IZBERI KARTO – NOVEMBER 2020

🔮 TAROT napoved 🔮

🂬 IZBERI KARTO = “pick a card” 🂬

Izberi tisto karto, ki ti prva pade v oči – brez premisleka 🤪

🤩 v 2o2o v preobleki Cosmic Tarota 🤩

ŠESTICA PALIC

Ta karta vam v mesecu novembru nosi duhovno poživitev ter širitev na splošno in to na vseh področjih vašega življenja. Tako se vam obeta večja zmaga ali pa preboj in uresničitev na globoki ravni. To vam bo prineslo srečo, zadovoljstvo in izpolnitev. V tem obdobju boste tako izjemno ustvarjalni, imeli pa boste tudi sposobnost vpogleda in zaznave, poleg tega pa boste tudi navdahnjeni, da se premaknete naprej.  In to vam bo v celoti uspelo, saj ta ta karta resnično prinaša in obljublja velik uspeh. Ta uspeh pa vam bo naknadno lahko prinesel tudi priznanje in pohvale in to za različne stvari in dejavnosti. Tako bi se v tem mesecu lahko zaročili ali poročili, uspešno opravili vozniški ali kakšen drug izpit, uspešno zaključili šolanje ali kaj podobnega. Ni pomembno kaj to je. Česarkoli se boste v tem mesecu lotili, vam bo uspelo, občutek tega uspeha pa bo trajal do 6 dni ali tednov.

OSMICA DISKOV

Ta karta vam v mesecu novembru nosi potrebo po previdnost na področju telesa, torej na zdravstvenem področju ter od vas terja uravnoteženost in pazljivost. To pomeni, da morate biti  v tem mesecu previdni pri prehrani, dietnemu režimu, če ste se ga lotili ter na splošno pri zdravju. Drugače energija te karte nosi talente za modrost,  lepoto, red, ravnotežje in natančnost,  ki jo boste deležni v tem mesecu, če ste to karto izbrali. Zelo boste usmerjeni na podrobnosti,  na izpopolnjevanje ali osvojitev novih znanj, na nove obveznosti in naloge ter rast in razvoj vaše poslovnosti, kar bo zelo dobro vplivalo na delo, ki ga opravljate.  Vendar pa morate biti pozorni, da pri osvajanju in pridobivanju novega, ne zapadete v pikolovstvo in pretirano previdnost pri delu, nerganje, kritičnost in perfekcionizem. Zavedajte se, da vam energija te karte v obdobju 8 dni oziroma tednov prinaša velik napredek pri vašem delu, saj ste zagotovo vztrajni, stabilni in delovni že nekaj časa, kar vam bo v tem času prineslo tudi pohvalo za vaš trud ter konkretne nagrade. Ta karta namreč obljublja razvoj, tudi že pobiranje plodov našega dela, obljublja pa tudi zaščito pred kakršnimi koli spremembami, ki smo jih v tem času deležni. Zato ne skrbite, delo bo opravljeno pravočasno, tudi če boste napredovali malo bolj počasi ter boste na koncu zagotovo ponosni nase in na opravljeno delo. Ta karta drugače prinaša tudi željo po varčevanju ali razporeditve privarčevanih sredstev, za kar je ta mesec nedvomno za vas ugoden.

ZVEZDA

Ta karta vas v mesecu novembru pelje na nov nivo samozavedanja in samospoštovanja. V tem mesecu boste tako po dolgem času spet v stanju, ko se boste končno zavedali, koliko ste vredni in se spraševali ali vam okolica daje tisto, kar resnično potrebujete in si zaslužite. Ker ste že na stopnji, ko lahko priznate drugim, kar so si zaslužili, zdaj zahtevate to tudi zase. In to vam bo v tem mesecu tudi uspelo, saj boste končno dosegli priznanje od drugih.  Zvezda je drugače simbol slave za osebne dosežke ali prikaz nevsakdanje ustvarjalnosti na dveh različnih področjih, torej ste lahko v tem obdobju nagrajeni za dve pomembni zadevi, ki ste jo do zdaj uspeli ustvariti ali dokončati. V tem mesecu vas bo spremljala tudi nadarjenost za intuicijo, zaznavo in kreiranje negativnih v pozitivna čustva, zato boste neustavljiv vir energije za druge in zato privlačni in atraktivni. V tem obdobju boste tudi z lahkoto uresničili vsako željo, če se boste usmerili na notranje vodstvo ter zaupali svoji intuiciji. Vendar vas ob tem ne sme  preveč zavesti vaše postavljanje meril kaj vse si želite, saj vas to lahko potisne v odmik od realnosti, zasanjanost in prevelika pričakovanja. Če bodo vaši cilji preveč  osnovani na domišljiji in nerealnih pričakovanjih, se namreč ne bodo mogli uresničiti.  Drugače vam ta karta v mesecu oktobru prinaša nove, pozitivne izkušnje, boljše zdravje ter uresničenje realnih želja. Če ste na poti kreiranja novega, vam obljublja bleščečo perspektivo, tistim, ki pa ste usmerjeni v duhovnost pa željo po delanju dobrega, iskanje smisla in notranjega uresničenja. Ta karta namreč daje dobre temelje in uresničitev zastavljenega, če ne delujemo preveč  naivno in vemo kaj hočemo.

