APRIL 2020

🔮 TAROT 🔮 napoved 🧬 za ZDRAVJE 🌡 za mesec APRIL 🔮

🂬 IZBERI KARTO = “pick a card” 🂬

Izberi tisto karto, ki ti prva pade v oči – brez premisleka 🤪

🤩 v 2o2o v preobleki Cosmic Tarota 🤩

OSMICA MEČEV

Ta karta vam v mesecu aprilu nosi zmedo v vaše življenje, saj kaže na nesposobnost, da bi se odločili med dvema zadevama, situacijama, možnostima ali smerema. Sama karta namreč nakazuje na neko vrsto ujetosti  in hkrati neodločenosti. Če pa se v življenju nismo sposobni odločiti, ampak raje mirujemo, nas bo to zagotovo privedlo v stanje mirovanja ter tudi v neko vrsto navidezne ujetosti. Ta ujetost pa ni vzrok tega, da se dejansko mi ne moremo odločiti, ampak je vzrok našega tehtanja. Karta namreč energijsko nakazuje na stanje, ko v neki situaciji raje ne delujemo, kot pa da bi se narobe odločili. Tako raje čakamo. Ob tem tako pademo v stanje pretiranega razčlenjevanja položaja, kar potem tudi privede do dvomov in zmede. In ko smo tako potisnjeni v kot in nočemo delovati, se najbrž v sebi ne zavedamo, da imamo svobodno voljo in da smo svojo notranjo moč prenesli na nekoga drugega. Tako se lahko pojavi nevarnost, da se še podcenjujemo, ker težko rešujemo različne paradokse, dvojnosti in nasprotja, ki so se ob tem pojavila. Velikokrat se ta karta pojavi ljudem, ki vztrajajo v ponesrečenih vezah ali službah in mislijo, da ne morejo oditi iz veze ali službe ter kar nadaljujejo tam, kjer so, čeprav najbrž to ni več za njih. Izmišljajo si izgovore, dvomijo in se nikakor ne morejo odločiti, da bi naredili usodni korak.  Tako postanejo ujetniki položaja ali odnosa. Ta zmeda in občutek ujetosti bo tako pri vas trajala ves ta mesec, energija pa se bo najbrž prenesla še v naslednji mesec. Karta namreč nakazuje na možno rešitev položaja v 8 dneh ali 8 tednih. Vse to lahko v vas prebudi duševno stisko, saj boste večkrat tudi dvomili v odločitve, ki ste jih že sprejeli za nazaj. Ob tem je dobro, da se spomnite, da imate svobodno voljo in da imate možnost delovati, če se le za to odločite.

Glede zdravja vam ta karta v mesecu aprilu nosi težave na psihičnem področju, saj bi vas mirovanje in navidezni občutek ujetosti lahko spravljal ob pamet. Čakanje vas bo izjemno močno obremenjevalo in lahko bi se pojavile anksiozne motnje ter občutek, da vas duši. Lahko se v tem mesecu srečate tudi z neko vrsto zasvojenosti  (cigarete, hrana, alkohol), a tudi glede tega se vam svetuje, da se zavedate, da ste sami kreatorji svojega življenja in da težave lahko rešujete tudi na drugačne načine, ne le tako.

