SEPTEMBER 2020

🔮 TAROT 🔮 napoved za mesec SEPTEMBER 🔮

🂬 IZBERI KARTO = “pick a card” 🂬

Izberi tisto karto, ki ti prva pade v oči – brez premisleka 🤪

🤩 v 2o2o v preobleki Cosmic Tarota 🤩

OPISI KART bodo objavljeni 🗓 9.9.2020 🗓

 

 

PRINCESA DISKOV

Ta karta vam v mesecu septembru nosi veliko čustvene stabilnost in čustvenega zadovoljstva. Sama karta pomeni, da v sebi nosimo neko idejo, zamisel in pojem, ki jo želimo uresničiti v materialnem smislu, torej jo manifestirati v realnosti. Karta namreč pomeni nenavadno ustvarjalnost, ki se izrazi skozi kreiranje nečesa novega. Kaže na to, da bomo fizično ustvarili nekaj s čustveno strastjo in da bomo na koncu tega želi sadove svojega dela. Če smo se lotili nekega projekta, nas na koncu čaka ugoden izid in dobiček, čeprav moramo še nekaj časa počakati. Karta poleg velike ustvarjalnosti in novih idej zagotavlja tudi varnost našega početja, saj obljublja uspeh. Prinaša tudi ravnotežje med moškim in ženskim načelom, dar za intuitivno videnje in zaznavanje novih možnosti in načinov izražanja. Lahko v konkretnem življenju za žensko pomeni, da je noseča in da pričakuje otroka. Karta namreč pomeni prinašanje novega življenja, plodnost, materinstvo in nosečnost. Karta lahko nakazuje tudi, da bomo v mesecu januarju povezani z žensko, ki je noseča in bo kmalu povila otroka ali pa je po značaju preudarna, ve kaj hoče in je pripravljena pomagati drugim. Ta oseba svoje korake skrbno pretehta, je zanesljiva, druge resnično neguje ter jih čuva s ljubeznijo in pozornostjo. Torej je ta oseba lahko zares dobra prijateljica in nam lahko samo koristi.

ŠESTICA ČAŠ

Ta karta vam v mesecu septembru prinaša čustveno ugodje, poleg tega vam daje tudi potencial za omogočenje ugodnega počutja drugim. Tako boste lahko v tem času morda srečali prijatelja ali osebo iz otroštva, s katero ste doživeli nekaj lepega ali ste bili z njo celo v ljubezenskem razmerju. Ob tem vas bo prevevalo čustveno zadovoljstvo, lahko pa ob srečanju s to osebo doživite obnovitev vaših pozitivnih čustev. Imeli boste možnost, ne da samo srečate ljubezen iz preteklosti, vendar da z njo tudi obnovite razmerje. Če pa na to osebo nimate lepih spominov, pa bo to priložnost za ozdravitev določenega neugodja povezanega z njo. Tako boste morebitno razočaranje preobrazili v pozitivno izkušnjo. Vendar morate ob tem paziti, da se ne zapletete v izogibanje boleči preteklosti ter da ne poskušate odnosa idealizirati. Svetuje se vam, da ne odrivate negativnih čustev, ki se vam bodo morebiti pojavile ob tej osebi, ampak da jih sprejmete taka kot so.

CESAR

Ta karta vam v mesecu septembru prinaša dobre voditeljske in organizacijske sposobnosti, smisel za red in zakon, postavljanje struktur in mej, vodilno mesto v službi ali pa nadarjenost za začenjanje ustvarjalnih projektov, ki jih boste uspešno vodili čez cel mesec. Ta karta namreč kaže na sposobnost spraviti stvari v  tek, saj nosi nadarjenost opažanja, kaj pri neki nalogi deluje in kaj ne in nam nosi zagotovilo, da nam bodo projekti in naloge, ki smo se jih lotili tudi uspele in nam prinesle še več možnosti za uspeh. Karta lahko nakazuje tudi preskok iz ene kariere v drugo ali iz enega delovnega mesta drugam, kar pa bo za vas pomenilo napredek ter nagrada za prejšnjo uspešnost in zagnano delo. Karta namreč obljublja pozitivno spremembo in skok po družbeni lestvici v poklicu in karieri ter prinaša obilje v vaše življenje. Zagotovo boste bolj vplivni in lahko da vas čaka vodenje nekega oddelka ali celo podjetja. Lahko pomeni tudi, da boste postali sami svoj šef in tako vodilni na svojem privat delovnem mestu. Nenazadnje pa vam ta karta v tem mesecu prinaša razrešitev odnosa z očetom ali očetovskimi figurami, lahko tudi avtoritetami v službi. Na splošno vam prinaša željo, da bi v tem času spravili svoje življenje v red ter ljudem okoli vas postavili zdrave meje. Lahko pa prinese tudi željo po potovanju, pustolovščini ali neki ustvarjalni spremembi v vašem življenju. Mogoče boste v tem mesecu srečali nekoga, ki je nadarjen v fotografiji, pisanju, umetnosti, pa tudi v konstruktivni  kritiki, a je hkrati sočuten, dostojanstven, vitalen in prefinjen. Je pa tudi pionir na svojem področju, graditelj, izvrševalec in vizionar.

