AVGUST 2020

🔮 TAROT 🔮 napoved za mesec AVGUST 🔮

🂬 IZBERI KARTO = “pick a card” 🂬

Izberi tisto karto, ki ti prva pade v oči – brez premisleka 🤪

🤩 v 2o2o v preobleki Cosmic Tarota 🤩OSMICA PALIC

Ta karta vam v mesec avgustu prinaša sposobnost hitrega obvladovanja notranjih konfliktov oziroma razdvojenosti in odločenost, da se spopadete s težavami, ovirami ali preprekami, ki ste jih bili deležni v krajšem  preteklem obdobju. Zdaj vam bo dana možnost da te ovire obrnete v pozitivno smer, jih odstranite ter tako končno razrešite nek zapleteni položaj. Tako je to res dober čas, da prekinete s odločanjem  ter tehtanjem in enostavno nekaj naredite, namesto, da čakate in še vedno tuhtate, kaj bi bilo za vas dobro, kot ste to počeli do sedaj. To pa boste lahko storili z uporabo hitrega, odkritega, dobro podanega in razumljivega sporazumevanja, na način, da vas bodo drugi slišali. S to karto vam je dana možnost, da stvari končno spravite v tek in prekinete zavlačevanje in to v roku  8 dni ali 8 tednov. To lahko storite z uporabo intuicije in duhovnega videnja, saj ta karta pomeni most med materialnim in duhovnim svetom, torej most k celovitosti. To je zato tudi karta zadovoljstva in uspeha, saj pomeni gibanje in napredek. Pomeni tudi, da se stvari začnejo dogajati kar same od sebe, ne da bi vlagali veliko truda.  Zato bo za vas ta mesec res mesec olajšanja, saj boste končno deležni sprememb, ki si jih že dolgo želite. Drugače ta karta  obljublja tudi potovanje v tujino, odhod na krajše počitnice ali pa prejetje klica iz tujine, ki vas bo močno razveselil. To bo tudi obdobje brez stresov in težav.

 

ŠESTICA ČAŠ

Ta karta vam v mesecu avgustu prinaša čustveno ugodje, poleg tega vam daje tudi potencial za omogočenje ugodnega počutja drugim. Tako boste lahko v tem času morda srečali prijatelja ali osebo iz otroštva, s katero ste doživeli nekaj lepega ali ste bili z njo celo v ljubezenskem razmerju. Ob tem vas bo prevevalo čustveno zadovoljstvo, lahko pa ob srečanju s to osebo doživite obnovitev vaših pozitivnih čustev. Imeli boste možnost, ne da samo srečate ljubezen iz preteklosti, vendar da z njo tudi obnovite razmerje. Če pa na to osebo nimate lepih spominov, pa bo to priložnost za ozdravitev določenega neugodja povezanega z njo. Tako boste morebitno razočaranje preobrazili v pozitivno izkušnjo. Vendar morate ob tem paziti, da se ne zapletete v izogibanje boleči preteklosti ter da ne poskušate odnosa idealizirati. Svetuje se vam, da ne odrivate negativnih čustev, ki se vam bodo morebiti pojavile ob tej osebi, ampak da jih sprejmete taka kot so.

