MAJ 2020

🔮 TAROT 🔮 napoved za mesec MAJ 🔮

🂬 IZBERI KARTO = “pick a card” 🂬

Izberi tisto karto, ki ti prva pade v oči – brez premisleka 🤪

🤩 v 2o2o v preobleki Cosmic Tarota 🤩

TROJKA ČAŠ

Ta karta vam obljublja veliko veselja v mesecu maju, neko praznovanje ali uživanje v dobri družbi. Tako vam v obdobju 3-eh dni ali 3-eh tednov lahko prinese zabavo z manjšo skupino ljudi, ki so vam pri srcu, druženje s partnerjem, zabavo ob poroki, zaroki, rojstvu novega člana ali na splošno uživanje in družabnost med ljudmi. V glavnem ta karta prinaša obilje lepih in pozitivnih občutkov ter srečo, ki jo želite deliti s tremi pomembnimi ljudmi, s katerimi se čutite povezanega. Karta nakazuje tudi na sporočanje čustev in občutkov do nekoga, do katerega čutite globoko čustveno naklonjenost – do člana družine, prijatelja ali ljubimca. Nakazuje torej na prekipevajočo ljubezen, prijateljstvo in dobro voljo. Nas pa ta karta tudi opozarja, da lahko vi sami ali kdo od vaših ljubljenih nosi masko, ob druženju z vami. Sicer se vi ali oni zabavajo, samo v resnici, pristnih čustev ne kažejo.

ŠESTICA DISKOV

Ta karta na splošno sicer nosi uspeh, a samo če se za to močno potrudimo in smo pripravljeni za to tudi kaj narediti, oziroma vložiti materialna sredstva. Če vas je ta karta pritegnila, to lahko pomeni, da si na podzavestni ravni želite doseči otipljive rezultate, katere pa boste dosegli v prihodnjih 6-ih dneh ali 6-ih tednih. Bogate sadove pa boste želi le, če boste imeli dovolj discipline, da dosežete, kar ste si zadali, če boste postopno delovali, boste odprti in prožni za nove možnosti oziroma možnosti, ki jih še niste pretehtali, boste delali tisto, kar želi vaše srce, boste ostali zvesti resnici, zaupali intuiciji ter uredili komunikacijo tako, da bo časovno usklajena s kontekstom ter boste vztrajni in ne boste skakali od ene poslovne možnosti k drugi. Ta karta obljublja uspeh pri tisti dejavnosti, kateri ste zavezani s srcem in vas notranje motivira. Drugače pa vam pomen ta karte obljublja tudi, da vam bo v 6-dnevnem oziroma 6-tedenskem obdobju vrnjen denar, ki ste ga posodili ali pa ga boste morali vrniti vi, saj je to tudi karta povračila dolgov. V tem obdobju boste zagotovo iskali pravo mero med dajanjem in sprejemanjem in možno je tudi, da si boste v tem času izposodili denar ali pa boste zaprosili za posojilo.  Zato pazite pri denarju, da ne zapravite preveč. Lahko pa v tem času tudi komu kaj podarite, saj je to tudi karta dobrodelnosti.

AS PALIC

Ta karta v mesecu maju v vaše življenje nosi nov začetek oziroma novo obdobje, polno duhovne samouresničitve in nenadnega prebujenja. To pa pomeni, da boste na novo pot stopili ali na duhovnem ali izobraževalnem področju. Ta karta namreč obljublja, poleg visokega nivoja energije,  tudi prebuditev močne intuitivne sile, ki je na duhovnem ali izobraževalnem področju še kako pomembna.  Ta karta tako konkretno pomeni, da se boste v tem mesecu verjetno lotili novega projekta ali sprejeli mamljivo ponudbo, se udeležili izobraževanja ali pa se odločili, da sprejmete novo službo. Če vas je ta karta močno pritegnila, vas  zagotovo v tem mesecu  čaka ustvarjanje na visoki ravni,  kar lahko  pomeni tudi udejstvovanje v kakšnem umetniškem projektu. Zagotovo boste v tem času deležni velike iniciative, energije, samozavesti in navdušenja, ne glede na to, česa se boste lotili. Ta energija pa bo z vami vse od  tega meseca maja pa do naslednjega, saj ponavadi energija te karte sega čez celo leto. Vedeli boste kaj si želite oziroma kaj hočete, saj je to tudi karta samozavedanja in odkritosti. Tako boste v tem obdobju zlahka izžgali vse negativnosti, omejitve ali ovire ki bi vam stopile na pot ter vam preprečile polno razvijanje vaših sposobnosti in na vas je da izkoristite ta izreden čas velikih možnosti, ki se ponujajo.

