Marec 2021
Tranzit Jupitra skozi Vodnarja

NAPOVED ZA VSA ZNAMENJA – Jyotish

5. 4. 2021 se je Jupiter premaknil v znamenje vodnarja. Tu bo ostal vse do 15. 9. 2021, ko se bo spet vrnil v kozoroga zaradi retrogradnosti. Jupiter bo retrograden od 20. 6. 2021 pa vse do 18. 10. 2021. Nazaj v vodnarja se bo Jupiter vrnil zopet 20. 11. 2021 in bo tam ostal vse do 14. 4. 2022.
Jupiter je vstopil v astrološko znamenje vodnarja, ki v osnovi predstavlja 11. hišo prihodkov, dobitkov, prijateljev, pa tudi inovacij, raziskovanj in množic. Vodnar je drugače tudi znamenje svobode in inovativnosti, vpogleda v prihodnost, komunikacije, inteligence in kritičnega razmišljanja. Vlada mu Saturn, ki je planet discipline, resnosti, vztrajnosti, previdnosti, vzdržnost, pa tudi odrekanj in samote. Vodnar, kateremu Saturn vlada, tako kot kozorogu, je ne glede na vladavino Saturna, precej drugačen kot znamenje kozoroga. Kozorog si želi statusa in poslovne moči in včasih ne izbira sredstev za dosego tega cilja, medtem, ko je vodnar bolj nagnjen k humanitarnosti, pravičnosti in duhovnemu razmišljanju. Je namreč zračno znamenje in ga predstavlja moški z velikim vrčem, iz katerega se izliva voda. Zato ga nekateri zamenjujejo z vodnim znamenjem, čeravno to ni. Kot tak je zelo usmerjen tudi v komunikacijo in to z višjimi nameni in cilji. Vse njegovo prizadevanje je usmerjeno v dobrobit drugih in čustveno ravnovesje. Vodnarji namreč radi usmerjajo svoja čustva k drugim, kar predstavlja voda, ki se izliva iz vrča. Tako so nagnjeni k dajanju in govoru o čustvih ter se ne zadržujejo nazaj. Če jim nekdo čustev, ki jih radi delijo, ne vrača, se bodo hitro usmerili drugam. Vendar tudi, če se močno navežejo na nekoga, ob tem zagotovo potrebujejo svobodo in odprt prostor za izražanje, drugače se počutijo omejeni in lahko zaradi tega hitro odidejo. So dobri prijatelji, saj so odlični v komunikaciji in izmenjavi mnenj ter so odprtega duha. Vendar, ker oviranja in omejevanja ne prenesejo in morajo imeti občutek prostosti, jim zato resnično ne smemo dati občutka utesnjenosti, če želimo, da ostanejo v naši bližini. Drugače pa so izjemno nagnjeni k širjenju pravice, so humani in odprti za novosti. Odlični v govoru, pa o tem tudi izjemno radi razpravljajo.

Jupiter, v katerega je vodnar vstopil, je planet širitev, priložnosti, izobraževanja in duhovnosti. V kozorogu se je družil s Saturnom, zdaj pa bo v znamenju vodnarja bival sam, z občasnimi obiski drugih planetov. Jupiter v vodnarju bo na nek način izziv za nekatere izmed nas, čeravno se na njegov tranzit v vodnarju gleda kot bolj optimističen in pozitiven, saj se tukaj počuti malo bolje kot v kozorogu. Na začetku ne bo od sebe dajal pozitivnih vplivom, saj bo stisnjen med Saturnom in Soncem, kasneje pa se bo ta vpliv razbremenil. Tako bo od 14. 4, ko bo Mars prestopil v dvojčka in bo Jupiter s pogledom nanj, prinesel bolj pozitivne vplive. Jupiter se namreč že nekaj časa nahaja v Dhanishta ozvezdju – nakšatri. Prinesel bo možnost večjega sodelovanja med ljudmi, humanitarnost in medsebojno pomoč. Seveda bo to prišlo precej prav, zaradi Corona krize, ki jo imamo. To sodelovanje bo tako verjetno povezano s cepljenjem in se bo moralo vzpostaviti, če želimo, da se ta kriza konča dobro. Tako bomo v tem času bolj odprti za druge, za sočloveka in si bomo želeli pomagati. Ne bomo se počutili več tako osamljene, kot smo se z Jupitrom pod kozorogom, saj se bomo bolj odprli drugim, drugi pa nam. Je pa res, da ta aspekt ne bo tako zelo pozitivno vplival na finance in denar. Do zdaj so se ljudje, pod vplivom Jupitra v kozorogu in Saturna, ki je stal poleg njega, usmerjali v status, položaj v družbi in službo. Skrbelo jih je za status in službo, pa tudi finance. Zdaj pa se bodo od posla in skrbi za službo ter status, premaknili predvsem na prihodke in se bodo spraševali, če jim posel v katerem so, prinese dovolj nagrade – denarja, glede na energijo, ki jo vlagajo. Prej jih je skrbelo le, če bodo imeli službo, zdaj pa bo bolj pomemben prihodek. In Jupiter v vodnarju ne bo prinesel toliko prihodka, kot ga pričakujemo, saj je to težji prehod kar se tiče posla in službe. Zaradi močnega vpliva Rahuja večja previdnost pri poslu ne bo odveč, saj bi lahko sprejeli nekatere nepravilne poslovne odločitve. Bolj bi morali biti tem času nagnjeni k dajanju, brez da pričakujemo nagrado, kar pa je seveda v tem materialistično naravnanem svetu precej težko. V poslovnem svetu je to praktično neizvedljivo, saj imamo vsi take ali drugačne finančne obveznosti. Je pa to čas, ko se odsvetuje sprejemati večje odločitve glede posla. Ko se bo Jupiter zaradi retrogradnosti vrnil v kozoroga, bo za take odločitve precej boljši čas in takrat bomo tudi za naše delo finančno nagrajeni.

