JUNIJ 2020

🔮 TAROT 🔮 napoved za mesec JUNIJ 🔮

🂬 IZBERI KARTO = “pick a card” 🂬

Izberi tisto karto, ki ti prva pade v oči – brez premisleka 🤪

🤩 v 2o2o v preobleki Cosmic Tarota 🤩

+

🎁 NAGRADNA IGRA 🎁
☯️ TAROT READING – 2 vprašanji ☯️

Nagrado prejme:
TANJA PETRIČ

ČESTITKE 🎉

ZVEZDA

Ta karta vas v mesecu juniju pelje na nov nivo samozavedanja in samospoštovanja. V tem mesecu boste tako po dolgem času spet v stanju, ko se boste končno zavedali, koliko ste vredni in se spraševali ali vam okolica daje tisto, kar resnično potrebujete in si zaslužite. Ker ste že na stopnji, ko lahko priznate drugim, kar so si zaslužili, zdaj zahtevate to tudi zase. In to vam bo v tem mesecu tudi uspelo, saj boste končno dosegli priznanje od drugih.  Zvezda je drugače simbol slave za osebne dosežke ali prikaz nevsakdanje ustvarjalnosti na dveh različnih področjih, torej ste lahko v tem obdobju nagrajeni za dve pomembni zadevi, ki ste jo do zdaj uspeli ustvariti ali dokončati. V tem mesecu vas bo spremljala tudi nadarjenost za intuicijo, zaznavo in kreiranje negativnih v pozitivna čustva, zato boste neustavljiv vir energije za druge in zato privlačni in atraktivni. V tem obdobju boste tudi z lahkoto uresničili vsako željo, če se boste usmerili na notranje vodstvo ter zaupali svoji intuiciji. Vendar vas ob tem ne sme  preveč zavesti vaše postavljanje meril kaj vse si želite, saj vas to lahko potisne v odmik od realnosti, zasanjanost in prevelika pričakovanja. Če bodo vaši cilji preveč  osnovani na domišljiji in nerealnih pričakovanjih, se namreč ne bodo mogli uresničiti.  Drugače vam ta karta v mesecu novembru prinaša nove, pozitivne izkušnje, boljše zdravje ter uresničenje realnih želja. Če ste na poti kreiranja novega, vam obljublja bleščečo perspektivo, tistim, ki pa ste usmerjeni v duhovnost pa željo po delanju dobrega, iskanje smisla in notranjega uresničenja. Ta karta namreč daje dobre temelje in uresničitev zastavljenega, če ne delujemo preveč  naivno in vemo kaj hočemo.

DVOJKA MEČEV

Ta karta vam v mesecu juniju prinaša željo in tudi nujo po odločitvi med dvema zadevama, situacijama, možnostima, razmerjema ali smerema, pa ni važno na katerem področju to je. Tako se  boste morali odločiti ali v  ljubezni, odnosih, poslu ali pa v kakšni drugi stvari. Ta odločitev pa ne bo lahka in če boste predolgo čakali ter zavlačevali vam bo to stanje prineslo razdvojenost, nemir in tesnobo. Ta nesposobnost, da bi se  odločili ali ukrepali vas lahko tudi ohromi, posebej na duševnem področju,  zato se vam v tem mesecu svetuje, da se odločite čimprej, saj vam bo to prineslo globoko pomirjenost in mir. Verjetno boste odločitev sprejeli  v roku dveh tednov ali mesecev, do takrat pa skušajte premagati strah in se zavedajte nujnosti vaše izbire, oziroma odločitve. Včasih je bolje, da se nekaj odločimo, saj če s tem preveč zavlačujemo, vztrajamo v negotovosti in v zmedi, kar nas lahko še bolj potlači in vznemiri.  Odločitev vam bo tako resnično prinesla duševni mir in spokoj ter vam dala novega zagona in energije. Drugače energija te karte pomeni tudi željo po združevanju dvojnosti, polarnosti in nasprotij ter harmonično povezovanje v odnosih ali kje drugje, tako pa tudi prinaša preobrazbo duševnega miru v pozitivno smer.

PRINCESA ČAŠ

Ta karta vam v mesecu juniju prinaša močno čustveno preobrazbo, v smeri čustvene odmaknjenosti, kar pomeni svobodo od ljubosumja ali prevelike navezanosti. Tako se boste od ljudi ali situacij, ki so vam v preteklosti povzročale čustvene težave ali pa vas dušile v preveliki navezanosti, umaknili in se dvignili nad vso situacijo. Ta karta namreč pomeni, da ste premagali ljubosumje in lastništvo ter ste zdaj sposobni ljubiti na odmaknjen način. Lahko, da imate nekoga radi, ga ljubite in ste še vedno povezani z njim, toda vaša globoka čustva so zdaj  brezpogojna in predana, brez pritiska in pogojevanja. Če ste v razmerju ta karta pomeni zvestobo, predanost in dolgotrajno čustveno razmerje, ki temelji tudi na duhovni ljubezni ter zrelosti. Če pa z osebo, katero ljubite, niste v razmerju, to pomeni, da ste sposobni jasne zaznave in videnja te ljubezni in to osebo ljubite od daleč, brez obtoževanja, jeze ali slabih tendenc. Ta karta nosi tudi željo po pomoči soljudem,  kaže na  dobro razvito intuicijo in opravljanje  duhovne prakse. Lahko kaže tudi, da boste v mesecu juniju srečali mlado žensko osebo, ki je izjemno duhovna, daje svobodo drugim, ko je to potrebno in jim pusti dihati. Ta oseba je tudi trezna, sposobna globoke  ljubezni, rada pomaga drugim in jih ne sodi, temveč razume. Zato je to lahko svetovalka, duhovna vodnica, psihologinja ali pa dela v  zdravstveni poklicih. Lahko pa so te lastnosti  vezane tudi na vas, posebej v tem mesecu.

