IZBERI KARTO – DECEMBER 2020

🂬 IZBERI KARTO = “pick a card” 🂬

Izberi tisto karto, ki ti prva pade v oči – brez premisleka 🤪

🤩 v 2o2o v preobleki Cosmic Tarota 🤩

decembrska nagradna igra

Ker je december praznični čas, sva za vas pripravili 2 nagradici. Nagrajenca/ki, ki  prejmeta Tarot vpogled v leto 2021  sta:

👇

Nagrajenki pa nas kontaktaktirajta na orakeljluci@gmail.com ali na telefon:041 367 342

2020_12; izberi karto
LJUBIMCA

Ta karta v mesecu decembru nosi priložnost za novo razmerje v vašem življenju, pa naj si bo to na ljubezenskem ali poslovnem področju. To razmerje, oziroma odnos, pa bo temeljil na dobrem in pozitivnem sodelovanju in bo zagotovo obrodil bogate sadove. Bogati sadovi pa vedno pridejo, ko so odnosi z drugimi dobri in zato boste na odnosih gradili cel ta mesec. Tako vam bodo odnosi in razmerja, ljubezenska ali poslovna, v tem času izjemno pomembna in veliko se boste s tem ukvarjali. To se vam bo tudi obrestovalo.  Lahko se tudi zgodi, da boste v že obstoječem razmerju dosegli pozitivno spremembo,  razrešili trikotno razmerje, začutili nove možnosti in preizkušnje ali pa vam bo ponujeno, da obstoječe razmerje zapečatite s zaroko ali poroko. Imeli boste željo, da bi sebe in druge v odnosih popolnoma uravnotežili ter da bi bili sposobni ljudi povezati preko navidezno popolnoma različnih mnenj, vrednot ali  ciljev. Vaš cilj bo tako poenotenje drugih in tako boste preko združevanja dvojnosti, polarnosti in nasprotij rastli tako na ljubezenskem kot na poslovnem področju. Poleg vsega zgoraj naštetega boste imeli v tem mesecu potrebo, da bi obiskali nekoga, s katerim boste reševali ljubezenske ali poslovne odnose. Lahko terapevta, mediatorja ali osebo, ki je nadarjena  za delo z ljudmi vseh starosti, za pogovore med njimi in za sodelovanje v skupinah. Ta oseba bo sposobna globokega razumevanja vaših problemov, znala pa bo tudi uporabiti in povezovati polarnosti in nasprotja, ki se med ljudmi lahko pojavljajo. To bo torej čas, ko lahko s terapevtom uspešno rešujete vsa nasprotja, ki se vam bodo pojavljala v odnosih ali pa sami odkrijete, da so se vam razvile take kvalitete in jih lahko v tem času spretno uporabite.

DEVETICA DISKOV

Ta karta vam v mesecu decembru na splošno nosi uspeh in zadetek v polno. To pa pomeni velik dobitek na vseh nivojih – duhovnem, duševnem, čustvenem, telesnem ali denarnem. Ta dobitek pa v tem primeru izhaja iz vašega lastnega dela, saj ste ali boste do bogastva, oziroma blagostanja na kateremkoli področju, prišli preko reda in dobre organizacije. Ta karta torej nakazuje, da boste v mesecu maju zelo dobro organizirani, delovni in boste dobro znali udejanjiti svojo energijo za doseganje rezultatov. Karta pa tudi opozarja, da boste do željenih rezultatov in otipljivega dobitka prišli le, če boste upoštevali srce in razum. Karta vas tudi uči, da je vaše zadovoljstvo odvisno od vas samih, saj vam lahko prinese občutek neprivlačnosti ali pomanjkanje samozavesti, ker ne veste, koliko ste v resnici vredni. Včasih nakazuje, da si v vezi ali poslu ne znate postaviti prave cene ali pa da vztrajate v  vezi, ker mislite, da niste dovolj privlačni za kakšno drugo osebo, ki bi vam prinesla več zadovoljstva. Časovno nakazuje na obdobje 9 dni ali 9 tednov ali pa da se vam je v 9. mesecu zgodilo nekaj, kar že nakazuje na zgoraj navedena dejstva. Lahko vam v določenih primerih prinese tudi  skrb zaradi teže, dobivanja ali izgubljanja denarja ali pa pomembno razmerje, ki prinese denar ali dobiček. Lahko pa pomeni tudi, da na pravo ljubezen še čakate, saj ste materialno dobro preskrbljeni in ne potrebujemo nikogar.

ŠTIRICA MEČEV

Ta karta vam v mesecu decembru nosi globje razumevanje zadev in širitev miselnih obzorij, razmerij ali nečesa, kar smo morali dognati na vseh 4 nivojih zavesti: duševnem čustvenem, duhovnem in telesnem. Te povsem nove, razširjene zamisli vam bodo v tem mesecu pomagale, da boste lažje reševali novo nastale konflikte ali se pogajali.  Lahko, da se boste vključili v mediacijo, rešili neko zapleteno situacijo ali nek problem. Pri tem se vam svetuje, da upoštevate, da je dobro, da se v takem pogajanju pokažete na ven, ste  pozorni, govorite resnico in opustite navezanost na rezultat. Saj, ko na rezultat ne boste več navezani, vas čaka prenova in poživitev, pa tudi verjetnost sklenitve premirja bo večja. Zagotovo vas v tem mesecu čaka neko reševanje sporov ali pa pogajanja in pogovori, ki bi se lahko odvili v roku 4 dni ali tednov. V  obdobju 4 tednov morate biti tudi previdni glede zdravja, saj ta karta  pomeni tudi bolezen in vas opozarja, da ob večjih zdravstvenih težavah in slabem počutju obiščete tudi zdravnika. Lahko  pomeni tudi, da okrevate po težji bolezni ali operaciji, saj je to tudi karta zdravljenja. Tako se vam v tem času svetuje, da bolj pazite na svoje zdravje in da svojemu telesu zagotovite dovolj počitka in obnove. Ta karta na splošno opozarja, da se moramo ustaviti in mirovati ter ne svetuje premikanja, akcije in gibanja. Kaže namreč na nizko energetsko stanje in na pomanjkanje energije. Nenazadnje pa lahko kaže tudi na čustveno ozdravitev po hudem duševnem pretresu ali boleči izkušnji.

