JULIJ 2020

🔮 TAROT 🔮 napoved za mesec JULIJ 🔮

🂬 IZBERI KARTO = “pick a card” 🂬

Izberi tisto karto, ki ti prva pade v oči – brez premisleka 🤪

🤩 v 2o2o v preobleki Cosmic Tarota 🤩

+

OPISI KART so objavljeni spodaj.

ŠTIRICA DISKOV

Ta karta vam v mesecu juliju prinaša fizično moč, vitalnost,  pa tudi osebno moč in večjo količino energije.  Tako boste imeli v tem času občutek samozavesti in ter vas bo preveval občutek odsotnosto dvoma vase ter boste posedovali ambicijo po uresničevanju osebne moči, vitalnosti in ustvarjalnosti v zunanjem svetu. Imeli boste trdne temelje in boste sposobni postaviti tudi zdrave meje drugim, pa ni važno na katerem področju. Tako boste uspešno obranili svoj prostor, tako na področju odnosov, učenja, financ ali pa kje drugje. Ta karta namreč obljublja telesno, duhovno, čustveno in duševno povezanost z virom moči, vendar pa nas hkrati opozarja, da pri tem ne smemo biti preveč navezani na karkoli. Če smo namreč preveč navezani, se nam lahko zgodi, da zastane naša energija in ne teče več tako kot bi morala. Tako bi se vam lahko zgodilo, da boste v tem času preveč zadrževali energijo zase, kar pomeni, da se boste oklepali materialnih dobrin in vas bo dajala skopost, strah in skrbi v povezavi z materialnimi dobrinami ali pa se vam bo to dogajalo v odnosih in boste želeli koga preveč navezati nase. Ta karta pa lahko poleg takih izzivov, nosi tudi obratno sliko, saj nas uči, da naj v življenju iščemo ravnotežje pri pretoku energije, ne pa da zapadamo v skrajnosti. Ta druga skrajnost lahko pomeni, da pa boste v tem času  delali preveč in se preveč razdajali za druge tako na materialnem področju, v odnosih ali kje drugje. V tem primeru pa nas ta karta uči, da moramo bolj poskrbeti zase, postaviti trdne temelji in mejo drugim ter da naj previdno varujemo, kar imamo ali kar smo zaslužili na področju materialnega ali v odnosih. Energija te karte bo trajala cel mesec, 4 tedne, lahko pa vas ti izzivi doletijo v časovnem razdobju 4 dni.

PRINC DISKOV

V obdobju meseca julija boste verjetno telesno precej dejavni kot ponavadi. Ta karta namreč pomeni šport in telesno aktivnost. Poleg tega nakazuje, da boste v mesecu oktobru tudi drugače dejavni in nagnjeni k izvrševanju določenih projektov, ki ste si jih zadali, saj karta obljublja jekleno odločenost za premik naprej. Lahko pa da se boste lotili nečesa novega, neke nove dejavnosti ali si zadali nov cilj.  Če želite zamenjati službo, je to res dobro obdobje, saj boste resnično pripravljeni na nove premike, za praktično razmišljanje in udejanjanje idej, kar vam bi v vsaki novi službi zagotovo koristilo. Karta nosi darove za gradnjo novih svetov, ki so vidni na ven in so obilnejši, plodnejši ter manj omejujoči, daje občutek za lepoto ter obljublja uspeh na področju gradenj, materialnih investicij in drugih projektov. Zato je to tudi dober čas za začetek gradnje hiše, nakup posesti ali vložek v druge investicije. V tem obdobju boste lahko spoznali osebo, ki je mlada in ima rada šport, ima veliko energije, ki jo v šport ali kakšno drugo dinamično aktivnost, tudi usmerja, na primer podjetje. Ta oseba je odlična kot graditelj, izvršitelj in praktik, je zanesljiv človek, spreten in ima  smisel za denar ter za obvladovanje materialnega sveta. Lahko imate v tem obdobju tudi vi sami te talente. Poleg tega pa vam ta karta v mesecu februarju daje podporo za polepšanje vašega telesa, preko telesne dejavnosti in diete, ki bi se jo v tem času lahko lotili.

