Uršula

Veste tisto, ko se srečata dve duši, ki vesta, da se že od nekje poznata, vendar se v tem življenju še nista srečali? To je zgodba o dveh ženskah, ki sta si tako različni pa vendar tako podobni. O ženskah, ki ju vleče v iste vode in ki sta v življenju preko ovir, takšnih in drugačnih, prišli do enormnega znanja, ki jima je v pomoč pomagati drugim.

“To je najina zgodba.”

Najina pot se je združila leta 2019 in neverjetno hitro napredovala, iz teorije v prakso. Praktično čez noč sva ustanovili ŠOLO, ki nudi neprecenljiva znanja Tarota & vedske astrologije – Jyotish. 
 
Sva “prinašalki luči” ljudem v življenja skozi različna znanja, ki jih posedujeva. Ljudem osvetljujeva pot, ki se je morebiti zabrisala, prekinila ali pa jih je toliko, da se je težko odločiti kam naprej.
 
Najino poslanstvo je deliti ta znanja naprej ljudem, da bodo ozavestili določene stvari in jim bodo v pomoč pri nadaljevanju njihovega dušnega življenjskega poslanstva. Ponujava vam roko, da boste lažje premagali strah in stopili na stopničko višje. Idej je ogromno in vse realizirati takoj ni mogoče. V pripravi so tečaji, spletni tečaji, delavnice, tematski večeri, meditacije, coachingi in še in še.
 
 

Sem diplomirana zgodovinarka in pedagoginja po izobrazbi, imam pa tudi končan študij Verstva in etika ter triletni študij Jyotisha – vedske astrologije, po programu Duhovne Akademije, ustanovitelja Adriana Predraga Kezele.

POVEZAVE

Svetovanja:

* Jyotish

* Tarot

Program:

* tehnik čuječnosti

Ostalo:

* razlaga sanj

Diplomirala sem na fakulteti za upravo, uspešno zaključila študij Jyotisha – vedske astrologije in Angelske Intuicije. Poleg tega se ukvarjam z eteričnimi olji in svetovanjem za dobro počutje. Izdelujem tudi energijske slike z vilinskimi simboli privlačnosti. Slike so energijsko izjemno močne. 

POVEZAVE

Svetovanja:

* Jyotish

* Angelski readingi

Energijske slike z vilinskimi simboli

Če želiš izvedeti več, naju lahko kontaktiraš na info@orakeljluci.si.
 

Z VAMI & ZA VAS