Uršula

Sem Uršula. Kot astrologinja, tarot svetovalka in intuitivna učiteljica se že 30 let ukvarjam z različnimi tehnikami zrcaljenja, da lahko ljudem pomagam razumeti njihovo življenjsko pot.

Na to pot sem se podala že kot  otrok. Preko sanj sem vstopala v druge dimenzije in prebirala informacije o prihodnjih dogodkih. Čutila sem duše in čustva drugih ljudi. Tega svojega daru sem se v polnosti začela zavedati šele v času študija, ko sem začela tudi prerokovati in se ukvarjati s vedeževanjem. Takrat sem tudi ugotovila, da lahko s pomočjo kart vstopim v biopolje posameznika in preberem informacije o čustvih, vzorcih, travmah in namerah delovanja, ki kreirajo naša življenja, a so večinoma nezavedne. Postopoma se mi je v letih ukvarjanja s duhovnimi vsebinami razvil popolni pogled v avro. Sem jasnovidna, jasnočutna (empat) ter jasnovedna.

Ti moji darovi so me reševali v času težkih preizkušenj, ki mi jih je življenje, že od malih nog, vseskozi postavljalo naproti. Vedno sem bila odločena, da bom svoje težave reševala sproti, ob nenehnem zavedanju, da sem sama kreatorka svojega življenja in da so ljudje, ki so mi predstavljali največji izziv, v resnici moji največji učitelji. Iskanje najbolj hitrih in učinkovitih tehnik za reševanje težav me je pripeljalo tudi do Vedske astrologije – Jyotisha.

“To je moja zgodba.”

Jyotish sem začela študirati 2011 in študij 2014 tudi uspešno zaključila.

Ob tem sem veliko raziskovala in se izobraževala še dodatno. Ob študiju sem se poglobljeno začela ukvarjati z meditacijo, tehnikami čuječnosti, tehnikami razvoja intuicije, manifestacije in različnimi vajami iz kabale. Vse to so, kot sem spoznala kasneje, tehnike zrcaljenja. Le-te mi vsakodnevno omogočajo, da dvigujem svojo zavest, pa tudi pomagam drugim. Postopoma sem razvila kombinirane metode za večje zavedanje samega sebe, za zavestno razreševanje težav, za ljubezen do samega sebe in samozavest. Poleg tega pa sem poglobila tudi vedenje o intuiciji in se seznanila z tehnikami manifestacije, ki v naše življenje nosijo obilje tistega, kar si želimo, vse od zdravja, ljubezni, denarja ali česa drugega.

Preko Tarot in Angelskega readinga (vedeževanja, svetovanja s kartami Aleistra Crowleyja, Orakeljskih kart Svetniki in Angeli, Ciganskimi in kartami Madame Lenormand), analiz Tarota in Jyotisha ter programa Čuječnosti lahko zdaj pomagam drugim, da ozavestijo svoja življenja ter odkrijejo svoje življenjsko poslanstvo, vse to pa jim pomaga razširiti njihovo zavest.

Nenazadnje pa svoje znanje o
Jyotishu, Tarotu ter drugih kart, namenjenih za vedeževanje in svetovanje, tudi
prenašam naprej, preko šole ORAKELJ LUČI.

Pri svojih svetovanjih, ki jih
opravljam že več kot 25 let. se držim etičnih pravil, delujem v dobro osebe, ki
me je obiskala in se vedno potrudim, da ji pomagam bo najboljših močeh.

Izobrazba:

Prof, zgodovine in dip. pedagog – Filozofska fakulteta v  Ljubljani

Verstva in etika – Teološka fakulteta v Ljubljani

* Študij Jyotisha – vedska (indijska)
astrologija- Duhovna Akademija

Dodatna izobraževanja:

Tečaj Vastuja

* Vedska
astrologija – dodatna izobraževanja (tuja literatura)

* Seminarji
s področja izobraževanja, duhovnosti in energijskih tehnik

Ostalo:

Razlaga Sanj

Če želiš izvedeti več, piši na info@orakeljluci.si.
 

Z VAMI & ZA VAS