OSMICA DISKOV

Ta karta vam v mesecu juliju nosi potrebo po previdnost na področju telesa, torej na zdravstvenem področju ter od vas terja uravnoteženost in pazljivost. To pomeni, da morate biti  v tem mesecu previdni pri prehrani, dietnemu režimu, če ste se ga lotili ter na splošno pri zdravju. Drugače energija te karte nosi talente za modrost,  lepoto, red, ravnotežje in natančnost,  ki jo boste deležni v tem mesecu, če ste to karto izbrali. Zelo boste usmerjeni na podrobnosti,  na izpopolnjevanje ali osvojitev novih znanj, na nove obveznosti in naloge ter rast in razvoj vaše poslovnosti, kar bo zelo dobro vplivalo na delo, ki ga opravljate.  Vendar pa morate biti pozorni, da pri osvajanju in pridobivanju novega, ne zapadete v pikolovstvo in pretirano previdnost pri delu, nerganje, kritičnost in perfekcionizem. Zavedajte se, da vam energija te karte v obdobju 8 dni oziroma tednov prinaša velik napredek pri vašem delu, saj ste zagotovo vztrajni, stabilni in delovni že nekaj časa, kar vam bo v tem času prineslo tudi pohvalo za vaš trud ter konkretne nagrade. Ta karta namreč obljublja razvoj, tudi že pobiranje plodov našega dela, obljublja pa tudi zaščito pred kakršnimi koli spremembami, ki smo jih v tem času deležni. Zato ne skrbite, delo bo opravljeno pravočasno, tudi če boste napredovali malo bolj počasi ter boste na koncu zagotovo ponosni nase in na opravljeno delo. Ta karta drugače prinaša tudi željo po varčevanju ali razporeditve privarčevanih sredstev, za kar je ta mesec nedvomno za vas ugoden.

ŠESTICA MEČEV

Ta karta vam v mesecu juliju prinaša sposobnost razčlenjevanja, analize in logičnega, znanstvenega mišljenja. Tako boste imeli željo in boste tudi sposobni, nepristranskega mišljenja o določenem problemu ter se ga boste lotili reševati z diplomacijo in odmaknjenostjo,. Tako se ne boste želeli spuščati v reševanje neke zadeve globoko in z vsem bitjem, ampak boste naredili le tisto, kar je potrebno. Tudi  glede razpravljanja pri določeni stvari se boste raje posluževali diplomacije kot pa nekega globljega razpravljanja in boste določene stvari raje zamolčali, če boste videli, da je to potrebno. Tako boste imeli v tem času sposobnost osredotočenja na določen namen, nagnjeni boste k razumskim odločitvam brez čustev ter boste drugim sposobni stvari razložiti tako, da vas bo vsakdo slišal in razumel. Ta energija vam bo dostopna cel mesec, lahko pa še dlje, saj ta karta kaže na čas 6 dni, lahko pa tudi 6 tednov. V tem obdobju boste imeli talent prepoznati nerazložljive, globoko ustvarjalne  vire navdiha,  kar lahko izkoristite za delo na projektu ali v kakšni drugi dejavnosti. Vaš um bo namreč cel čas osredotočen in združujoč ter vam bo dajal veliko možnost pri vašem osebnostnem razvoju in napredku. Vendar pa energija te karte ne pomeni le prevlado razumskega mišljenja nad čustvi, ampak je to tudi popotniška karta. To pomeni, da vam lahko v tem času prinese potovanje, vendar je velikokrat ta pot žalostne narave. Tako se boste morda v tem času odločili, da zapustite partnerja, lahko poslovnega ali ljubezenskega, lahko pa, da boste morali koga spremiti na njegovo zadnje potovanje. Karkoli že bo, ta karta vseeno obljublja, da ne glede kaj ste doživljali do zdaj, se vam bo življenje spremenilo na bolje.