22. maja se bo Jupiter premaknil v Satabhisha nakšatro/ozvezdje, kje bo ostal do 21. julija. Poleg tega bosta v tem času, konec maja in začetek junija, Rahu in Ketu tvorila mrke, zato bo to pomembno obdobje. To obdobje bo zato izjemno burno in turbulentno, posebej na področju odnosov, družine in doma, pa tudi financ in posla. Morali bomo umiriti naš ego, če bomo hoteli to obdobje preživeti brez burnih in napetih situacij. Veliko nezavednega bo prišlo na plano in lahko bomo končno rešili marsikatero težavo, ki nas je spremljala že kar nekaj časa. To ne bo čas, da stvari izsilimo, ker se v tem primeru stvari ne bodo končale dobro. Bolje bo, da sprejmemo situacijo, tako kot je, pa ni važno ali je to na področju odnosov, službe ali česa drugega. Čas za odločitev bo, ko se bo retrograden Jupiter vrnil v kozoroga.

Sledi razlaga kaj pomeni prestop Jupitra – Guruja po Vedski astrologiji za določena znamenja, oziroma za vaš ascendent, razlaga pa velja tudi če imate v določenem znamenju postavljeno vašo Luno. Razlaga je splošna in ne konkretna, saj je odvisna od postavitve planetov v vaši natalni karti.
Luna predstavlja naše misli in čustvovanje in prehod Jupitra od vaše postavitve Lune v natalni karti, kaže na vaše misli in čustva v tem obdobju.

OVNI – JUPITER bo prehajal vašo 11. hišo, kar vam bo v vaše življenje prineslo nove začetke in nove ljudi. Odprli se boste drugim, se premaknili in zaživeli v dobri družbi. Lahko bi vas v tem času obiskal nekdo iz daljnih dežel ali pa boste preko socialnega omrežja sklenili prijateljstvo z nekom iz tujine. Priložnosti preko drugih ljudi se bodo odprle in lahko boste sklenili mnoga, nova prijateljstva. Vezani bi se lahko v tem času odločili za poroko ali poglobitev veze, samski pa boste spoznali sorodno dušo. Bo pa pri partnerstvu potrebna potrpežljivost, saj se bodo v času poletja, pojavljali zastoji. Z novimi prijatelji se boste lahko povezali preko duhovnih zanimanj in spiritualnega znanja, saj vas bo to močno navdihovalo. Ta tranzit vam bo prinesel novo energijo, moč in obilo zadovoljstva. Če imate mlajše brate in sestre, boste v tem času z njimi bolj povezani. To je izjemen čas za izobraževanje in pridobivanje novega znanja in veščin. Izkoristite ta velik potencial, saj boste v učenju zelo uspešni. Če ste samozaposleni, vam ta tranzit prinaša nove priložnosti pri partnerjih v poslu, lahko le-te v tem času tudi zamenjate Se pa vam svetuje, da pazite pri večjih odločitvah, ki bodo v tem času vprašljive. Glede tega raje počakajte, da se Jupiter premakne nazaj v kozoroga. Takrat vam bodo stvari bolj jasne glede tega, kam v poslu se lahko usmerite.