DEVETICA MEČEV

Ta karta vam v mesecu septembru nosi precejšen izziv, ki ga boste deležni v odnosu do sebe. Pomeni namreč neke vrste  krutost in poniževanje samega sebe v odnosu do drugih, ki so nam naredili nekaj slabega ali pa nas mogoče od sebe odrinili. Prinaša precej slabo energijo odpiranje starih ran ter strahu pred porazom, ki vas bo popolnoma ohromil. Tako se  boste zaradi vseh negativnih dogodkov dejavno poniževali, čeravno mogoče ni pravega vzroka za to. Gre namreč bolj za vaše gledanje situacije, kot pa realno stanje, ki je lahko tudi drugačno. Mogoče vas nekdo ni namerno ranil in ste njegovo obnašanje, njegova dejanja le tako interpretirali, zdaj pa mučite samega sebe, da bi prišli do pravih odgovorov, zakaj se vam je to zgodilo. Tako boste izjemno obremenjeni s skrbi, s katerimi pa se ne boste želeli soočiti in tako se tudi ne boste  sposobni premakniti z mrtve točke. Tako negativno razmišljanje in poniževanje samega sebe za vas resnično ne bo dobro in vas lahko pripelje do občutkov prestrašenosti, zaskrbljenosti, tesnobe ali celo napadov panike. Tako se vam lahko zgodi, da zapadete v depresijo in imate težave s psihičnim zdravjem. Energija te karte s sabo nosi namreč tudi občutek osamljenosti, nespečnost, lahko celo preganjavice. Negativni načini razmišljanja bodo tako z vami 9 dni do 9 tednov in v tem času morate bolj skrbeti zase ter poskušati gledati na življenje z boj vedre plati. Ta karta drugače tudi svari pred denarnimi odločitvami v tem mesecu, saj bi si lahko zaradi napačnih potez pri financah nakopali upravičene skrbi.

DESETICA ČAŠ

Ta karta vam v mesecu septembru nosi čustveno potešenost, veliko zadovoljstvo ter občutek notranjega miru. Ta sreča in zadovoljstvo se bo pri vas širila od znotraj navzven in tako bodo tudi drugi opazili vašo neverjetno dobro in pozitivno naravnano razpoloženje. Imeli boste ogromno energije, prežeti boste z pozitivnim nabojem ter ustvarjalnim entuziazmom. Energija te karte namreč obljublja uresničenost želja ter prinaša uspeh na vseh področjih življenja. Tako boste v desetih dneh oziroma tednih resnično uživali v miru in zadovoljstvu, posebej v družinskem krogu. Potešeni boste v zavedanju, da ste dosegli nek uspeh in da se zaključuje neko obdobje, ki vam še za naprej prinaša dolgotrajno srečo in občutek čustveno pozitivne nasičenosti. Ta karta prinaša v poslovnem ali ljubezenskem življenju obilje strasti, vitalnosti, veliko skupnega sodelovanja in sreče, neporočenim pa celo obljublja skupno življenje s partnerjem, lahko resno vezo ali celo poroko in otroke. Pomeni tudi trajno varnost na poslovnem ali osebnem nivoju ter srečen razplet v katerikoli situaciji.

PETICA MEČEV

Ta karta vam v mesecu septembru nosi spomin na poraz, ki se vam je zgodil, ko ste bili stari pet let ali pa se vam je zgodil pred petimi leti. Lahko, da vas je trenutno strah pred porazom ter se boste v prihodnjih dneh soočili s tem negativnim čustvovanjem. Energija te karte bo na vas vplivala pet dni ali tednov in v tem času boste  ta strah premagovali, ki pa vas lahko precej ohromi,  zameglil pa vam bo tudi vpogled v resnično stanje. Mogoče vas bo res samo strah, da se ne bi ponovila neka negativna situacija ali zadeve in vas bo to ustavilo pred premikom naprej. Strah pred ponovnimi ranami je lahko še kako živ, vendar je tudi prepreka, da bi se premaknili v nove smeri, ki so za vas čustveno pomembne, pa ni važno ali je to na poslovnem ali ljubezenskem področju. Tako bo za vas ustavljeno napredovanje, saj vas bo ta strah tako stiskal in omejeval, da ne boste mogli ukreniti ničesar. V tem primeru morate pogledati vase in se poskušati s tem strahom soočiti. Le na ta način boste lahko to premagali. Na žalost pa ta karta lahko pomeni tudi resničen poraz, ki vas bo doletel. Mogoče se boste v službi ali doma zapletli z nekom, ki je od vas močnejši in zvitejši. V službi je to lahko poslovni partner, doma pa nekdo, s katerim živite. Tako vas lahko čaka resen spor, za katerega je dobro, da se pripravite. Svetuje se vam tudi, da v sporu ne vztrajate in da bo za vas bolje, da se umaknete, saj vas v nobenem primeru ne čaka uspeh. V taki situaciji je namreč bolje, da počakate, da bo najhuje za vami in šele potem pripravite načrt za naprej. Ta karta lahko drugače nakazuje na neko vrsto zmage ali uspeha, samo bo to bolj jalova zmaga z grenkim priokusom. Lahko pomeni tudi, da tisti, ki vas bo na nek način premagal, na koncu tako in tako ne bo zadovoljen. Tukaj v večini primerov pravega zmagovalca ni. Karta pomeni tudi, da ste lahko v vezi z nekom, poslovno ali osebno, ki ne bo izpolnil vaših pričakovanj in da resno razmislite ali se za to osebo še splača truditi.