OSMICA ČAŠ

Ta karta v vaše življenje v mesecu avgustu nosi nizek nivo energije, saj vam kaže na to, da boste v tem mesecu utrujeni, izčrpani ali pa enostavno lenobni. Seveda se morate ob tem vprašati zakaj je prišlo do take izčrpanosti in utrujenosti. Mogoče ste se preveč naprezali in ste  kot oseba nagnjeni k pretiranemu dajanju ali naključnemu razsipanju energije.  Zagotovo vas ta karta svari, da se morate naučiti stroge discipline za ohranitev energije, posebej tam, kjer ste čustveno vpleteni, saj ta karta posebej svari pred čustveno utrujenostjo in izpraznjenostjo.  Karta tudi pravi, da moramo nekaj izpustiti, da bomo lahko nadaljevali svojo pot, kar lahko nakazuje tudi, da boste morali prekiniti neko čustveno razmerje ali pa poklicno pot, ki vam veliko pomeni. Velikokrat ta karta konkretni pomeni, da smo našli nekaj dragocenega, a se moramo temu odpovedati. Mogoče smo sklenili čustveno ali poslovno vezo, odprli podjetje ali pa začeli projekt ob neugodnem času in nas karta opozarja, naj počakamo in ne hitimo ter ob vsem dobro razmislimo. Ob tej karti je namreč najbrž prisotno varanje partnerja ali pa kakšna druga ovira. Tako nas ta karta opominja, da imajo dolžnosti prednost pred srčnimi željami in da moramo zato dobro premisliti, kako bomo nadaljevali. Karta lahko nakazuje tudi na kronično utrujenost ali izgorelost, ki zahteva obisk pri zdravniku, zato ne odlašajte, če imate take zdravstvene težave.

OSMICA MEČEV

Ta karta vam v mesecu avgustu nosi zmedo v vaše življenje, saj kaže na nesposobnost, da bi se odločili med dvema zadevama, situacijama, možnostima ali smerema. Sama karta namreč nakazuje na neko vrsto ujetosti  in hkrati neodločenosti. Če pa se v življenju nismo sposobni odločiti, ampak raje mirujemo, nas bo to zagotovo privedlo v stanje mirovanja ter tudi v neko vrsto navidezne ujetosti. Ta ujetost pa ni vzrok tega, da se dejansko mi ne moremo odločiti, ampak je vzrok našega tehtanja. Karta namreč energijsko nakazuje na stanje, ko v neki situaciji raje ne delujemo, kot pa da bi se narobe odločili. Tako raje čakamo. Ob tem tako pademo v stanje pretiranega razčlenjevanja položaja, kar potem tudi privede do dvomov in zmede. In ko smo tako potisnjeni v kot in nočemo delovati, se najbrž v sebi ne zavedamo, da imamo svobodno voljo in da smo svojo notranjo moč prenesli na nekoga drugega. Tako se lahko pojavi nevarnost, da se še podcenjujemo, ker težko rešujemo različne paradokse, dvojnosti in nasprotja, ki so se ob tem pojavila. Velikokrat se ta karta pojavi ljudem, ki vztrajajo v ponesrečenih vezah ali službah in mislijo, da ne morejo oditi iz veze ali službe ter kar nadaljujejo tam, kjer so, čeprav najbrž to ni več za njih. Izmišljajo si izgovore, dvomijo in se nikakor ne morejo odločiti, da bi naredili usodni korak.  Tako postanejo ujetniki položaja ali odnosa. Ta zmeda in občutek ujetosti bo tako pri vas trajala ves ta mesec, energija pa se bo najbrž prenesla še v naslednji mesec. Karta namreč nakazuje na možno rešitev položaja v 8 dneh ali 8 tednih. Vse to lahko v vas prebudi  duševno stisko, saj boste večkrat  tudi dvomili v odločitve, ki ste jih že sprejeli za nazaj. Ob tem je dobro, da se spomnite, da imate svobodno voljo in da imate možnost delovati, če se le za to odločite.PRINC MEČEV