BIKI – JUPITER bo prehajal vašo 10. hišo; kar vam nosi nove priložnosti v karieri, nove dobitke ter možnost večjega zaslužka. Seveda pa vas, poleg tega, v tem času čakajo tudi številne spremembe, posebej na poslovnem področju, oziroma v službi. To bodo pozitivne spremembe, v prihodkih in načinu nagrajevanja v službi, pa tudi večja prepoznavnost in potrditev, s strani nadrejenih. Že nekaj časa ste imeli težave pri tem, da bi se usmerili na pravo pot zase, lahko, da ste izgubili službo, posel, projekt ali pa ste doživljali težje spremembe v vaši karieri. V tem času boste delali več kot ponavadi, saj boste imeli motivacijo, da delate stvari, ki jih prej niste mogli ali enostavno niste imeli priložnosti, da bi jih naredili. Ob tem vam bo pomembna rutina, stalno delo in sodelovanje vaših sodelavcev. Zelo boste v tem času povezani z družino in domom, posebej mamo. Rešili boste nekatere težave, v povezavi z družinskimi člani, katere prej niste mogli. V dom boste tudi uvedli nekatere večje spremembe, lahko bi se tudi preselili, prodali dom ali pa ga preuredili. Vendar se vam lahko v času poletja tu pojavljajo zastoji, zato se vam svetuje, da počakate na jesen. V tem času se vam svetuje, da bolj pazite na zdravje. Manjše zdravstvene težave se lahko pojavijo, vendar jih boste hitro rešili.

DVOJČKI – JUPITER bo prehajal vašo 9. hišo; kar vam bo prineslo nove poslovne priložnosti, v povezavi z drugimi ljudmi. Preko drugih boste lahko uresničili svoje poslovne želje, a pri tem se boste morali znati drugim prilagoditi in jih počakati. V tem času boste tudi povezani z daljnimi kraji, lahko preko poznanstev, poleg tega pa vas bo zanimalo tudi izobraževanje. Tako vas v tem času lahko potegne v religiozne študije ali študije, kakorkoli povezane z duhovnostjo. V zadnjem letu vam je bilo težje. Morali ste sprejeti nekatere težje odločitve in spremembe v vašem življenju, tako na poslovnem kot družinskem področju. Zdaj pa vam bo lažje, predvsem ker boste prejemali boljše nasvete in podporo od drugih ljudi. Tako boste lahko dobili pomoč od učiteljev in družine, posebej očeta. Imeli boste tudi možnost potovanja na tuje, če si boste želeli. To je tudi odličen čas za začetek osnovanja družine ali pa povečanja družine. Če otroke že imate, boste z njimi bolj povezani in tudi oni bodo zelo uspešni. To pa vas bo naredilo srečnejše in bolj zadovoljne. Vaša komunikacija s parterjem se bo izboljšala in tukaj vas prav tako čaka več harmonije in sreče. Samski pa lahko v tem času spoznate koga iz tujine, ki vas bo precej osrečil.

RAKI – JUPITER bo prehajal vašo 8. hišo; kar vam bo verjetno prineslo globoke spremembe in preobrazbe. To je namreč za vas izjemno močan tranzit, saj boste v tem času imeli priložnost globje spoznati sebe in svoje občutke, posebej v povezavi z družino in domom. Raziskovali boste tudi vaš odnos z mamo. Ob tem boste bolj zadržani in usmerjeni vase in ne v druge ter boste imeli možnost, da spoznate, kam se usmeriti naprej. V družini bo drugače precej razpravljanja o denarju in reševali boste vsa vprašanja, povezana z financami. Tako boste reševali stvari, povezane z dedovanjem, zapuščinami, zavarovalniškimi pogodbami ali investicijami. V vse to pa bo verjetno vključen tudi partner. V ospredju bo varčevanje ali pa razporeditev skupnega premoženja. Drugače morate v tem času paziti na denar, saj se vam bodo stroški za dom in družino, povečali. Precej verjetne so namreč nekatere spremembe v domu, a bodo večinoma pozitivne. Lahko da se boste preselili ali pa preuredili vaš dom. Lahko bi se tudi vrnili domov, k primarni družini. V trenutni situaciji niste zadovoljni in zato bodo za vas spremembe zelo dobrodošle. Vendar se jih lotite šele od jeseni naprej. To je drugače tudi izreden čas za vse kar je spiritualno, okultno, mistično in skrito, zato lahko v tem času obiščete psihiatra, psihoterapevta, astrologa ali pa strokovnjaka za regresijo. Lahko pa se tudi sami lotite spiritualnih študij, saj boste imeli za to izjemno podporo. Vaša intuicija v tem času bo izjemna.

