Februar 2021
NAPOVED ZA VSA ZNAMENJA – Jyotish

Sledi napoved za mesec FEBRUAR 2021 ZA VSA ASTROLOŠKA ZNAMENJA po VEDSKI ASTROLOGIJI – JYOTISH.
Energija planetov se bo v mesecu FEBRUARJU za vsako posamezno znamenje malo drugače prerazporedila.
Razlaga je za določeno znamenje splošna in ne konkretna, saj je odvisna od postavitve planetov v vaši natalni karti in se bere glede na vaš ASCENDENT ali LUNO (po Jyotishu).

 

OVNI ali LUNA V OVNU v FEBRUARJU; za vas bo ta čas zelo zanimiv, posebej na poslovnem področju, pa tudi na področju statusa. Kar se tiče vaše kariere in službe, je to za vas namreč izjemno pomembno obdobje, saj boste na tem področju verjetno sprejeli večjo, oziroma pomembno odločitev. Pri tej odločitvi pa boste imeli težave in boste zaskrbljeni ter ne preveč samozavestni glede tega, tako, da se vam svetuje previdnost. Razmislite, preden se za karkoli odločite. V posel boste vlagali veliko energije, saj jo boste imeli v tem mesecu na pretek. Dela boste imeli veliko in morali boste vlagati energijo v odnose in finance na poslu, oziroma v službi. Lahko vas doletijo nove naloge, povezane s tujino. Na splošno bo možnost zaslužka v povezavi s tujino večja. Pazite na zdravje, posebej poškodbe.

BIKI ali LUNA V BIKU v FEBRUARJU; za vas so v tem času v ospredju odnosi, posebej v povezavi z vašo družino in očetom. Zaskrbljeni boste zaradi bratov in sester, ki bi znali imeti težave zaradi službe in statusa, lahko bi celo izgubili službo in bi se jim prihodek zmanjšal. Vendar pa sem jim bodo kmalu pojavile priložnosti za zaslužek, lahko tudi v tej smeri, da se boste vi ali pa kdo drug iz družine odločil, da jim pomagate. Vendar bo v zvezi s tem lahko veliko zmede in nerazumevanja, zato se vam svetuje previdnost. Pazite tudi na izgubo energije v odnosih.V tem času se lahko udeležite kakšnega tečaja ali izobraževanja, saj so vam zvezde v tej smeri izredno naklonjene. Na področju izobraževanja in učenja boste imeli namreč ogromno ustvarjalne energije. Če ste študent je to dobra priložnost za učenje in opravljanje izpitov.

DVOJČKI ali LUNA V DVOJČKU v FEBRUARJU; za vas je to kar zahteven mesec, saj boste morali paziti na dogodke v službi, pa tudi na svoje zdravje in odnose z drugimi. Poleg tega je dobro, da ste preudarni glede stroškov, torej glede tega kam namenjate vaš denar. Lahko se vam namreč pojavijo finančne težave in zato se vam svetuje pazljivost. Imeli boste dovolj energije, da denar zaslužite, a lahko vam bo zaradi nepričakovanih zadev denar tudi hitro spolzel iz rok. Na tem področju bo veliko spremenljivosti in nihanja. Pazite na odnose v vašem domu, saj bo lahko v vaši družini veliko zmede. Čutili se boste nerazumljene. Pa ne le doma, tudi v službi. Tako bi lahko tudi s sodelavci imeli v tem času kar precejšnje težave s komunikacijo. Od njih boste nekaj pričakovali, dobili pa čisto nekaj drugega. Zanimala vas bodo okultne vede, zato je najbolje, da se v tem času posvetite ali astrologiji ali tarot kartam ali čemu drugemu, kar je v sklopu okultnega. Lahko tudi obiščete astrologa ali duhovnega svetovalca. Tako vam bo precej lažje. Pazite na prehrano, oči in želodec, pa tudi črevesje.

RAKI ali LUNA V RAKU v FEBRUARJU; za vas je to obdobje, ko bodo v ospredju vaši odnosi z drugimi. Na tem področju se vam lahko zaradi tega pojavi stres in anksioznost, saj se boste večino meseca ukvarjali prav s tem. Tako bodo aktualni tako odnosi v domu, v družini, kot tudi poslovni odnosi. Pazite na energijo v tem času, saj bodo predvsem poslovni odnosi za vas velik izziv. Sicer boste v poslu uspešni, a na trenutke boste lahko tudi zelo zahtevni, kar bi drugi lahko doživeli kot večji pritisk. Zelo boste v tem mesecu usmerjeni v svoje naloge v službi in jih boste želeli rešiti hitro in učinkoviti in zato vam bodo drugi težko sledili. Zato pazljivo na tem področju. Pri drugih se lahko v tem času dokažete s pridnostjo in vztrajnostjo pri delu. Na ta način boste lažje dosegli svoje cilje in se uresničili. Vaše ambicije so v tem času namreč zelo velike. Vam pa v tem mesecu kaže izjemno dobro na finančnem področju. To je dober čas za investicije.