Ta karta vam v mesecu avgustu  nosi  priložnost za ustvarjalno, intuitivno in duhovno mišljenje, oziroma razmišljanje v nove smeri, pa ni važno na katerem področju to je. Tako boste imeli v tem času željo po ustvarjalni dejavnosti ter potrebo po odstranjevanju ovir oziroma opuščanju vsega, kar ovira in omejuje razvoj nečesa ustvarjalnega in novega, lahko v poslovnem, učnem, ljubezenskem ali na kakšnem drugem področju. Vendar je to tudi karta  ki prinaša svarilo, da je potrebno določene odločitve pretehtati, preden se lotimo ustvarjanja na nekem projektu ali področju. Je svarilo pred prenagljenostjo in nepotrpežljivostjo in zato nas opozarja da naj premislimo, preden se za karkoli odločimo in se tega lotimo.  Ta karta namreč včasih prinese napačno motivacijo za določeno namero, lahko pa tudi zavajanje samega sebe, klepetavost in govorjenje v prazno. Zato moramo res vedeti, kaj si v resnici želimo in v kaj smo pripravljeni dati energijo, ne pa preveč o tem razpravljati  Zaradi govora o neki dejavnosti namreč lahko izgubimo ogromno energije, ki bi jo lahko namesto tega vložili v delo. Poleg tega pa moramo biti v tem času pazljivi tudi s kom se pogovarjamo, o čem in kako. Lahko se vam namreč zgodi, da v tem obdobju srečate moškega, oziroma mladeniča, ki je mladosten, živahen in ostroumen ter hiter in ki rad razpravlja o stvareh. A ravno zaradi tega je lahko na trenutke prenagljen, saj ne razmisli, ko je treba, je površen, klepetav,  včasih celo brezčuten. Če boste srečali tako osebo, se vam svetuje previdnost, saj je tak fant nagnjen k temu, da rad govori, a naredi bolj malo, čeprav na prvi pogled izgleda zelo odgovorno in resno. Ta oseba bo namreč na prvi pogled dajala vtis bistrosti, toda njegovi notranji vzgibi bodo zagotovo bolj sebične narave. Energija te karte prinaša namreč oster um, vendar tudi pomanjkanje sočutja in poslušanja drugih. 

 

KRALJ ČAŠ

Ta karta vam v mesecu avgustu nosi priložnost za globoko čustveno razmerje. ki vam bo polepšalo ta mesec. Če ste že v razmerju, se bo le-to poglobilo, možno je tudi, da boste od ljubljene/ga dobili ženitno ponudbo. Že oddani boste uživali v družinski sreči in vaš nivo energije se vam bo dvignil. Samskim ta karta prinaša odkrito ljubezensko ponudbo, ki jo lahko z lahkim srcem sprejmete, saj bo iskrena, brezpogojna in predana. Energija te karte velja tudi za poslovno področje, kjer se vam lahko pojavi zelo dobra poslovna ponudba, ki jo lahko zagotovo sprejmete, saj bodo tisti, ki vam jo bodo ponudili do vas odprti, odkriti in jim lahko zaupate. Sami boste na splošno vsem ljudem okoli vas razdajali ljubezen, boste širokosrčni in odprti ter pripravljeni tudi na odpuščanje in sočutje. Vendar vas lahko energija ta karte zapelje tudi v beg pred resničnostjo, v sanjarjenje ter v zatekanje v odvisnosti in iluzije. Svetuje se vam, da ste odkriti do sebe in svojih čustev. Lahko v tem mesecu srečate tudi moškega, ki je zvest, ljubeč in iskren, vendar je lahko tudi bolj občutljiv saj ga čustva vodijo bolj kot razum. Je moški, ki posluša svoje srce, vendar je lahko je v realnem svetu nepraktičen in naiven. Je sicer zvest svoji družini in ljudem s katerimi je zapleten v globoka čustvena razmerja ter je kot vitez na belem konju, za katerega bi pričakovali, da bo izpolnil vsa naša pričakovanja. Resnica pa je taka, da ko zveza postane bolj resna, se tak moški ohladi, saj je na trenutke nagnjen k zatiranju svojih čustev. Je lahko premeten, nepošten in sposoben zahrbtnih dejanj. Izziv te osebe je namreč v tem, da se mora v tem življenju naučiti obvladati svoj ego. Energija te karte pomeni tudi, da boste imeli opravka s pravnikom, poslovnežem ali umetnikom.