LEVI – JUPITER bo prehajal vašo 7. hišo; kar pomeni, da se vam ta čas prinaša veliko novega dogajanja na področju odnosov in partnerstva. Samskim ta tranzit obljublja nova poznanstva, lahko tudi resno partnerstvo, vezanim pa priložnost izboljšanja in ozdravitve veze, če se je le-ta nahajala v krizi. V povezavi s partnerjem zagotovo lahko pričakujete nekatere spremembe. a te spremembe bodo zagotovo pozitivne. Zelo veliko priložnosti in možnosti za poglabljanje in uspeh bo tudi na področju poslovnih partnerjev in sodelavcev. Poslovni partnerji bodo bolj pripravljeni za sodelovanje in vam bodo bolj pomagali pri vaši karieri in v poslu. Na področju posla boste drugače imeli veliko priložnosti, zato jih izkoristite. S tem so sicer povezane nekatere spremembe, ki jih morate sprejeti, če želite napredovati, a bodo vzpodbudne. Zelo dobro vam kaže tudi pri financah, saj boste imeli veliko priložnosti za delo in za zaslužek. V tem času boste bolj povezani s svojimi prijatelji in znanci, poleg tega pa se vam bo vrnil tudi optimizem. V preteklosti ste se soočali z težavami pri zdravju, a le-te se bodo zdaj izboljšale. Pa tudi druge težave, ovire in problemi, s katerimi ste bili soočeni, se bodo počasi umaknile. Našli boste ljudi, ki vam bodo pri zdravstvenih težavah pomagali in vas razumeli. Zelo se bo izboljšala tudi komunikacija z mlajšimi sorojenci in ožjo družino.

DEVICE – JUPITER bo prehajal vašo 6. hišo; kar v vaše življenje prinaša obilo rutine in dela. Delali boste več kot ponavadi in zasuti boste z obveznostmi in delovnimi nalogami. Pojavile se bodo tudi spremembe v vašem domu, ki ne bodo ravno najboljše za vas. S partnerjem bosta namreč doživljala težave, saj bosta imela v tem času, precej različne želje in cilje. Usmerjala se bosta vsak v svojo smer in to bo sprožilo številne napetosti med vama in v domu. Ta smer bo predvsem povezana z vašim poslom in statusom, saj v poslu ne boste zadovoljni. Želeli boste uvesti spremembe in čeprav se bodo pojavljale priložnosti v poslu, bo tukaj tudi nešteto težav in ovir, ki jih bo treba premagati. Glede ambicij v karieri boste tudi precej skrivnostni in o tem ne boste želeli govoriti drugim. Svetuje se vam, da ste v tem času bolj odkriti do partnerja, sodelavcev in šefa, če ga imate, drugače boste imeli z njimi številne konflikte. Ker boste nemirni in raztreseni, bodo sodelavci dvomili, če vam lahko še zaupajo ali ne in to se bo le poglabljalo, saj boste vedno bolj tesnobni in vas bo skrbelo, če težave in probleme ne boste reševali sproti. Zagotovo se bodo v poslu pojavljale spremembe, zato ne boste imeli občutka varnosti ter vas bo strah, da ostajate zadaj. Svetuje se vam, da poslušate samega sebe, torej svojo intuicijo ter da greste večkrat na počitnice. To vas bo pomirilo in ohrabrilo za naprej. V tem času pazite tudi na zdravje. Glede denarja se ne obremenjujte, saj se boste na tem področju v tem času kar dobro znašli. Odločitve pa sprejemajte šele od septembra dalje.

