PRIHAJA SEZONA MRKOV – LUNIN MRK

26. 05. 2021 se bo zgodil Lunin mrk, ki bo nastopil v znamenju škorpijona.

Na splošno so mrki zelo zanimiv pojav, gledano z astrološkega vidika, saj mrki najprej zatemnijo svetlobo, ki jo v astrologiji predstavljata Sonce in Luna. Skozi to zatemnitev pa nato spet posveti luč, svetloba. In luč v tem primeru predstavlja resnico, ki posveti na dan in nam razjasni marsikatero zadevo, o kateri prej nismo vedeli nič. Na ta način lahko sami ozavestimo naše notranje konflikte in globoke podzavestne vzorce, zato, da jih imamo možnost spremeniti in da na njih lahko začnemo delati. In Ta Lunin mrk je prav močan glede odkrivanja resnice, posebej v ljubezenskih in družinskih odnosih.   

Polna Luna v tem času stoji skupaj s Ketujem – Južnim Luninim vozlom in v ozvezdju Anuradha, kar nas bo sililo, da bomo morali sprejeti določeno mero odgovornosti do našega vedenja in stvari, ki smo jih potlačili ali prikrili, ker nismo želeli, da pridejo na plano. Ta mrk bo tako resnično omogočil odkritje prave resnice, ki bo priplavala na površje, saj to ozvezdje spodbuja odkrivanje tistega, kar je bilo skrito v temi, čiščenje in pa plačilo za naša dejanja v preteklosti.

Nasproti Lune stoji Sonce, skupaj z Venero, Rahujem – Severnim Luninim vozlom ter Merkurjem v znamenju bika, kar bo v prihodnjih 6 mesecih prineslo intenzivno čiščenje v družinskih odnosih. Pri tem mrku bo tako zelo v ospredju komunikacija, posebej v odnosih, v družini in v ljubezni. Na površje bodo tako lahko prišle dolgo pokopane družinske skrivnosti,  stvari, ki se bodo razkrivale in odkrivale prav preko govora. Prišlo bo do  močne osvetlitve dogodkov in stvari preko komunikacije, predvsem v povezavi s čustvi, saj Sonce v času mrka stoji v ozvezdju Rohini. Paziti se moramo ljubosumnih izbruhov in posesivnosti, kar še poudarjata Luna in Ketu v znamenju škorpijona, ki je znano po izjemno intenzivnih in burnih čustvenih izlivih. Morali bomo spustiti to vedenje, če bomo želeli obdržati ljubljeno osebo, lahko pa da se bo na čustvenem področju čiščenje odrazilo z odkrivanjem prave resnice v naših ljubezenskih razmerjih.  Tako lahko v naslednjem polletnem obdobju  izvemo za kakšno tretjo osebo, ki nam je bila do zdaj prikrita, lahko pa nam bo predočeno tudi neprimerno vedenje neke osebe, ki je zelo slabo vplivala na naše bližnje odnose. Ta oseba je lahko del naše ljubezenske zgodbe ali pa nekdo iz družine, ki je s svojim uničevalnim vplivom želel zamajati našo srečo in mir.  

Resnica pa bo prišla na dan tudi v povezavi z Corona virusom in to na več področjih. Tako bomo končno spoznali več dejstev glede tega virusa, poleg tega pa bodo na plan privrele resnične  informacije, povezane z zdravljenjem in cepivi. Poleg tega bo na površje priplavala tudi resnica o financah, povezanih s tem virusom, od dodatkov in drugih finančnih prilivih pa tudi vpliv medijev in njihov monopol bo v ospredju. Tako bomo lahko brali o korupciji in zagotovo bo na dan prišel tudi kakšnen finančni škandal, ki nas bo zagotovo osupnil.

Torej ta mrk dejansko prinaša odkrivanje resnice v luči svetlobe, kar pomeni, da nam bodo stvari končno postale jasne, poleg tega pa bomo zagledali in prepoznali resnična dejstva, ki jih prej nismo videli in stvari, povezane z nami, se bodo razjasnile in odkrile. Predvsem so to stvari iz preteklosti, ki se bodo odkrile, da se pozdravijo. Stvari za katere smo mislili, da so take kot so, a v resnici niso. In to je pravi poduk tega mrka v tem mesecu. Preko Luninega mrka, ki se dogaja zdaj, bo prišlo ozaveščanje preko komunikacije, ki bo stvari, ki so bile do zdaj skrite, potisnila na plano. Tako, da bodite pripravljeni, včasih tudi na kruto iskrenost in resnico.

Zdajšnji Lunin mrk je tako izrednega pomena, saj bo vsem nam resnično prinesel možnost, da delamo na sebi in stvari končno spremenimo. Znamenje škorpijona je namreč tudi znamenje, ki močno podpira temeljito preobrazbo nas samih. Tisto, kar v tem svetu resnično posedujemo in lahko tudi izkoristimo, je možnost, da spremenimo sebe, vse ostalo ni pod našim vplivom. Zatorej izkoristimo ta astrološki vpliv, da razrešimo in razčistimo za nazaj. Če bomo spremenili sebe, se bo spremenil tudi zunanji svet. Saj zunanji svet je naše ogledalo. Kar nosimo v sebi, se odseva v zunanjem svetu. In kar damo v svet, se bo odrazilo tudi v naši notranjosti. Zato je to čas prebujenja! Da se zbudimo, da ozavestimo in poglobimo naše razumevanje sveta in nas samih.

Seveda pa nas kmalu čaka še Sončev mrk in to že na začetku junija. Tako, da moramo biti pripravljeni. Resnica bo prišla na dan, pa če nam je ljubo ali ne. Sprejmimo jo, tako nam bo zagotovo odleglo in nam bo lažje pri krmarjenju skozi težave, ovire in skrivnosti.

Zapisala: Uršula Zakrajšek

Vas zanima, kaj to pomeni za vas osebno?

Pokličite na 041/367-342 ali pišite na info@orakeljluci.si