LEVI ali LUNA V LEVU v FEBRUARJU; za vas bo to obdobje naporno v smislu komunikacije v službi. Veliko bo zmede, nejasnosti in zastojev. Zelo dobro za vas je, če se v tem času držite stroge rutine in ji sledite ne glede na kaj. Tako vam bo v odnosih precej lažje. Zadeve, povezane s službo, bodo lahko tudi vzrok vašemu slabšemu spanju ali celo nespečnosti, zato pazite, da boste imeli tudi tukaj red in boste pravočasno odhajali v posteljo. Drugače vas to lahko stane slabšega zdravja. Pazite pri denarju, lahko se pojavijo težave na tem področju. V tem času se vam ne svetuje jemanje kredita ali posojanja denarja, ker boste imeli v prihodnosti težave. Svetuje pa se vam, da ta čas posvetite delu, saj boste uspešni. V ljubezni bi lahko imeli težave, s partnerjem se v tem času ne bosta najbolje razumela in zato pazite tudi pri komunikaciji z njim.

DEVICE ali LUNA V DEVICI v FEBRUARJU; to je obdobje, ko lahko investirate denar, saj so vam glede tega zvezde naklonjene. To bo za vas namreč izjemno dober čas za finance in na poslu vas bo prežemal občutek optimizma. Imeli boste priložnost za razširitev vašega posla, poleg tega pa boste deležni tudi priznanja za posel, ki ga opravljate. Vaše finance bodo rasle. Drugače se vam v poslu svetuje, da delate bolj na preteklih projektih in se v tem času ne lotevate novih. Težave in tudi neprijetne izkušnje pa se bodo lahko pojavile v vašem ljubezenskem življenju, zato bodite na tem področju pazljivi. V ospredju bodo tudi vaši otroci, posebej prvi otrok, s katerim se lahko pojavijo težave v komunikaciji. Posebej bo v ospredju njihova kariera in prihodnost. Tukaj boste imeli vi drugačno mišljenje kot oni in zato se lahko pojavijo težave. Pazite na zdravje in dovolj počivajte. Obrestovalo se vam bo.

TEHTNICE ali LUNA V TEHTNICI v FEBRUARJU; za vas je to obdobje, ko se morate posvetiti svojemu domu in pa tudi svoji mami. Vaša mama bi lahko imele težave z zdravjem, z očetom pa bi se lahko pojavite težave v komunikaciji. Če ste imeli do zdaj v službi ali v statusu probleme, je to čas, ko se bodo rešili. Tako boste doživeli priznanje in vaši rezultati v službi bodo res izjemni. Uspešni boste v tistem, kar delate in zato boste izjemno zadovoljni. V tem času boste tudi izjemno uspešni na področju denarja, znali ga boste zaslužiti, pa tudi zelo dobro boste z njim upravljali in ga morda tudi investirali. Srečni boste tudi na ljubezenskem področju, a to velja za tiste, ki ste že v vezi. Samskim pa se v krajšem času ne obeta ravno nova romanca, na to bo potrebno malo še počakati. Lahko sicer koga spoznate, vendar bo potrebno nekaj časa, da se ljubezen razvije. Boste pa na splošno zadovoljni sami s sabo in bolj srečni. Pazite na prehrano.

ŠKORPIJONI ali LUNA V ŠKORPIJONU v FEBRUARJU; za vas je to čas sodelovanja v službi, kjer boste morali ta mesece ohranjati mir in miroljubne odnose. V službi, oziroma poslu, se boste zelo trudili, a tudi rezultati bodo zato precej dobri. Drugače boste precej ustvarjalni glede tega kar delate in zelo komunikativni. Težave se bodo pojavljale v družini, v povezavi z brati in sestrami, če jih imate. Veliko bo zmede, nerazumevanja, lahko tudi konfliktov. Lahko, da vas bo družina prav pošteno razjezila, posebej bratje in sestre. Pazite, da se zaradi tega ne zaprete vase. Glede investicij in denarja se vam svetuje previdnost, saj bi vam lahko zaradi nepazljivega ravnanja, le-ta spolzel skozi prste. Denar boste sicer zaslužili, a z njim ravnajte preudarno. V ljubezni se boste na trenutke počutili osamljene, lahko tudi nerazumljene. Zaradi težav v odnosih, tako službenih kot osebnih, vam tako lahko odide tudi veliko energije. V tem času za vas ni dobro, da na področju odnosov sprejemate kakšne pomembnejše odločitve. Tudi ni dobro, da se zapletate v kakšne resnejše veze. Raje počakajte, marec bo glede tega za vas primernejši mesec. Se pa boste drugače v tem času počutili bolje in tudi zdravje se vam bo izboljšalo.

