IZBERI KARTO – OKTOBER 2020

🔮 TAROT 🔮 napoved za mesec OKTOBER 🔮

🂬 IZBERI KARTO = “pick a card” 🂬

Izberi tisto karto, ki ti prva pade v oči – brez premisleka 🤪

🤩 v 2o2o v preobleki Cosmic Tarota 🤩

OPISI KART bodo objavljeni 🗓 9.10.2020 🗓

FB NAGRAJENKA JE: MERI VERDINEK 
in prejme brezplačno udeležbo na novembrskem druženju. Vsa druženja lahko preverite TUKAJ >>>.

 

PRINC DISKOV

V obdobju meseca oktobra boste verjetno telesno precej dejavni kot ponavadi. Ta karta namreč pomeni šport in telesno aktivnost. Poleg tega nakazuje, da boste v mesecu oktobru tudi drugače dejavni in nagnjeni k izvrševanju določenih projektov, ki ste si jih zadali, saj karta obljublja jekleno odločenost za premik naprej. Lahko pa da se boste lotili nečesa novega, neke nove dejavnosti ali si zadali nov cilj.  Če želite zamenjati službo, je to res dobro obdobje, saj boste resnično pripravljeni na nove premike, za praktično razmišljanje in udejanjanje idej, kar vam bi v vsaki novi službi zagotovo koristilo. Karta nosi darove za gradnjo novih svetov, ki so vidni na ven in so obilnejši, plodnejši ter manj omejujoči, daje občutek za lepoto ter obljublja uspeh na področju gradenj, materialnih investicij in drugih projektov. Zato je to tudi dober čas za začetek gradnje hiše, nakup posesti ali vložek v druge investicije. V tem obdobju boste lahko spoznali osebo, ki je mlada in ima rada šport, ima veliko energije, ki jo v šport ali kakšno drugo dinamično aktivnost, tudi usmerja, na primer podjetje. Ta oseba je odlična kot graditelj, izvršitelj in praktik, je zanesljiv človek, spreten in ima  smisel za denar ter za obvladovanje materialnega sveta. Lahko imate v tem obdobju tudi vi sami te talente. Poleg tega pa vam ta karta v mesecu februarju daje podporo za polepšanje vašega telesa, preko telesne dejavnosti in diete, ki bi se jo v tem času lahko lotili.

SEDMICA PALIC

Ta karta vam nosi  v času meseca oktobra duhovni pogum in poglabljanje vašega značaja preko novih življenjskih izkušenj. Tako se boste v tem mesecu najbrž drzno premaknili v nove smeri ter se boste želeli izraziti preko ustvarjalnosti in kreativnosti. Premaknil vas bo nov občutek za vrednote in tiste stvari, ki jih vi sami želite zagovarjati, ker se vam zdijo pomembne in vredne. Imeli boste tudi dovolj poguma in volje za tveganje v pomembnih stvareh, pa tudi za dviganje duhovne energije. Svojo duhovno energijo boste usmerili za izboljšanje ustvarjalnosti, za pogum in odločnost, pri tem pa boste s pokončno držo branili sebe, lastni prostor ali zasebnost. V tem obdobju se namreč lahko zgodi, da vas lahko kdo napade ali celo ustrahuje. Ali pa se vam lahko zgodi, da bi vas hotel kdo tudi k čemu prisiliti. Vse to vas bo seveda napeljalo, da se boste morali braniti ter se postaviti zase.  Ne velja pa to le za vas. Mogoče bo to usmerjeno na osebo, ki vam je pri srcu – lahko ljubljeno osebo ali bližnjega prijatelja in boste branili njo/njega.  Časovno pa bi ta samoobramba ali varovanje in obramba drugega trajala kakšen teden – torej 7 dni, preden se vse skupaj dokonča in razplete.KRALJICA ČAŠ

Ta karta vam v mesecu oktobru prinaša odkritosrčnost do sebe in čustveno ravnotežje v odnosih z ljudmi, ki so vam čustveno precej blizu. Vse kar boste čutili navznoter, boste v tem mesecu želeli odsevati na ven in boste tako neke vrste čustveno ogledalo za druge. Pokazali boste drugim kaj v vas prebujajo in boste ta lepa občutja želeli deliti z njimi. Verjetno bodo to ljudje, ki vas imajo radi in jih vi ljubite nazaj, saj ta karta prebuja lepa in bogata čustva in prinaša veliko ljubezni in pozitivnosti v odnose. Tako boste lahko navdihovali in spodbujali druge, da se tudi čustveno odprejo in delijo svoja občutja z drugimi, saj boste obdarjeni s  čustveno prizemljenostjo. Zelo boste veseli družbe otrok, saj boste nadarjeni za delo z njimi in ukvarjanje z stvarmi, ki otroke veselijo. To bodo igre, ki prebujajo bujno domišljijo in ustvarjalnost ali pa ustvarjalni projekti in naloge. Zelo vas bodo privlačila tudi  umetnost, glasba in poezija. Tako boste v tem času  zelo ustvarjalni, vendar morate paziti, da ne boste preveč sanjarili in kovali načrte za  neuresničljive ideje, zamisli in projekte. Ta karta je namreč izjemno pozitivna, vendar lahko včasih prinese tudi idealizem in v nas prebudi neke vrste naivnost. Tako se v vas lahko pojavi prevelika vznesenost, to je zidanje gradov v oblakih in lahko tako izgubite stik z realnostjo. Dobro je, da se zavedate tega ter tudi v čustvih ne pretiravate preveč ter v tem času vseskozi razlikujete med resničnostjo, to je dejstvi ter med domišljijo. Lahko v tem času tudi srečate žensko osebo, ki je romantična, ima bujno domišljijo, je sočutna, idealistična in ustvarjalna. Lahko je tudi naivna, zida gradove v oblakih, a je izjemno nadarjena za delo z otroki in je po poklicu učiteljica ali vzgojiteljica. Lahko pa ta karta pomeni, da ste to tudi vi sami.