SMRT

Ta karta v mesecu maju napoveduje spremembe ter preobrazbe, tistim, ki jih je pritegnila. Spremembe pa se lahko zgodijo na vseh področjih vašega življenja, tako na osebnem, poslovnem, zdravstvenem ali pa kakšnem drugem področju. Energija te karte pa lahko napoveduje tudi konec nečesa– razmerja, službe ali česa drugega, saj smrt sama po sebi pomeni nek zaključek ali odmik. Tako se boste odmaknili od ljudi, razmerij ali situacij, ki vas dušijo in vam ne služijo več. Lahko je ta konec ali odmik začasen, lahko pa kar trajen. V mesecu maju vas bo tako potegnilo, da bi opustili vse, kar vas stiska in omejuje v vašem razvoju in napredovanju. Imeli boste močno željo, da bi se premaknili skozi te omejitve in ovire ter odrezali vse, kar vas preveč veže nase ali vas tišči k tlom. Tako boste v mesecu maju močno predani metamorfozi in boste imeli moč, da stvari končno premaknete in jih spremenite. Imeli boste tudi sposobnost, da prekinete s starimi načini verovanj ter da pometete z starimi nazori in strukturami. Predani boste nenavezanosti, razvoju, učenju ter opuščanju starega. Za vas bo to preboj v rasti novih izkušenj in novih vrednot.

DEVETICA DISKOV

Ta karta na splošno nosi uspeh in zadetek v polno. To pa pomeni velik dobitek na vseh nivojih – duhovnem, duševnem, čustvenem, telesnem ali denarnem. Ta dobitek pa v tem primeru izhaja iz vašega lastnega dela, saj ste ali boste do bogastva, oziroma blagostanja na kateremkoli področju, prišli preko reda in dobre organizacije. Ta karta torej nakazuje, da boste v mesecu maju zelo dobro organizirani, delovni in boste dobro znali udejanjiti svojo energijo za doseganje rezultatov. Karta pa tudi opozarja, da boste do željenih rezultatov in otipljivega dobitka prišli le, če boste upoštevali srce in razum. Karta vas tudi uči, da je vaše zadovoljstvo odvisno od vas samih, saj vam lahko prinese občutek neprivlačnosti ali pomanjkanje samozavesti, ker ne veste, koliko ste v resnici vredni. Včasih nakazuje, da si v vezi ali poslu ne znate postaviti prave cene ali pa da vztrajate v  vezi, ker mislite, da niste dovolj privlačni za kakšno drugo osebo, ki bi vam prinesla več zadovoljstva. Časovno nakazuje na obdobje 9 dni ali 9 tednov ali pa da se vam je v 9. mesecu (maju) zgodilo nekaj, kar že nakazuje na zgoraj navedena dejstva. Lahko vam v določenih primerih prinese tudi  skrb zaradi teže, dobivanja ali izgubljanja denarja ali pa pomembno razmerje, ki prinese denar ali dobiček. Lahko pa pomeni tudi, da na pravo ljubezen še čakate, saj ste materialno dobro preskrbljeni in ne potrebujemo nikogar.

OSMICA MEČEV

Ta karta vam v mesecu maju nosi zmedo v vaše življenje, saj kaže na nesposobnost, da bi se odločili med dvema zadevama, situacijama, možnostima ali smerema. Sama karta namreč nakazuje na neko vrsto ujetosti  in hkrati neodločenosti. Če pa se v življenju nismo sposobni odločiti, ampak raje mirujemo, nas bo to zagotovo privedlo v stanje mirovanja ter tudi v neko vrsto navidezne ujetosti. Ta ujetost pa ni vzrok tega, da se dejansko mi ne moremo odločiti, ampak je vzrok našega tehtanja. Karta namreč energijsko nakazuje na stanje, ko v neki situaciji raje ne delujemo, kot pa da bi se narobe odločili. Tako raje čakamo. Ob tem tako pademo v stanje pretiranega razčlenjevanja položaja, kar potem tudi privede do dvomov in zmede. In ko smo tako potisnjeni v kot in nočemo delovati, se najbrž v sebi ne zavedamo, da imamo svobodno voljo in da smo svojo notranjo moč prenesli na nekoga drugega. Tako se lahko pojavi nevarnost, da se še podcenjujemo, ker težko rešujemo različne paradokse, dvojnosti in nasprotja, ki so se ob tem pojavila. Velikokrat se ta karta pojavi ljudem, ki vztrajajo v ponesrečenih vezah ali službah in mislijo, da ne morejo oditi iz veze ali službe ter kar nadaljujejo tam, kjer so, čeprav najbrž to ni več za njih. Izmišljajo si izgovore, dvomijo in se nikakor ne morejo odločiti, da bi naredili usodni korak.  Tako postanejo ujetniki položaja ali odnosa. Ta zmeda in občutek ujetosti bo tako pri vas trajala ves ta mesec, energija pa se bo najbrž prenesla še v naslednji mesec. Karta namreč nakazuje na možno rešitev položaja v 8 dneh ali 8 tednih. Vse to lahko v vas prebudi  duševno stisko, saj boste večkrat  tudi dvomili v odločitve, ki ste jih že sprejeli za nazaj. Ob tem je dobro, da se spomnite, da imate svobodno voljo in da imate možnost delovati, če se le za to odločite.