TROJKA PALIC

Ta karta vam v mesecu decembru nosi občutek duhovne celovitosti, poštenosti in izjemno samozavest. Tako boste začeli v tem času nase gledati bolj celovito, pošteno in brezkompromisno. Bolj boste zaupali vase, povečala se vam bo samozavest in  sebe boste postavili v ospredje. Izhajali boste iz svojega središča, duhovna želja po ohranjanju celovitosti pa so bo pojavila na vseh nivojih gledanja. Tako se boste končno vprašali, kaj želite le zase in kako lahko tudi to dosežete, kar pa boste pokazali tudi drugim. Se pa vas lahko v tem času poloti tudi domotožje in melanholija, saj ta karta predstavlja fazo načrtovanja v postavljanju sebe v ospredje in iskanje osebne sreče (duhovno in osebno), do katere pa morda še niste prišli. Proces dvigovanja samozavesti je namreč dolgotrajen in ni tako zlahka pridobljen.  V času 3 in 3 tednov boste tako delali na sebi in svojem zadovoljstvu, ki pa bo zagotovo prišlo, če se boste za to dovolj potrudili.

PETICA DISKOV

Ta karta vam nosi v času meseca decembra neko vrsto zaskrbljenosti, tesnobe in neodločenosti. Skrbi bi se vam tako lahko pojavljale zaradi denarja, zdravja ali odnosov z ljudmi. Lahko, da imate konkretne skrbi zaradi denarja, torej strahu pred materialno revščino ali pa imate strah, da boste osamljeni. V tem času boste veliko razmišljali o preteklost ali prihodnost, premalo pa o sedanjosti in sedanjem trenutku. Tako lahko mogoče situacija glede denarja ali odnosov pri vas ni tako kritična, a vas skrbi za naprej zastrupljajo in vam jemljejo energijo. Karta kaže na to, da ste najbrž v preteklosti vaša samozavest in samospoštovanje utrpela udarec in zdaj se bojite, kaj bi se vam lahko še zgodilo negativnega v prihodnosti. Mogoče ste izgubili vir dohodka zaradi brezposelnosti, ker ste zboleli ali pa ste v vezi in v odnosih doživeli neko obliko zavrnitve in ste močno zaskrbljeni za naprej. Lahko pa, da imata s partnerjem v tem času težave le zaradi sporazumevanja ali pa ste z njim ločeni zaradi drugih razlogov. Tako boste v tem stanju vztrajali 5 dni ali 5 tednov, še prvi teden v marcu, če ne boste zavestno prekinili tega vzorca. Lahko se vam v tem obdobju tudi zgodi, da zaradi občutka osamljenosti ali odrinjenosti v vašem življenju ne boste več videli smisla, kar je najhujši občutek, ki ga lahko prinese ta karta. V vsakem primeru poskušajte pogledati na situacijo z drugega zornega kota in najti trenutne pozitivne stvari v vašem življenju. Mogoče boste presenečeni, ko boste uvideli, da je v vašem življenju tudi kaj dobrega in ne boste več tako pesimistični.

PETICA PALIC

Ta karta vam v mesecu decembru nosi precej negativne energije, saj s seboj prinaša konflikte, prepire in frustracije, ki bodo verjetno nastale zaradi nekega nasprotovanja. Ti konflikti pa se bodo lahko izrazili na ven proti drugim ljudem ali pa jih bodo drugi izzvali v vas, lahko pa to tudi pomeni, da v sebi že nekaj časa nosite nek konflikt, ki pa ga boste v tem času želeli razrešiti. Ta karta vam v tem mesecu prinaša tudi tesnobo, lahko zaradi občutka omejenosti, ki vas bo spremljal, lahko pa tudi zaradi neuglašenosti  na področju ustvarjalnosti. Imeli boste močno potrebo po postopnem doživljanju stvari in če bo kaj prišlo preveč na hitro ali bodo od vas zahtevali hitre rezultate, bo to v vas vzbudilo jezo in nasprotovanje. V tem mesecu se morate tudi paziti drugih ljudi, posebej tekmecev, saj boste lahko od njih deležni spletkarjenja, nevoščljivosti in privoščljivosti, pa tudi zlonamernega opravljanja, laži in manipulacije. Tako se boste lahko vpletli v različne neprijetnosti in pritlehnosti, ki pa ne bodo dolgo trajale. Ta karta namreč prinaša celo vrsto neprijetnih situacij, vendar le-te ne trajajo dolgo in ponavadi niso usodne. Taka situacija bo tako trajala od 5 dni pa do 5 tednov. Pazite le, da ne bodo te energije, ki vam bodo ta mesec narekovale tempo življenja, preveč razdiralno posegle v vaše odnose. 

Zapisala: Uršula Zakrajšek.

Vas zanima kaj vam kažejo karte

pokličite na 041 367 342 ali pišite na orakeljluci@gmail.com