PRINCESA MEČEV

Ta karta vam v mesecu juniju nosi izjemno sposobnost za premagovanje temačnih in depresivnih razpoloženj, ki jim boste ta mesec podvrženi. Tako boste, ne glede na skrbi, žalost, včasih celo zamorjenost in celo anksioznost, pripravljeni, da se s vsakodnevnimi težavami spopadete na praktičen, razumski in ustvarjalen način. Tako se boste tudi zlahka prizemljili, saj ne boste pustili, da vas slabo razpoloženje potre in onesposobi do te mere, da bi počeli, kar vas veseli in navdihuje. Zato se vam v tem mesecu svetuje, da se  se poskušajte lotiti projekta ali ideje, ki si jo boste zlahka zamislili. Energija te karte obljublja namreč tudi produktivno uporabo zamisli in to po vaši meri. A ne glede na karkoli, v tem mesecu morate biti pripravljeni na precejšnjo nihanje razpoloženja, ki mu poskušajte kljubovati in ga kolikor bo možno držati na vajetih. To pa vam bo uspelo le s stalnim posvečanjem ustvarjalnim dejavnostim, komunikacijo s pozitivnimi  ljudmi ter gibanjem na svežem zraku. Le to vam lahko povrne dobro razpoloženje in vas naredi srečne, ko boste potrti zaradi depresivnih, negativnih misli. Ta karta lahko tudi nakazuje na vaše srečanje ali preživljanje prostega časa z osebo, ki je prizemljena, praktična, produktivna in ima zdravo pamet, vendar je ta oseba lahko na trenutke tudi depresivna, otožna in melanholična, se bori sama s seboj zaradi depresije in težkih, temačnih misli. Je sicer sposobna  kljubovati težavam in melanholiji, a jo na trenutke te lahko tudi precej potrejo.

DEVETICA DISKOV

Ta karta na splošno nosi uspeh in zadetek v polno. To pa pomeni velik dobitek na vseh nivojih – duhovnem, duševnem, čustvenem, telesnem ali denarnem. Ta dobitek pa v tem primeru izhaja iz vašega lastnega dela, saj ste ali boste do bogastva, oziroma blagostanja na kateremkoli področju, prišli preko reda in dobre organizacije. Ta karta torej nakazuje, da boste v mesecu maju zelo dobro organizirani, delovni in boste dobro znali udejanjiti svojo energijo za doseganje rezultatov. Karta pa tudi opozarja, da boste do željenih rezultatov in otipljivega dobitka prišli le, če boste upoštevali srce in razum. Karta vas tudi uči, da je vaše zadovoljstvo odvisno od vas samih, saj vam lahko prinese občutek neprivlačnosti ali pomanjkanje samozavesti, ker ne veste, koliko ste v resnici vredni. Včasih nakazuje, da si v vezi ali poslu ne znate postaviti prave cene ali pa da vztrajate v  vezi, ker mislite, da niste dovolj privlačni za kakšno drugo osebo, ki bi vam prinesla več zadovoljstva. Časovno nakazuje na obdobje 9 dni ali 9 tednov ali pa da se vam je v 9. mesecu (septembru) zgodilo nekaj, kar že nakazuje na zgoraj navedena dejstva. Lahko vam v določenih primerih prinese tudi  skrb zaradi teže, dobivanja ali izgubljanja denarja ali pa pomembno razmerje, ki prinese denar ali dobiček. Lahko pa pomeni tudi, da na pravo ljubezen še čakate, saj ste materialno dobro preskrbljeni in ne potrebujemo nikogar.

OSMICA PALIC

Ta karta vam v mesec juniju prinaša sposobnost hitrega obvladovanja notranjih konfliktov oziroma razdvojenosti in odločenost, da se spopadete s težavami, ovirami ali preprekami, ki ste jih bili deležni v krajšem  preteklem obdobju. Zdaj vam bo dana možnost da te ovire obrnete v pozitivno smer, jih odstranite in tako končno razrešite nek zapleteni položaj. Tako je to res dober čas, da prekinete s odločanjem  ter tehtanjem in enostavno nekaj naredite, namesto, da čakate in še vedno tuhtate, kaj bi bilo za vas dobro, kot ste to počeli do sedaj. To pa boste lahko storili z uporabo hitrega, odkritega, dobro podanega in razumljivega sporazumevanja, na način, da vas bodo drugi slišali. S to karto vam je dana možnost, da stvari končno spravite v tek in prekinete zavlačevanje in to v roku  8 dni ali 8 tednov. To lahko storite z uporabo intuicije in duhovnega videnja, saj ta karta pomeni most med materialnim in duhovnim svetom – most k celovitosti, kar ponazarja mavrica na karti. To je zato tudi karta zadovoljstva in uspeha, saj pomeni gibanje in napredek. Pomeni tudi, da se stvari začnejo dogajati kar same od sebe, ne da bi vlagali veliko truda.  Zato bo za vas december res mesec olajšanja, saj boste končno deležni sprememb, ki si jih že dolgo želite. Drugače ta karta  obljublja tudi potovanje v tujino, odhod na krajše počitnice ali pa prejetje klica iz tujine, ki vas bo močno razveselil. To bo tudi obdobje brez stresov in težav.