TEHTNICE – JUPITER bo prehajal vašo 5. hišo; kar vam bo končno prineslo nagrade za vaš trud in težko delo v preteklosti. Omejitve v domu in družini se bodo končno sprostile in zadeve se bodo obrnile na bolje. Tako boste imeli večji občutek svobode in miru, prišel pa bo tudi uspeh in zadovoljstvo. V tem času lahko povečate ali razširite svojo družino, če pa imate otroke, pa izjemno izboljšate komunikacijo z njimi. Imeli boste izjemne priložnosti v nadaljnjem ali višjem izobraževanju, lahko pa da boste tako izobraževanje uspešno zaključili. V vaše življenje bodo stopili novi znanci, navezali pa boste tudi številna nova prijateljstva. Zdravje se vam bo precej izboljšalo in stres, pod katerim ste bili do zdaj, se bo končal. Povrnila se vam bo vitalnost in imeli boste več energije kot ponavadi. Dobro vam kaže tudi glede financ, saj se bodo pojavile nove možnosti za zaslužek. Spremembe v vašem domu se bodo zaključile od poletja naprej in v jeseni se bodo stvari končno postavile na svoje mesto. Do takrat pa se vam še svetuje pazljivost, saj nekatere stvari, glede doma ali bivanja, še niste zaključili. V tem obdobju boste imeli tudi možnost, da izrazite svojo ustvarjalnost in to lahko naredite s obiskom kakšne umetniške delavnice, ateljeja ali pa se pridružite plesni, dramski ali likovni skupini. Ne zadržujte se pri obiskih na zabave in druženje, saj boste imeli v tem času obilo priložnosti tudi za to. Tam lahko namreč koga spoznate, ob katerem vam bo srce začelo biti hitreje.

ŠKORPIJONI – JUPITER bo prehajal vašo 4. hišo; kar je za vas kar dober tranzit, saj vam bo na nek način olajšal stvari iz preteklosti. Napetosti v vaši bližnji okolici se bodo namreč sprostile in umirile. Vaša prizadevanja se bodo zdaj usmerila na družini in dom, prejeli pa boste tudi več pomoči od vaše družine, posebej mame. Končno se boste počutili, da nekam pripadate in preveval vas bo občutek varnosti, ki ga do zdaj niste čutili. Pojavile se bodo tudi priložnosti za preureditev ali prodajo vašega doma, če boste to želeli. Glede tega se vam svetuje pazljivost, da ne boste delovali prehitro. Pojavi se lahko hitra in nepredvidljiva priložnost za nakup ali prodajo, a če boste karkoli prodajali ali kupovali, to storite šele v jeseni. Dobro razmislite tudi glede financ, da ne boste zapravili preveč denarja brez potrebe. V poslu se vam bodo v tem času pojavile nove možnosti v karieri in našli boste novo službo, če jo boste hoteli. Toda če boste hoteli izkoristiti te priložnostmi, bo zagotovo potrebno uvesti nekatere spremembe, saj drugače ne bo šlo. V poslu boste v tem času bolj prepoznani in cenjeni, tako od sodelavcev, kot tudi nadrejenih. Glede doma in službe boste vzpostavili ravnovesje in harmonijo, kar ste hoteli narediti že kar nekaj časa.

STRELCI – JUPITER bo prehajal vašo 3. hišo; kar bo za vas kar dober tranzit, posebej glede denarja in financ. Finance se vam bodo precej povečale v tem času, saj boste imeli veliko priložnosti za dodaten zaslužek. Vendar pa vam bo ta tranzit istočasno prinesel težave pri odnosih z mlajšimi sorojenci, pa tudi drugimi v vaši ožji družini. Toda imeli boste priložnost, da težave uspešno rešite in harmonizirate odnose v družini. Posebej dober odnos boste v tem času imeli s svojim partnerjem, pojavile pa se bodo tudi dobre priložnosti za uspešna poslovna partnerstva. Tako boste srečnejši in bolj optimistični, želeli pa boste tudi potovati, tako na krajše kot tudi daljše razdalje. Imeli boste možnost, da potujete s prijatelji in znanci ali pa s svojim partnerjem, za osebne ali poslovne namene. Precej se boste povezovali z drugimi, tudi preko socialnih omrežij in ob tem boste zelo uspešni. Zelo boste aktivni in okupirani s drugimi in boste imeli zase bolj malo časa. Samski lahko spoznate nekoga iz tujine ali drugega socialnega okolja, kateremu pripadate sami. Lahko bo to celo nekdo, s katerim se boste imeli kasneje tudi možnost poročiti. Poleti bi se znale stvari malo zavleči, a od jeseni bodo priložnosti za tako srečanje, spet na voljo. Izkoristite jih.

