Uršula

Sem Uršula. Kot astrologinja, tarot svetovalka in intuitivna učiteljica se že 30 let ukvarjam z različnimi tehnikami zrcaljenja, da lahko ljudem pomagam razumeti njihovo življenjsko pot.

Na to pot sem se podala že kot otrok. Preko sanj sem vstopala v druge dimenzije in prebirala informacije o prihodnjih dogodkih. Čutila sem duše in čustva drugih ljudi. Tega svojega daru sem se v popolnosti začela zavedati šele v času študija, ko sem začela tudi prerokovati in se ukvarjati z vedeževanjem. Takrat sem tudi ugotovila, da lahko s pomočjo kart vstopim v biopolje posameznika in preberem informacije o čustvih, vzorcih, travmah in namerah delovanja, ki kreirajo naša življenja, a so večinoma nezavedne. Postopoma se mi je v letih ukvarjanja z duhovnimi vsebinami razvil popolni pogled v auro. Sem jasnovidna, jasnočutna (empat) ter jasnovedna.

Ti moji darovi so me reševali v času težkih preizkušenj, ki mi jih je življenje, že od malih nog, vseskozi postavljalo naproti. Vedno sem bila odločena, da bom svoje težave reševala sproti, ob nenehnem zavedanju, da sem sama kreatorka svojega življenja in da so ljudje, ki so mi predstavljali največji izziv, v resnici moji največji učitelji. Iskanje najbolj hitrih in učinkovitih tehnik za reševanje težav, me je pripeljalo tudi do vedske astrologije – Jyotisha.

Ti moji darovi so me reševali v času težkih preizkušenj, ki mi jih je življenje, že od malih nog, vseskozi postavljalo naproti. Vedno sem bila odločena, da bom svoje težave reševala sproti, ob nenehnem zavedanju, da sem sama kreatorka svojega življenja in da so ljudje, ki so mi predstavljali največji izziv, v resnici moji največji učitelji. Iskanje najbolj hitrih in učinkovitih tehnik za reševanje težav me je pripeljalo tudi do Vedske astrologije – Jyotisha.

“To je moja zgodba.”

Jyotish sem začela študirati 2011 in študij 2014 tudi uspešno zaključila.

Ob tem sem veliko raziskovala in se izobraževala še dodatno. Ob študiju sem se poglobljeno začela ukvarjati z meditacijo, tehnikami čuječnosti, tehnikami razvoja intuicije, manifestacije in različnimi vajami iz kabale. Vse to so, kot sem spoznala kasneje, tehnike zrcaljenja. Le temi vsakodnevno omogočajo, da dvignem svojo zavest, pa tudi pomagam drugim. Postopoma sem razvila kombinirane metode za večje zavedanje samega sebe, za zavestno reševanje težav, za ljubezen do samega sebe in samozavest. Poleg tega pa sem poglobila tudi vedenje o intuiciji in se seznanila s tehnikami manifestacije, ki v življenje nosijo obilje tistega, kar si želimo, vse od zdravja, ljubezni, denarja ali česa drugega.

Preko Tarot in Angelskega readinga (vedeževanja, svetovanja s kartami Aleistera Crowleyja, Orakeljskih kart Svetniki in Angeli, Ciganskimi in kartami Madame Lenormand), analiz Tarota in Jyotisha ter programa Čuječnosti, lahko zdaj pomagam drugim, da ozavestijo svoja življenja ter odkrijejo svoje življenjsko poslanstvo, vse to pa jim pomaga razširiti njihovo zavest.

Nenazadnje pa svoje znanje o
Jyotishu, Tarotu ter drugih kart, namenjenih za vedeževanje in svetovanje,
tudi prenašam naprej, preko šole

ORAKELJ LUČI

Pri svojih svetovanjih,
ki jih opravljam že več kot 25 let, se držim etičnih pravil, delujem v dobro osebe,
ki me je obiskala in se vedno potrudim, da ji pomagam po najboljših močeh.

Izobrazba:

* Prof. zgodovine in dipl. pedagog – Filozofska fakulteta v Ljubljani

* Verstva in etika – Teološka fakulteta v Ljubljani

* Študij Jyotisha – vedska (Indijska) astrologija – Duhovna Akademija

Dodatna izobraževanja:

* Tečaj Vastuja

* Vedska astrologija – dodatna izobraževanja (tuja literatura)

* Seminarji s področja izobraževanja, duhovnosti in energijskih tehnik

Ostalo:

* Razlaga Sanj

Če želiš izvedeti več, piši na 

info@orakeljluci.si

Z VAMI  &  ZA VAS