega ali ste bili z njim/njo celo v ljubezenskem razmerju. Ob tem vas bo prevevalo čustveno zadovoljstvo, lahko pa ob srečanju s to osebo doživite obnovitev vaših pozitivnih čustev. Imeli boste možnost, ne samo da srečate ljubezen iz preteklosti, ampak tudi, da z njo obnovite razmerje, če boste to želeli. Če pa na to osebo nimate lepih spominov, pa bo to priložnost za ozdravitev določenega neugodja povezanega z to osebo. Tako boste morebitno razočaranje preobrazili v pozitivno izkušnjo. Vendar morate ob tem paziti, da se ne zapletete v izogibanje boleči preteklosti ter da ne poskušate odnosa idealizirati. Svetuje se vam tudi, da ne odrivate negativnih čustev, ki se vam bodo morebiti pojavile ob tej osebi, ampak da jih sprejmete taka kot so.

5

Mag – I

Ta karta pomeni nekoga, ki je izjemno nadarjen na vseh področjih in se z lahkoto sporazumeva z vsemi drugimi. To pomeni, da boste v juliju, če ste izbrali to karto, lahko sami deležni vseh teh darov, ki jih ta karta prinaša ali pa boste imeli možnost povezave z nekom, ki ima vse te sposobnosti ali pa eno od njih. Karta namreč prinaša tako nadarjenost za vizualne in zvočne umetnosti, na primer glasbeno nadarjenost kot tudi nadarjenost za pisno in ustno sporazumevanje. Nosilcu teh sposobnosti prinaša tudi sposobnost abstraktnega mišljenja, podajanja znanja, izredno čustveno inteligenca, dar za humor, za razpravljanje ter pošteno komunikacijo. Tako boste v mesecu juliju sami z lahkoto posredovali med drugimi, se odlično znašli v diplomaciji in v odnosih z javnostjo ter v komunikaciji. Dobro se boste znašli tudi glede financ in zato vas v tem mesecu čaka blagostanje in razvoj. Če boste želeli urediti vaše finančne zadeve, boste imeli v tem mesecu možnost, da najdete res dobrega svetovalca za denarne zadeve in boste tako z lahkoto reševali svoje denarne posle. V tem času bo tudi povečan vaš občutek za telo in boste v tem času veliko naredili za svoje zdravje. Ta karta namreč pomeni tudi skrb za svoj telesni blagor, kar lahko nakazuje, da boste v tem mesecu obiskali zdravnika, ki je vreden zaupanja in je strokovnjak na svojem področju. Nenazadnje pa bo to tudi mesec, kjer boste z lahkoto prehajali med enim in drugim talentom, saj je čarovnik tisti, ki ima smisel za spreminjanje vzorcev sporazumevanja in hitrega prilagajanja. Tako se vam svetuje, da v tem času res izkoristite te svoje danosti in samega sebe popeljete na pot razvoja in uspeha na kateremkoli področju.

6

8 palic: hitrica

Ta karta vam v mesec juliju prinaša sposobnost hitrega obvladovanja notranjih konfliktov oziroma razdvojenosti in odločenost, da se spopadete s težavami, ovirami ali preprekami, ki ste jih bili deležni v krajšem preteklem obdobju. Zdaj vam bo dana možnost da te ovire obrnete v pozitivno smer, jih odstranite ter tako končno razrešite nek zapleteni položaj. Tako je to res dober čas, da prekinete s odločanjem ter tehtanjem in enostavno nekaj naredite, namesto, da čakate in še vedno tuhtate, kaj bi bilo za vas dobro, kot ste to počeli do sedaj. To pa boste lahko storili z uporabo hitrega, odkritega, dobro podanega in razumljivega sporazumevanja, na način, da vas bodo drugi slišali. S to karto vam je dana možnost, da stvari končno spravite v tek in prekinete zavlačevanje in to v roku 8 dni ali 8 tednov. To lahko storite z uporabo intuicije in duhovnega videnja, saj ta karta pomeni most med materialnim in duhovnim svetom, torej most k celovitosti. To je zato tudi karta zadovoljstva in uspeha, saj pomeni gibanje in napredek. Pomeni tudi, da se stvari začnejo dogajati kar same od sebe, ne da bi vlagali veliko truda. Zato bo za vas ta mesec res mesec olajšanja, saj boste končno deležni sprememb, ki si jih že dolgo želite. Drugače ta karta obljublja tudi potovanje v tujino, odhod na krajše počitnice, prejetje klica iz tujine, ki vas bo močno razveselil ali pa obdobje odkrite, hitre in jasne komunikacije. To bo tudi obdobje brez stresov in težav.

Vas zanima, kaj vam kažejo karte?

Pokličite na 041/367-342 ali pišite na info@orakeljluci.si,
lahko pa si tudi brezplačno pogledate nov posnetek