STRELCI ali LUNA V STRELCU v FEBRUARJU; za vas bo to obdobje družine, financ in komunikacije. Veliko se boste ukvarjali z odnosi v družini. Glede tega lahko pri vas pridejo na površje kakšni potlačeni vzorci iz preteklosti, ki se jih boste v tem času zavedli in jih tudi poskušali rešiti. Tako boste v odnosih tudi občutljivi in tudi vaša komunikacija bo v tem mesecu na preizkušnji. Pa ne le doma, tudi na poslu. Posebej se vam svetuje previdnost pri komunikaciji do poslovnih partnerjev, ker se lahko pri njih pojavi veliko nerazumevanja, zmede in nejasnosti. Lahko se vam zgodi, da boste prišli v konflikt z nadrejenimi, zato bodite pazljivi. Težave pa bodo tudi, če ste sami nadrejeni, saj boste v odnosu do podrejenih v službi nezadovoljni. Težko vas bodo razumeli, tako, da je za vas bolje, da počakate na marec in takrat razčiščujete zadeve, ne pa zdaj. Težko boste usklajevali družinske obveznosti in službo. Tu se boste morali malo bolj potruditi kot drugače. Je pa to dober čas za finance in odločitve, povezane z denarjem in premoženjem. Pazite na grlo, želodec in hormone.

KOZOROGI ali LUNA V KOZOROGU v FEBRUARJU; za vas je to čas, ko je dobro, da se posvečate predvsem sebi in svojemu telesu. Doživljali boste namreč napredek pri svoji osebni rasti in zato se vam splača potruditi v tej smeri. Lahko se vam v tem času pojavijo težave v odnosih, s partnerjem, saj boste v odnosih težko komunicirali. Veliko bo zmede in nejasnosti, zato se vam na tem področju svetuje previdnost. Napredek pa se vam obeta v službi in pri statusu, saj boste imeli v službi veliko energije in želje po uspehu. Posebej boste uspešni, če delate od doma ali imate privat posel. V službi vas tako čaka napredovanje in tudi večji uspehi pri doseganju ciljev. V tem času bodo tudi v ospredju vaši otroci, posebej prvi otrok. Ukvarjali se boste z njegovim statusom in službo ali pa izobraževanjem, če še hodi v šolo. Pazite na svojo kožo, oči in spodnji del trebuha, pa tudi srce.

VODNARJI ali LUNA V VODNARJU v FEBRUARJU; to je za vas obdobje, ko se boste počutili precej osamljeno in odtujeno od drugih ljudi. Lahko, da se počutite osamljeno, ker ste ostali brez službe ali odšli v pokoj, lahko pa ste preko službe povezani s tujino in tujimi strankami. To je izjemno dober čas za potovanje na tuje, saj boste v tujini lahko izjemno dobro sodelovali in uresničili svoje poslovne cilje. Če ste službo izgubili, vas bo v tem obdobju skrbelo za prihodnost in zato bi se vam lahko pojavila nespečnost. Zato je dobro, da se v tem času držite rutine glede spanja, da ne boste imeli težav na tem področju. Je pa to čas, ko ste z namenom bolj sami in izolirani in lahko ta čas izkoristite za regeneracijo in počitek. Pazite na denar, saj se lahko v tem času pojavijo kakšni nepredvidljivi stroški. V ljubezni se bo situacija izboljšala, včasih se bo pojavilo kakšno nerazumevanje v komunikaciji, a tega pri vas ne bo tako veliko. Lahko bi imel vaš prvi otrok težave pri komunikaciji, če dela v zaprtih ustanovah – šoli, zaporih ali bolnici. Šolajoči otroci bodo v tem času bolj umaknjeni in se bodo sami izolirali. Svetuje se vam, da v tem času razumete njihovo potrebo po samoti.

RIBI ali LUNA V RIBAH v FEBRUARJU; to je za vas čas velikih dobitkov, tako na finančnem področju kot tudi drugje. Imeli boste možnost, da zrastete na duhovnem področju, imeli boste možnost večje povezanosti z znanci in prijatelji, pa tudi v karieri se vam bodo začele zadeve hitro odvijati. Tako vas v tem času čaka veliko uspeha, tako na splošno v karieri kot tudi pri financah. Ta čas lahko izkoristite za povečanje vašega posla, posebej v povezavi z novimi strankami. V poslu boste imeli veliko podpore od nadrejenih in sreča bo na vaši strani. Ukvarjali se boste s pomembnimi zadevami, o katerih boste razpravljali v službi. V družini boste imeli veliko energije, pazite le na svoj govor. Vaša komunikacija bo namreč v tem času lahko precej ostra, saj boste nagnjeni k jezi in nepremišljenosti. Lahko bi vas v tem času skrbelo za otroke, posebej prvega, ki bo bolj odsoten, ker se bo želel družiti s prijatelji in znanci, pa ni važno ali v živo ali preko socialnih omrežij. Pazljivi bodite glede odločitev v ljubezni. V ljubezni se lahko pojavi nerazumevanje in zmeda, saj bi vam partner lahko skušal kaj dopovedati, pa ga ne boste razumeli. Od tu se bo tudi vaša jeza pojavila, zato previdno. Zdravje se vam bo izboljšalo.

Zapisala: Uršula Zakrajšek

Vas zanima, kaj vam bo prinesel Februar?

Pokličite na 041/367-342 ali pišite na info@orakeljluci.si