SEDMICA PALIC

Ta karta vam nosi  v času meseca novembra duhovni pogum in poglabljanje vašega značaja preko novih življenjskih izkušenj. Tako se boste v tem mesecu najbrž drzno premaknili v nove smeri ter se boste želeli izraziti preko ustvarjalnosti in kreativnosti. Premaknil vas bo nov občutek za vrednote in tiste stvari, ki jih vi sami želite zagovarjati, ker se vam zdijo pomembne in vredne. Imeli boste tudi dovolj poguma in volje za tveganje v pomembnih stvareh, pa tudi za dviganje duhovne energije. Svojo duhovno energijo boste usmerili za izboljšanje ustvarjalnosti, za pogum in odločnost, pri tem pa boste s pokončno držo branili sebe, lastni prostor ali zasebnost. V tem obdobju se namreč lahko zgodi, da vas lahko kdo napade ali celo ustrahuje. Ali pa se vam lahko zgodi, da bi vas hotel kdo tudi k čemu prisiliti. Vse to vas bo seveda napeljalo, da se boste morali braniti ter se postaviti zase.  Ne velja pa to le za vas. Mogoče bo to usmerjeno na osebo, ki vam je pri srcu – lahko ljubljeno osebo ali bližnjega prijatelja in boste branili njo/njega.  Časovno pa bi ta samoobramba ali varovanje in obramba drugega trajala kakšen teden – torej 7 dni, preden se vse skupaj dokonča in razplete.

LJUBIMCA

Ta karta v mesecu novembru nosi priložnost za novo razmerje v vašem življenju, pa naj si bo to na ljubezenskem ali poslovnem področju. To razmerje, oziroma odnos, pa bo temeljil na dobrem in pozitivnem sodelovanju in bo zagotovo obrodil bogate sadove. Bogati sadovi pa vedno pridejo, ko so odnosi z drugimi dobri in zato boste na odnosih gradili cel ta mesec. Tako vam bodo odnosi in razmerja, ljubezenska ali poslovna, v tem času izjemno pomembna in veliko se boste s tem ukvarjali. To se vam bo tudi obrestovalo.  Lahko se tudi zgodi, da boste v že obstoječem razmerju dosegli pozitivno spremembo,  razrešili trikotno razmerje, začutili nove možnosti in preizkušnje ali pa vam bo ponujeno, da obstoječe razmerje zapečatite s zaroko ali poroko. Imeli boste željo, da bi sebe in druge v odnosih popolnoma uravnotežili ter da bi bili sposobni ljudi povezati preko navidezno popolnoma različnih mnenj, vrednot ali  ciljev. Vaš cilj bo tako poenotenje drugih in tako boste preko združevanja dvojnosti, polarnosti in nasprotij rastli tako na ljubezenskem kot na poslovnem področju. Poleg vsega zgoraj naštetega boste imeli v tem mesecu potrebo, da bi obiskali nekoga, s katerim boste reševali ljubezenske ali poslovne odnose. Lahko terapevta, mediatorja ali osebo, ki je nadarjena  za delo z ljudmi vseh starosti, za pogovore med njimi in za sodelovanje v skupinah. Ta oseba bo sposobna globokega razumevanja vaših problemov, znala pa bo tudi uporabiti in povezovati polarnosti in nasprotja, ki se med ljudmi lahko pojavljajo. To bo torej čas, ko lahko s terapevtom uspešno rešujete vsa nasprotja, ki se vam bodo pojavljala v odnosih ali pa sami odkrijete, da so se vam razvile take kvalitete in jih lahko v tem času spretno uporabite.

PRINC DISKOV

V obdobju meseca novembra boste verjetno telesno precej dejavni kot ponavadi. Ta karta namreč pomeni šport in telesno aktivnost. Poleg tega nakazuje, da boste v mesecu oktobru tudi drugače dejavni in nagnjeni k izvrševanju določenih projektov, ki ste si jih zadali, saj karta obljublja jekleno odločenost za premik naprej. Lahko pa da se boste lotili nečesa novega, neke nove dejavnosti ali si zadali nov cilj.  Če želite zamenjati službo, je to res dobro obdobje, saj boste resnično pripravljeni na nove premike, za praktično razmišljanje in udejanjanje idej, kar vam bi v vsaki novi službi zagotovo koristilo. Karta nosi darove za gradnjo novih svetov, ki so vidni na ven in so obilnejši, plodnejši ter manj omejujoči, daje občutek za lepoto ter obljublja uspeh na področju gradenj, materialnih investicij in drugih projektov. Zato je to tudi dober čas za začetek gradnje hiše, nakup posesti ali vložek v druge investicije. V tem obdobju boste lahko spoznali osebo, ki je mlada in ima rada šport, ima veliko energije, ki jo v šport ali kakšno drugo dinamično aktivnost, tudi usmerja, na primer podjetje. Ta oseba je odlična kot graditelj, izvršitelj in praktik, je zanesljiv človek, spreten in ima  smisel za denar ter za obvladovanje materialnega sveta. Lahko imate v tem obdobju tudi vi sami te talente. Poleg tega pa vam ta karta v mesecu oktobru daje podporo za polepšanje vašega telesa, preko telesne dejavnosti in diete, ki bi se jo v tem času lahko lotili.

Zapisala: Uršula Zakrajšek.

Vas zanima kaj vam kažejo karte

pokličite na 041 367 342 ali pišite na orakeljluci@gmail.com