PESTRO DOGAJANJE NA NEBU v SEPTEMBRU 2020

VENERA se  bo iz znamenja DVOJLKOV premaknila v znamenje RAKA od 31. avgusta - 27. septembra 2020, potem pa se bo premaknila v znamenje LEVA, kjer bo ostala do 23. oktobra 2020. Venera bo pod vplivom Saturna in Marsa.

Rak je precej emocionalno znamenje, Venera pa predstavlja ljubezen, odnose, denar, umetnost in srečo v našem življenju. V ospredju bodo odnosi, spremembe ter čustvena občutljivost v odnosih. Tako bomo precej usmerjeni v odnose na čustveni ravni in ne bomo posebej praktični.  Odnosi, ki so temeljili na fizični privlačnosti, bodo postali bolj čustveni. Spraševali se bomo kaj v odnosih želimo in na kateri ravni v odnosu smo se znašli. Nagnjeni bomo tudi k spremembam na materialnem področju, povezanih z domom. Lahko bi se odločali za nakup ali prodajo doma ali pa avtomobila. Vpliv Saturna in Marsa bodo čutile predvsem ženske, ki bodo še posebej emocionalno obremenjene, kar bo naporno za moško populacijo. Svetuje se vam izogibanje neposrednim konfliktom. Včasih se bo pri ženskah pojavila močna potreba po samoti in miru, zato se moškim svetuje strpnost v smislu  dovoljevanja svobode. Razčiščevali bomo svoj odnos z mamo. Pri odločitvah moramo paziti. Svetuje se več discipliniranosti in praktičnosti pri odločitvah z denarjem in pri investicijah. 

MERKUR se bo premaknil iz znamenja LEVA v znamenje DEVICE 2. septembra 2020, tu bo ostal vse do 22. septembra 2020, potem pa se bo premaknil v znamenje TEHTNICE, kjer bo vse do 28. novembra 2020.

Merkur se v znamenju Device počuti zelo dobro, saj ji vlada. Tako bo naša komunikacija precej organizirana in praktična. V komunikaciji bomo tudi direktni, učinkoviti in jasni, odločitve bomo sprejemali hitro in premišljeno, posebej na področju financ. Osredotočeni bomo na delo, ki ga bomo opravljali in bomo na tem področju izredno podvrženi dnevni rutini, dobri organiziranosti in natančnosti. Disciplina bo na visokem nivoju. Paziti se moramo nagnjenosti k prevelikemu perfekcionizmu. Na področju izobraževanja bo sprejetih več večjih odločitev glede študija, izpitov in ponovnega odprtja šol, univerz ter drugih izobraževalnih ustanov. Sprejete bodo tudi pomembne odločitve v povezavi z ekonomijo.

SONCE bo še vedno v znamenju LEVA vse do 17. septembra 2020, potem pa se bo premaknilo v znamenje DEVICE do 17. oktobra 2020.

To bo dobro vplivalo na vse nas! Kasneje, ko se bo Sonce premaknilo v Tehtnico, pa stvari ne bodo tako dobre, saj se Sonce v tehtnici ne počuti tako dobro kot v Levu, pa tudi Devici. Sonce v Devici bo nakazalo večje možnosti za premike na zdravstvenem področju. Iskanje zdravila za korono bo bolj poenoteno, organizirano in ne več toliko podvrženo individualnim interesom. Svet bo pri iskanju zdravila stopil skupaj. 

MARS se začne gibati retrogradno 10. septembra 2020 pa do 5. oktobra 2020 v znamenju OVNA, potem se bo vrnil v znamenje RIB ter bo še vedno retrograden vse do 14. novembra 2020. 
Poleg tega, da bo retrograden, bo tudi v GHANDANTA položaju in to kar 3x v tem letu v znamenju RIB, ravno zaradi svoje retrogradnosti. V tem položaju je že bil od 14. avgusta - 16. avgusta 2020,  v prihodnosti pa bo v tem položaju od 5. oktobra - 7. oktobra 2020 ter 22. - 25. decembra 2020.