KOZOROGI – JUPITER bo prehajal vašo 2. hišo; kar vam v vaše življenje prinaša veliko sprememb, akcije, pa tudi povečanja premoženja. Tako se boste v tem obdobju morali soočiti z nekaterimi zadevami, predvsem v povezavi z financami in premoženjem. Tako boste verjetno reševali zadeve, povezane s dedovanjem, zavarovalnicami ali naložbami, tudi v povezavi z vašim partnerjem in družino. Glede denarja boste postali bolj resni in odgovorni ter boste želeli stvari glede premoženja postaviti na pravo mesto. Stvari se bodo verjetno zelo dobro rešile, še bolj, kot bi lahko pričakovali, toda vseeno morate biti pripravljeni na določene ovire in konflikte. Lahko bi imeli v tem času tudi težke pogovore s sodelavci v službi. Odprle se vam bodo tudi nove priložnosti za službo, a pri tem se vam svetuje, da počakate na jesen ter glede službe in posla, šele takrat sprejmete vse pomembne odločitve. V tem času morate pazite na prevelike stroške, ker boste nagnjeni k kupovanju in zapravljanju. Paziti morate tudi na prehrano, saj se vam bo v tem času apetit izjemno povečal in boste lahko pridobili nekaj kilogramov. Bodite previdni pri zdravju, saj se vam lahko pojavijo manjše zdravstvene težave.

 

VODNARJI – JUPITER bo prehajal vašo 1. hišo, kar vam prinaša veliko veselja in zadovoljstva. V tem času se boste namreč več družili, spoznavali nove ljudi, znance in prijatelje, poleg tega pa se vam bo izboljšala tudi finančna situacija. Pojavile se bodo namreč nove možnosti za zaslužek, kar v preteklosti ni bilo mogoče. V preteklosti ste odmaknjeni in skriti čakali na priložnosti, ki se bodo zdaj tudi odpre. Tako boste v tem času bolj prepoznani, pa tudi slišani, saj se bodo pokazale vaše sposobnosti in talenti ter kreativnost. V poslu vam bo šlo dobro glede financ, dobre priložnosti pa bodo tudi za spoznavanje in utrjevanje dobrih poslovnih partnerstev. Odnos z partnerjem bo dober, precej bolj si bosta zaupala in bosta bolj odprta v odnosu. Velika podpora bo tudi za začeti ali razširiti družino, če si to želite. S partnerjem se bosta verjetno tudi odločila za potovanje v tujino. To je tudi odličen čas za študente in dijake, saj se bodo vaše težave končale in uspeh bo na dosegu roke. Lahko v tem času tudi študij zamenjate, saj je to obdobje dobro tudi za ta korak. Poleti boste morali sprejeti težjo odločitev glede financ in rešitev se bo pojavila šele jeseni. Prej se vam tudi ne svetuje, da sprejemate pomembne odločitve. Počakajte raje na jesen.

RIBI – JUPITER bo prehajal vašo 12. hišo, kar vam bo prineslo nekaj skrbi in težav, a le-te bodo precej neupravičene. To bo dober čas, da se za nekaj časa umaknete od drugih in da ste sami. Umik bo potreben zaradi miru v srcu, da boste lahko spet zadihali ter se obrnili vase. Tako vam bo v tem času izjemno prijala meditacija in druge tehnike za dvig zavesti ali pa se boste odločili za potovanje v tuje kraje, v tujino. Dobro je, da se umaknete tja, kjer boste lahko imeli mir. Vaše skrbi bodo povezane z domom, družino, posebej mamo. V ospredju bodo namreč zadeve z poslom, krediti, posojanjem denarja ali dedovanjem in zapuščino. Vse te težave vam bodo kratile spanec ter poglabljale skrbi. Lahko, da boste v tem času izvedeli nekatere skrivnosti iz preteklosti, v povezavi z mamo, oziroma njeno družino. To vas lahko izjemno preseneti, a bo za vas dobro, da boste te stvari končno izvedeli. V tem času je dobro, da imate vero in zaupanje, da se stvari odvijajo tako kot je treba in v najvišje dobro. Lahko se v tem obdobju lotite okultnih znanj in študij, lahko tudi astrologije. To vam bo namreč zelo koristilo. Pazite na zdravje, posebej je pomembno, da se dobro naspite. Drugače je to dober čas, da nekatere stvari končno pripeljete do zaključka, posebej v poslu, službi, kar vas bo osrečilo. Pazite se le stresa v službi, tudi ta lahko negativno vpliva na vaše zdravje. Odločitve glede posla boste drugače sprejeli v jeseni in ta odločitev bo izjemno dobro vplivala na vašo nadaljnjo finančno situacijo.

Zapisala: Uršula Zakrajšek

Vas zanima, kaj vam bo prinesel Jupiter skozi vodnarja?

Pokličite na 041/367-342 ali pišite na info@orakeljluci.si