PETICA PALIC

Ta karta vam v mesecu oktobru nosi precej negativne energije, saj s seboj prinaša konflikte, prepire in frustracije, ki bodo verjetno nastale zaradi nekega nasprotovanja. Ti konflikti pa se bodo lahko izrazili na ven proti drugim ljudem ali pa jih bodo drugi izzvali v vas, lahko pa to tudi pomeni, da v sebi že nekaj časa nosite nek konflikt, ki pa ga boste v tem času želeli razrešiti. Ta karta vam v tem mesecu prinaša tudi tesnobo, lahko zaradi občutka omejenosti, ki vas bo spremljal, lahko pa tudi zaradi neuglašenosti  na področju ustvarjalnosti. Imeli boste močno potrebo po postopnem doživljanju stvari in če bo kaj prišlo preveč na hitro ali bodo od vas zahtevali hitre rezultate, bo to v vas vzbudilo jezo in nasprotovanje. V tem mesecu se morate tudi paziti drugih ljudi, posebej tekmecev, saj boste lahko od njih deležni spletkarjenja, nevoščljivosti in privoščljivosti, pa tudi zlonamernega opravljanja, laži in manipulacije. Tako se boste lahko vpletli v različne neprijetnosti in pritlehnosti, ki pa ne bodo dolgo trajale. Ta karta namreč prinaša celo vrsto neprijetnih situacij, vendar le-te ne trajajo dolgo in ponavadi niso usodne. Taka situacija bo tako trajala od 5 dni pa do 5 tednov. Pazite le, da ne bodo te energije, ki vam bodo ta mesec narekovale tempo življenja, preveč razdiralno posegle v vaše odnose.

KRALJ ČAŠ

Ta karta vam v mesecu oktobru nosi priložnost za globoko čustveno razmerje. ki vam bo polepšalo ta mesec. Če ste že v razmerju, se bo le-to poglobilo, možno je tudi, da boste od ljubljene/ga dobili ženitno ponudbo. Že oddani boste uživali v družinski sreči in vaš nivo energije se vam bo dvignil. Samskim ta karta prinaša odkrito ljubezensko ponudbo, ki jo lahko z lahkim srcem sprejmete, saj bo iskrena, brezpogojna in predana. Energija te karte velja tudi za poslovno področje, kjer se vam lahko pojavi zelo dobra poslovna ponudba, ki jo lahko zagotovo sprejmete, saj bodo tisti, ki vam jo bodo ponudili do vas odprti, odkriti in jim lahko zaupate. Sami boste na splošno vsem ljudem okoli vas razdajali ljubezen, boste širokosrčni in odprti ter pripravljeni tudi na odpuščanje in sočutje. Vendar vas lahko energija ta karte zapelje tudi v beg pred resničnostjo, v sanjarjenje ter v zatekanje v odvisnosti in iluzije. Svetuje se vam, da ste odkriti do sebe in svojih čustev. Lahko v tem mesecu srečate tudi moškega, ki je zvest, ljubeč in iskren, vendar je lahko tudi bolj občutljiv saj ga čustva vodijo bolj kot razum. Je moški, ki posluša svoje srce, vendar je lahko je v realnem svetu nepraktičen in naiven. Je sicer zvest svoji družini in ljudem s katerimi je zapleten v globoka čustvena razmerja ter je kot vitez na belem konju, za katerega bi pričakovali, da bo izpolnil vsa naša pričakovanja. Resnica pa je taka, da ko zveza postane bolj resna, se tak moški ohladi, saj je na trenutke nagnjen k zatiranju svojih čustev. Je lahko premeten, nepošten in sposoben zahrbtnih dejanj. Izziv te osebe je namreč v tem, da se mora v tem življenju naučiti obvladati svoj ego. Energija te karte pomeni tudi, da boste imeli opravka s pravnikom, poslovnežem ali umetnikom.

CESARICA

Ta karta nosi v času oktobra željo po bivanju in sprehodih v naravo, preživljanja čas z nekom, ki nas potrebuje ali je od nas odvisen. V tem času vas bo predvsem vodilo srce in se boste odločali na podlagi čustev in ne razuma, karta pa vam to tudi priporoča, če ste glede tega v dilemi. Urejali in raziskovali boste odnose s pomembnimi ženskami v svojem življenju, lahko mamo, teto, prijateljico ali pa hčerko, če jo imate. V oktobru boste tako uravnotežali svoja čustva ali pa raziskovali podzavestne čustvene vzorce. Se vam pri tem svetuje bolj pasiven pristop ter umirjenost kot pa delovanje. Tistim, ki si želijo naraščaja, ta karta obljublja zanositev in srečo. Lahko pomeni tudi, da boste v tem času srečali nekoga, ki je čustven in nežen, ki rad pomaga drugim, je ljubitelj narave in živali in rad ustreže drugim ter jih neguje. Če se odločate za poklicno pot in ste izbrali to karto, se vam priporoča poklic negovalke, medicinske sestre, socialne delavke, veterinarke, cvetličarke, kuharice ali pa kakšnega drugega poklica, ki je povezan z nego in skrbjo za druge, pa najsi so to rožice, živali ali ljudje.

Zapisala: Uršula Zakrajšek.

Vas zanima kaj vam kažejo karte

pokličite na 041 367 342 ali pišite na orakeljluci@gmail.com