PRINCESA MEČEV

Ta karta vam v mesecu aprilu nosi izjemno sposobnost za premagovanje temačnih in depresivnih razpoloženj, ki jim boste ta mesec podvrženi. Tako boste, ne glede na skrbi, žalost, včasih celo zamorjenost in celo anksioznost, pripravljeni, da se s vsakodnevnimi težavami spopadete na praktičen, razumski in ustvarjalen način. Tako se boste tudi zlahka prizemljili, saj ne boste pustili, da vas slabo razpoloženje potre in onesposobi do te mere, da bi počeli, kar vas veseli in navdihuje. Zato se vam v tem mesecu svetuje, da se  se poskušajte lotiti projekta ali ideje, ki si jo boste zlahka zamislili. Energija te karte obljublja namreč tudi produktivno uporabo zamisli in to po vaši meri. A ne glede na karkoli, v tem mesecu morate biti pripravljeni na precejšnjo nihanje razpoloženja, ki mu poskušajte kljubovati in ga kolikor bo možno držati na vajetih. To pa vam bo uspelo le s stalnim posvečanjem ustvarjalnim dejavnostim, komunikacijo s pozitivnimi ljudmi ter gibanjem na svežem zraku. Le to vam lahko povrne dobro razpoloženje in vas naredi srečne, ko boste potrti zaradi depresivnih, negativnih misli. Ta karta lahko tudi nakazuje na vaše srečanje ali preživljanje prostega časa z osebo, ki je prizemljena, praktična, produktivna in ima zdravo pamet, vendar je ta oseba lahko na trenutke tudi depresivna, otožna in melanholična, se bori sama s seboj zaradi depresije in težkih, temačnih misli. Je sicer sposobna  kljubovati težavam in melanholiji, a jo na trenutke te lahko tudi precej potrejo. 


Glede zdravja vam ta karta v mesecu aprilu nosi težave na psihičnem področju, konkretno so to težave zaradi nihanja razpoloženja od depresivnih misli do  kljubovanja le tem in tako poskušanja reševanja težav, ki se pojavljajo.

LJUBIMCA

Ta karta v mesecu aprilu nosi priložnost za novo razmerje v vašem življenju, pa naj si bo to na ljubezenskem ali poslovnem področju. To razmerje, oziroma odnos, pa bo temeljil na dobrem in pozitivnem sodelovanju in bo zagotovo obrodil bogate sadove. Bogati sadovi pa vedno pridejo, ko so odnosi z drugimi dobri in zato boste na odnosih gradili cel ta mesec. Tako vam bodo odnosi in razmerja, ljubezenska ali poslovna, v tem času izjemno pomembna in veliko se boste s tem ukvarjali. To se vam bo tudi obrestovalo.  Lahko se tudi zgodi, da boste v že obstoječem razmerju dosegli pozitivno spremembo, razrešili trikotno razmerje, začutili nove možnosti in preizkušnje ali pa vam bo ponujeno, da obstoječe razmerje zapečatite s zaroko ali poroko. Imeli boste željo, da bi sebe in druge v odnosih popolnoma uravnotežili ter da bi bili sposobni ljudi povezati preko navidezno popolnoma različnih mnenj, vrednot ali ciljev. Vaš cilj bo tako poenotenje drugih in tako boste preko združevanja dvojnosti, polarnosti in nasprotij rastli tako na ljubezenskem kot na poslovnem področju. Poleg vsega zgoraj naštetega boste imeli v tem mesecu potrebo, da bi obiskali nekoga, s katerim boste reševali ljubezenske ali poslovne odnose. Lahko terapevta, mediatorja ali osebo, ki je nadarjena  za delo z ljudmi vseh starosti, za pogovore med njimi in za sodelovanje v skupinah. Ta oseba bo sposobna globokega razumevanja vaših problemov, znala pa bo tudi uporabiti in povezovati polarnosti in nasprotja, ki se med ljudmi lahko pojavljajo. To bo torej čas, ko lahko s terapevtom uspešno rešujete vsa nasprotja, ki se vam bodo pojavljala v odnosih ali pa sami odkrijete, da so se vam razvile take kvalitete in jih lahko v tem času spretno uporabite.

Glede zdravja vam ta karta v mesecu aprilu nosi dobro počutje, ki bo temeljilo na uravnoteženem življenju. To lahko pomeni, da se boste v tem času s partnerjem ali nekom, ki vam je pri srcu skupaj lotili stvari, ki bodo vaše zdravje izboljšale; lahko telovadbe, diete ali kakšne druge aktivnosti. Odnosi z drugimi vas bodo navdihovali in izjemno dobro vplivali na vaše zdravje. Lahko pa ta karta pomeni tudi, da boste v tem času obiskali ali se pogovorili s strokovnjakom za prehrano, telovadbo ali kakršnokoli dejavnost, ki vam bo prinesla več zdravja in boljšega počutja. Za vas bo to izjemno koristno in plodno sodelovanje, zato ga kar dobro izkoristite.