Mars v astrologiji predstavlja moč, energijo, agresijo, jezo, nasilje, tehniko, policijo in še marsikaj. Retrogradnost skupaj z Ghandanta položajem bo v ljudeh vzbudila jezo, agresijo, lahko, da bomo imeli občutek, da tonemo, da nimamo kontrole nad svojim življenjem. V naravi bodo prisotne poplave, nevihte in druge ujme, ki so povezane z vodo. Na stvari in odnose bomo reagirali precej emocionalno in burno, imeli bomo nizek nivo energije, težko se bomo pripravili k opravljanju nalog, ki jih bomo tudi težko dokončali. Zato bi to v nas lahko vodilo v frustracije in konflikte.  Glede nakupa nepremičnin ali vozil se vam svetuje, da vse opravite  že v začetku septembra ali po 14. 11, prav tako tudi naloge, izpite ali projekte opravite do takrat, če je le mogoče. V tem času tudi ne kupujte računalnikov, prevoznih sredstev, pazite tudi na cesti, posebej v dežju. Lahko pa ta čas izkoristite za popravljanje ali izboljšave pri svojih jeklenih konjičkih in se tako zaposlite.  Posebej pazite na datume, povezane z Ghandanta položaji.

SATURN se bo iz retrogradnosti v znamenju KOZOROGA obrnil v direktno gibanje 28. septembra 2020

To nam bo prineslo olajšanje, boljšo situacijo v službah in v državi na splošno. Ekonomija se bo postavila na noge in stanje bo precej boljše! Še vedno lahko pričakujemo pozitivne ukrepe države glede ekonomije. Država se ne bo več toliko ukvarjala z boleznijo – korono in urejala stvari za nazaj ter se vračala v preteklost, ampak bo reševala stvari, ki so aktualne zdaj in za prihodnost. Nam je pa retrograden Saturn prinesel tudi veliko dobrega, saj ko je bil retrograden, nas je prisilil, da smo bolj pogledali vase in se  naučiti stvari narediti do konca. Nekatere stvari so nam tudi končno postale jasne.

JUPITER se bo iz retrogradnosti v znamenju STRELCA obrnil v direktno gibanje 12. septembra 2020

Kar bo prineslo olajšanje na področju šolstva, znanja in izobraževanja. Projekti bodo končno stekli, finance se bodo izboljšale, ekonomska slika bo boljša. To bo namreč dobro vplivalo na ekonomijo in borzo, poleg tega pa se bo tudi Ketu umaknil od Jupitra in to bo situacijo tudi izboljšalo.

RAHU in KETU zamenjata znamenje •19. septembra 2020: RAHU se premakne iz DVOJČKOV v znamenje BIKA, KETU pa iz STRELCA v znamenje ŠKORPIJONA. KETU se tudi premakne iz MOOLE v JYESHTO ozvezdje, kar označuje za vse nas čisto nov cikel, saj nas čaka ozdravitev sveta, RAHU pa je že nekaj čas v MRIGASHIRI, kar pa pomeni, da bomo nagnjeni k iskanju korenin, doma in zavetja pred hudimi dogodki, ki so se zgodili v preteklosti!

Kadarkoli sta bila Rahu v znamenju Dvojčkov ter v ozvezdju Ardra in Ketu v znamenju Strelca ter v ozvezdju Moola, se je po svetu dogajalo nekaj, kar je bilo preizkušnja za človeštvo (večinoma izbruhi bolezni, spori in vojne). Tudi zdaj je bilo tako, ko je izbruhnil Korona virus in nas priklenil na naše domove kar za nekaj časa. Za človeštvo to pomeni veliko spremembo in transformacijo, skozi katero se bo svet spet postavil na noge ter ozdravel. S premikom Rahuja v Bika ter Ketuja v Škorpijona ter iz težkih ozvezdij Ardre (od 22. 4. 2020) in Moole (od 19. 9. 2020) bodo počasi vidni premiki na bolje. Do spomladi 2021 se bo svet postavil na noge, tako v ekonomskem smislu kot tudi na zdravstvenem področju. Našli bodo zdravilo za korona virus in zadeve se bodo umirile.

Polna Luna nas bo obsijala •2. septembra 2020•. 

Nanjo bo vplival retrogradni Neptun, ki se trenutno nahaja v Vodnarju, tam, kjer bo tudi polna Luna. To lahko prinese močne iluzije v odnosih na splošno ter razkritje globokih platonskih čustev do prijatelja. Svetuje se previdnost, saj bi lahko zaradi samozavestne drže pričakovali več od določene veze, kot je v resnici to mogoče. V odnosih se zato svetuje več previdnosti in preudarnosti. Močno si bomo želeli, da veze postanejo bolj konkretne in želeli bomo več jasnosti v odnosu. Nakatere veze, tudi poslovne, ne le ljubezenske, lahko postanejo bolj resne. 

Luna začne spet rasti 17. 9.  2020.   Za vas piše: Uršula Zakrajšek

5 1 glasujte
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Poglejte vse komentarje