OBEŠENEC

Ta karta vam v mesecu juliju nosi  globoko željo po spremembi ter notranjo odločenost, da bi se premaknili iz omejujočih okoliščin, ki vas že dolgo težijo. Tako se boste v tem mesecu verjetno spopadali s razčiščevanjem in prekinjanjem ponavljajočih se vzorcev in načinov vedenja. Vendar se morate ob tem zavedati, da gre za dolgotrajen proces, ki lahko traja dlje časa kot le en mesec in najbrž se s tem spopadate že nekaj časa. Tako boste v tem času imeli priložnost, da pogledate na marsikateri problem iz drugega zornega kota kot do sedaj in že ta pogled vas bo premaknil iz mrtve točke, na kateri se nahajate že nekaj časa. Tako se bo končno pokazalo tisto, kar je bilo toliko časa skrito in vam tudi omogočilo gledanje z druge perspektive. Čeravno je globoko zakoreninjene pretekle vzorce težko prekiniti in boste imeli zato občutek, da  ste v začaranem krogu okoliščin, v labirintu, ki ga ne morete spremeniti in obiti, vas bo to vseeno prisililo, da se boste začeli nekako prebijati skozi te velikokrat nepremakljive nazore, gledišča ali verovanja. Ob tem ne smete obupati, saj karta Obešenca velikokrat prinaša ujetost v okoliščine,  omejenost in vezanost ter svetuje vdajo in sprejemanje, ravno zato, ker je pretekle vzorce tako težko spremeniti. Zato potrebujemo namreč ogromno energije in včasih je bolje da sprejmemo nekatere stvari in imamo vero ter zaupanje, da bo proces prekinjanja slej kot prej stekel in se bodo pojavile težko pričakovane spremembe. Pomembno je, da ste prišli do točke, ko želite nekaj spremeniti in čeprav imate še vedno občutek ujetosti in zastojev, je to zagotovo z namenom. Take močne in korenite spremembe namreč potrebujejo čas in če se spremembi ne boste uprli, bo ta slej kot prej prišla.

PRINC MEČEV

Ta karta vam v mesecu juliju  nosi  priložnost za ustvarjalno, intuitivno in duhovno mišljenje, oziroma razmišljanje v nove smeri, pa ni važno na katerem področju to je. Tako boste imeli v tem času željo po ustvarjalni dejavnosti ter potrebo po odstranjevanju ovir oziroma opuščanju vsega, kar ovira in omejuje razvoj nečesa ustvarjalnega in novega, lahko v poslovnem, učnem, ljubezenskem ali na kakšnem drugem področju. Vendar je to tudi karta  ki prinaša svarilo, da je potrebno določene odločitve pretehtati, preden se lotimo ustvarjanja na nekem projektu ali področju. Je svarilo pred prenagljenostjo in nepotrpežljivostjo in zato nas opozarja da naj premislimo, preden se za karkoli odločimo in se tega lotimo.  Ta karta namreč včasih prinese napačno motivacijo za določeno namero, lahko pa tudi zavajanje samega sebe, klepetavost in govorjenje v prazno. Zato moramo res vedeti, kaj si v resnici želimo in v kaj smo pripravljeni dati energijo, ne pa preveč o tem razpravljati  Zaradi govora o neki dejavnosti namreč lahko izgubimo ogromno energije, ki bi jo lahko namesto tega vložili v delo. Poleg tega pa moramo biti v tem času pazljivi tudi s kom se pogovarjamo, o čem in kako. Lahko se vam namreč zgodi, da v tem obdobju srečate moškega, oziroma mladeniča, ki je mladosten, živahen in ostroumen ter hiter in ki rad razpravlja o stvareh. A ravno zaradi tega je lahko na trenutke prenagljen, saj ne razmisli, ko je treba, je površen, klepetav,  včasih celo brezčuten. Če boste srečali tako osebo, se vam svetuje previdnost, saj je tak fant nagnjen k temu, da rad govori, a naredi bolj malo, čeprav na prvi pogled izgleda zelo odgovorno in resno. Ta oseba bo namreč na prvi pogled dajala vtis bistrosti, toda njegovi notranji vzgibi bodo zagotovo bolj sebične narave. Energija te karte prinaša namreč oster um, vendar tudi pomanjkanje sočutja in poslušanja drugih.